fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Van beton naar bekleed

15 maart 2018

De betrontrap is helemaal van nu. Niet zo gek natuurlijk, want hij staat stoer en is brandveilig en slijtvast. Soms krijgt u hem er ook gewoon bij, in uw nieuwbouwhuis bijvoorbeeld. Natuurlijk is deze trap erg praktisch, maar in uw interieur kan zo’n stoer element ook wat koud en kil overkomen. Daarnaast staat een betrontrap erom bekend dat zichtbaar stof op blijft liggen. Dat is toch minder aantrekkelijk. Gelukkig kunt u een betontrap makkelijk aankleden. Wilt u een betontrap die goed past bij uw interieur? Dan komen deze tips vast goed van pas.

Gebruik overzettreden
Geen fan van de industriële uitstraling van een betontrap? Gelukkig zet u dat zo om in modern, gewaagd of chique door middel van overzettreden. Met de grote keuze uit treden van verschillende materialen kunt u alle kanten op voor het bekleden van uw trap. Wat denkt u bijvoorbeeld van kleur ‘White Oak’ voor een minimalistische, moderne uitstraling? Of juist ‘EM Noce Romantica’ / ‘Sunday Oak’ voor een minimalistische, moderne uitstraling? Of juist ‘Noce Romantica’. De mogelijkheden zijn eindeloos – met treden in vele kleuren is er altijd iets dat perfect past bij uw interieur.

"van koud en kil naar warm en sfeervol"

Geef uw betonnen trap een geheel andere uitstraling met een van onze prachtige houtdecoren.

Ontdek de collectie

Voeg een trapleuning toe
Of uw traptreden nu van beton, staal, mahonie of een steendessin zijn – met uw trapleuning geeft u elke trap een leuke twist. De ‘finishing touch’, zeg maar. Met een RVS-leuning gaat u voor modern of strak, terwijl een Blauwstaal-trapleuning juist heel stoer staat. Is chique en stijlvol meer uw ding? Dan is het ook mogelijk om een trapleuning helemaal op maat te laten maken. Met een trapleuning op maat straalt de kwaliteit ervan af. Hij is dan echt uniek. Deze optie is exclusief verkrijgbaar bij Next Step-traprenovatie.

Met deze tips geeft u uw trap de uitstraling die u voor ogen hebt. Wilt u eens met ons sparren over wat er bij u mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. En/of vraag een gratis kleurstaal aan. Kunt u met eigen ogen beoordelen welke kleur / design u graag voor uw trap wilt gebruiken.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.