Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Creëer een industriële sfeer met blauwstaal

Soms lijkt het wel alsof je in een oude fabriek woont: jouw tafel- en stoelpoten zijn van staal, de bakstenen muur is goed zichtbaar en je bergt jouw spullen op in lockerkastjes. Maar ook als je nog (nét) niet zover bent, maar wel op zoek naar een karaktervol en stoer element in jouw huis, dan is het gebruik van blauwstaal zeker iets voor je.

Kies voor stoer Blue steel
Blue steeldecor is blauwstaal, maar dan beter. Waar je bij echt blauwstaal soms de trap op glibbert in plaats van loopt, is Blue steeldecor een stuk minder glad. Zo kan je met een veilig gevoel naar boven! Ook is Blue steeldecor een stuk gunstiger voor jouw portemonnee, waardoor de aanschaf van de volgende fabriekslamp alweer in zicht is.

Afbeelding -

"De voordelen van blauwstaal zonder de nadelen!"

Ontdek het decor blue steel en monocrete in onze collectie! Een waanzinnige look voor jouw trap.

Ga naar de collectie

Ontdek stootborden
Stootborden, oftewel de planken tussen de treden van jouw trap, hebben veel voordelen. Je word niet meer wakker als iemand ’s nachts de trap op loopt, je hoeft niet meer met de stofzuiger onder de trap door en het risico dat jouw kinderen tussen de trap door vallen is weg. Naast functionaliteit voeg je met blauwstalen stootborden ook een stoere look toe, die helemaal van deze tijd is. De trap is makkelijker te onderhouden en het past perfect bij een industrieel interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Leun op blauwstaal
Naast dat je bij blauwstaal kunt leunen op duurzame en sterke kenmerken, is het ook nog eens goed te matchen met alle natuurlijke kleuren in trapdecors. Blauwstaal is dé trend van dit moment en als ronde, platte of vierkante leuning beschikbaar.

Kortom: met blauwstaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is helemaal van deze tijd en je voegt iets wat ruig, maar toch chique is toe aan jouw interieur. Ben je benieuwd wat er bij je thuis mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer