Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap verdient de beste trapleuning

Mooi, maar zeker ook veilig

De stabiele factor in jouw huis

Het is misschien wel het meest ondergewaardeerde onderdeel van de trap te noemen: de trapleuning! Bedenk maar eens wat die leuning allemaal voor jou doet: hij behoedt je voor misstappen, houdt je in evenwicht en is een stabiele factor in jouw huis. Zonder die leuning zou met de trap gaan er heel anders uitzien. Niet alleen omdat het stukken minder veilig en prettig is, maar ook omdat je huis er letterlijk anders uit zou zien. Dus hoe kies je de perfecte trapleuning bij jouw trap?

De trapleuning maakt de… trap

Bij het afwerken van een trap denk je misschien eerst aan de kleur van de traptreden en stootborden, en of je een dichte of open trap wilt. Maar vergeet ook vooral de trapleuning niet als je voor het mooiste resultaat gaat. Hiermee kun je een speelse twist geven aan je trap of er juist voor zorgen dat alles mooi één geheel vormt. En wist je dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn?

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Zoveel mensen, zoveel smaken

Bij Next Step Traprenovatie heb je de keuze uit allerlei verschillende materialen voor jouw ideale trapleuning. Het klassieke hout staat bij bijna elke trap en past ook in vele interieurs, van klassiek tot modern. RVS wordt ook echter steeds populairder. Dit komt door de unieke, moderne en strakke uitstraling. Je kunt ze zowel rond als vierkant bestellen.

Of wat dacht je van blauwstaal als rustieke toevoeging in je interieur? Een blauwstaal trapleuning is leverbaar als ronde leuning, platte leuning of vierkante leuning en is dé trend van dit moment.

Extra leuk

Bij Next Step Traprenovatie hebben we nog iets extra speciaals: je kunt bij ons ook een leuning bestellen van hetzelfde duurzame materiaal als de traptreden. Dit geeft een zeer stijlvol resultaat, en zorgt ervoor dat je je trapleuning nooit meer voor lief neemt. En met alles wat de trapleuning voor je doet, heeft hij dat toch wel verdiend?

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit