Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Jouw trap verdient de beste trapleuningMooi, maar zeker ook veilig

De stabiele factor in jouw huis

25 juli 2018

Het is misschien wel het meest ondergewaardeerde onderdeel van de trap te noemen: de trapleuning! Bedenk maar eens wat die leuning allemaal voor jou doet: hij behoedt je voor misstappen, houdt je in evenwicht en is een stabiele factor in jouw huis. Zonder die leuning zou met de trap gaan er heel anders uitzien. Niet alleen omdat het stukken minder veilig en prettig is, maar ook omdat je huis er letterlijk anders uit zou zien. Dus hoe kies je de perfecte trapleuning bij jouw trap?

De trapleuning maakt de… trap

Bij het afwerken van een trap denk je misschien eerst aan de kleur van de traptreden en stootborden, en of je een dichte of open trap wilt. Maar vergeet ook vooral de trapleuning niet als je voor het mooiste resultaat gaat. Hiermee kun je een speelse twist geven aan je trap of er juist voor zorgen dat alles mooi één geheel vormt. En wist je dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn?

Zoveel mensen, zoveel smaken

Bij Next Step heb je de keuze uit allerlei verschillende materialen voor jouw ideale trapleuning. Het klassieke hout staat bij bijna elke trap en past ook in vele interieurs, van klassiek tot modern. RVS wordt ook echter steeds populairder. Dit komt door de unieke, moderne en strakke uitstraling. Je kunt ze zowel rond als vierkant bestellen.

Of wat dacht je van blauwstaal als rustieke toevoeging in je interieur? Een blauwstaal trapleuning is leverbaar als ronde leuning, platte leuning of vierkante leuning en is dé trend van dit moment.

Extra leuk

Bij Next Step hebben we nog iets extra speciaals: je kunt bij ons ook een leuning bestellen van hetzelfde duurzame materiaal als de traptreden. Dit geeft een zeer stijlvol resultaat, en zorgt ervoor dat je je trapleuning nooit meer voor lief neemt. En met alles wat de trapleuning voor je doet, heeft hij dat toch wel verdiend?

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
10 januari 2019

Trapmatten aan vervanging toe?

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op...
08 januari 2019

Een stalen trap; een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap...
29 december 2018

Zigzaggen of stapelen met trappen

Je gaat naar Google, tikt in ‘trap renoveren’ of ‘nieuwe trap’ en drukt op ENTER. Wat volgt heeft nog het meeste weg van Alice die...