Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Creëer een industriële sfeer met blauwstaal

15 maart 2018

Soms lijkt het wel alsof u in een oude fabriek woont: uw tafel- en stoelpoten zijn van staal, de bakstenen muur is goed zichtbaar en u bergt uw spullen op in lockerkastjes. Maar ook als u nog (nét) niet zover bent, maar wel op zoek naar een karaktervol en stoer element in uw huis, dan is het gebruik van blauwstaal zeker iets voor u.

Kies voor stoer Blue steel
Blue steeldecor is blauwstaal, maar dan beter. Waar u bij echt blauwstaal soms de trap op glibbert in plaats van loopt, is Blue steeldecor een stuk minder glad. Zo kunt u met een veilig gevoel naar boven! Ook is Blue steeldecor een stuk gunstiger voor uw portemonnee, waardoor de aanschaf van de volgende fabriekslamp alweer in zicht is.

"De voordelen van blauwstaal zonder de nadelen!"

Ontdek het decor blue steel en monocrete in onze collectie! Een waanzinnige look voor uw trap.

Ga naar de collectie

Ontdek stootborden
Stootborden, oftewel de planken tussen de treden van uw trap, hebben veel voordelen. U wordt niet meer wakker als iemand ’s nachts de trap op loopt, u hoeft niet meer met de stofzuiger onder de trap door en het risico dat uw kinderen tussen de trap door vallen is weg. Naast functionaliteit voegt u met blauwstalen stootborden ook een stoere look toe, die helemaal van deze tijd is. De trap is makkelijker te onderhouden en het past perfect bij een industrieel interieur.

Leun op blauwstaal
Naast dat u bij blauwstaal kunt leunen op duurzame en sterke kenmerken, is het ook nog eens goed te matchen met alle natuurlijke kleuren in trapdecors. Blauwstaal is dé trend van dit moment en als ronde, platte of vierkante leuning beschikbaar.

Kortom: met blauwstaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is helemaal van deze tijd en u voegt iets wat ruig, maar toch chique is toe aan uw interieur. Bent u benieuwd wat er bij u thuis mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en/of vraag een gratis staal aan.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...