98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Betonnen trap renoveren?

Traprenovatie van een betonnen trap doe je met Next Step. De ideale oplossing voor de trap in jouw woning.

Traprenovatie beton

Beton heeft vele voordelen. Tijdens de ruwbouwfase zal een betonnen trap niet snel beschadigen bijvoorbeeld. Je ziet tegenwoordig regelmatig een betonnen trap in een woning. IJzersterk, duurzaam en bestand tegen een stootje. Dat is mooi, maar je kunt de trap als een kil en koud object ervaren. Daarom kun je je betonnen trap laten renoveren en deze een warme uitstraling geven.

Afbeelding - Project: Hotel Casa

Project: Hotel Casa

Dat dit eerst een betonnen trap was zou je niet zeggen hè? De betonnen trap in de centrale hal van hotel Casa werd gerenoveerd met Next Step.

Meer over dit project

Betonnen trap laten renoveren

Als je van je betonnen uitstraling af wilt, kun je overzettreden op je trap laten plaatsen. Deze overtreden kun je in verschillende kleuren en uitstralingen bestellen. Wellicht wil je een kleur die nog meer matcht met de muren of de verdieping waarmee de trap is verbonden. Of misschien wil je dit keer een houtstructuur of een ander design dat bij jouw interieur past? Het kan allemaal! Je kunt ook de treden zelf aan laten passen. Ga bijvoorbeeld voor scheve treden genaamd Z-profiel treden om zo een erg spannend geheel te maken.

Wist je dat al onze overzettreden zijn voorzien van een HPL-toplaag? Dit is een speciale laag die niet alleen kras- en slijtvast, maar ook wat stroef is. Hierdoor geniet jij van een veilige antislip trap.

Montage binnen één dag

Het renoveren doen we binnen één dag. Het op maat zagen van de treden doen we buiten, zodat je er binnen geen hinder van ondervindt. Na montage is de klus geklaard en is je trap weer als herboren. Daarbij profiteer je van een onderhoudsarme trap. Traptreden licht vochtig reinigen is het enige wat een Next Step trap van je vraagt.

Betonnen traprenovatie met identiteit

Klassiek, landelijk, modern, industrieel… Next Step zorgt voor de uitstraling die bij jou past. Betonnen trap? Traprenovatie? Creëer een trap die aansluit bij jouw identiteit, die meer is dan iets noodzakelijks om boven te komen. Wellicht heb je zelf al een idee over je traprenovatie, heb je al woonmagazines doorgebladerd of een kijkje bij vrienden of familie genomen maar dan nog is het geen slecht idee om de vakman uit te nodigen. De adviseurs van Next Step komen graag bij je over de vloer en geven gratis, vrijblijvend advies. Dat is een inspiratiebron waar je echt iets aan hebt! Traprenovatie is maatwerk, dat doe je niet ‘zomaar even’.

Meer weten over traprenovatie van jouw betonnen trap? Bij Next Step helpen we je graag verder. Bekijk alvast onze collectie kleuren om inspiratie op te doen.

Trap met uitstraling van beton

Wil je dat stoere karakter van je oude trap bewaren? Wat dacht je van een betonlook traprenovatie? Het heeft de uitstraling van beton, maar de treden zijn nu voorzien van een steenharde HPL-toplaag die kras- en slijtvast is. Die altijd dezelfde kleur en structuur houden, ook al gaan er duizenden voeten over heen. De toplaag is bestand tegen hitte en vlekken. Geknoeid met een kopje koffie? Gewoon afnemen met een nat doekje en ‘klaar is kees’.

Benieuwd naar de kosten voor een traprenovatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit