98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De woontrends voor de winter van 2018-2019

Natuurlijke materialen zijn dé trend

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse kleuren als roze, wit en geel plaats voor warmte tinten als terra, oker en mosgroen. Een traprenovatie doe je niet elk half jaar, dus zijn de Next Step-dessins tijdloos. We zeggen altijd dat Next Step met elke trend meegroeit, maar is dat ook zo? En wat zijn de trends dit najaar eigenlijk?

De natuur naar binnen

De warme kleuren staan in contrast met de temperatuur. Door ons te omringen met warme kleuren en materialen, halen we buiten naar binnen. Als je goed kijkt, zie je namelijk dat de bladeren aan de bomen dezelfde transformatie ondergaan.

De nieuwe trends voor het jaar 2019

Dit najaar weerspiegelt de natuur meer dan ooit tevoren. Natuurlijke materialen zijn dé trend. Denk aan het gebruik van hout (hoe meer hoe beter!), kurk, rotan en planten. Het jaar 2019 komt steeds dichterbij en dus proberen we ons interieur allemaal alvast in die sferen te brengen.

Kleuren als groen, mosterdgeel en blauw zijn blijvertjes, maar er zijn natuurlijk ook nieuwe trends. Goud, paars, beige en pasteltinten vormen de basis. Geen zoet pastelroze overigens, maar lila en terracotta.

Past Next Step bij de trends van 2019?

Voor Next Step is dit hét moment om eens kritisch naar onze collectie te kijken. Vooronderzoek te doen. Gelukkig kunnen we concluderen dat onze dessins ook in 2019 nog heel goed bij de trends passen. De dessins zijn tijdloos, en dat is maar goed ook, want door de HPL-toplaag van de overzettreden en unieke antislip coating gaat de trap na een traprenovatie door Next Step weer tientallen jaren mee.

Kleurenpalet 2019: welk Next Step-dessin past?

Dessins als Chalet Oak en Mystic Pine sluiten perfect aan bij de woontrends voor de winter 2018-2019. De warme, diepe, natuurlijke uitstraling van de dessins passen perfect bij het trendy kleurenpalet, waarin de natuur centraal staat. Als je je trap wilt laten renoveren, kun je deze dessins dus zeker eens in overweging nemen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

In ‘trappenland’ zijn we blij met de trends. We zijn heel benieuwd welke combinaties we gaan zien en hoe iedereen de woontrends van 2019 naar zijn of haar eigen huis vertaald. Heb jij voor volgend jaar een traprenovatie gepland staan? Wie weet vind jij jouw droomtrap in onze collectie!

Vraag gratis staaltjes aan en bekijk de dessins thuis

Wil je onze dessins eens in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Kampen, maar kunt via onze collectiepagina ook gratis staaltjes aanvragen, zodat je de dessins in alle rust thuis kunt bekijken. Dat geeft je de gelegenheid om de staaltjes voor de trap naast de kleurstaaltjes van de woontrends van 2019 te houden. Dan ben je zeker van de mooiste combinaties en is je huis helemaal on trend!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...