Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De woontrends voor de winter van 2018-2019

Natuurlijke materialen zijn dé trend

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse kleuren als roze, wit en geel plaats voor warmte tinten als terra, oker en mosgroen. Een traprenovatie doe je niet elk half jaar, dus zijn de Next Step-designs tijdloos. We zeggen altijd dat Next Step met elke trend meegroeit, maar is dat ook zo? En wat zijn de trends dit najaar eigenlijk?

De natuur naar binnen

De warme kleuren staan in contrast met de temperatuur. Door ons te omringen met warme kleuren en materialen, halen we buiten naar binnen. Als je goed kijkt, zie je namelijk dat de bladeren aan de bomen dezelfde transformatie ondergaan.

De nieuwe trends voor het jaar 2019

Dit najaar weerspiegelt de natuur meer dan ooit tevoren. Natuurlijke materialen zijn dé trend. Denk aan het gebruik van hout (hoe meer hoe beter!), kurk, rotan en planten. Het jaar 2019 komt steeds dichterbij en dus proberen we ons interieur allemaal alvast in die sferen te brengen.

Kleuren als groen, mosterdgeel en blauw zijn blijvertjes, maar er zijn natuurlijk ook nieuwe trends. Goud, paars, beige en pasteltinten vormen de basis. Geen zoet pastelroze overigens, maar lila en terracotta.

Past Next Step bij de trends van 2019?

Voor Next Step is dit hét moment om eens kritisch naar onze collectie te kijken. Vooronderzoek te doen. Gelukkig kunnen we concluderen dat onze designs ook in 2019 nog heel goed bij de trends passen. De designs zijn tijdloos, en dat is maar goed ook, want door de HPL-toplaag van de overzettreden en unieke antislip coating gaat de trap na een traprenovatie door Next Step weer tientallen jaren mee.

Kleurenpalet 2019: welk Next Step-design past?

Designs als Chalet Oak en Mystic Pine sluiten perfect aan bij de woontrends voor de winter 2018-2019. De warme, diepe, natuurlijke uitstraling van de designs passen perfect bij het trendy kleurenpalet, waarin de natuur centraal staat. Als je je trap wilt laten renoveren, kun je deze designs dus zeker eens in overweging nemen.

Afbeelding - Chalet Oak

Chalet Oak

Als je gek bent op hout kies je voor Chalet Oak. Basic, stoer, werelds, romantisch. Door de natuurlijke uitstraling van echt hout is dit design geschikt voor een landelijke woonstijl. Een traprenovatie volledig uitgevoerd met design geeft de trap een massief houten uitstraling. Het kleurenspel van de nerven is stijlvol. Ze zijn opvallend aanwezig, maar niet overdreven.

Afbeelding - Mystic Pine

Mystic Pine

Haal een vleugje mystiek in huis met onze overzettreden in de kleur Mystic Pine. Deze traptreden worden gekenmerkt door de natuurlijke nerven en prachtige donkere kleur. Wil je jouw trap een flinke upgrade geven? Kies dan voor deze robuuste treden van dennenhout. Door de neutrale kleur passen de treden in elk interieur. Dankzij de speciale toplaag zijn de treden waterdicht, en hoef je nooit meer te schuren of schilderen. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg veilig, dankzij de stroeve structuur. Een aanwinst voor elk huis, dus!

In ‘trappenland’ zijn we blij met de trends. We zijn heel benieuwd welke combinaties we gaan zien en hoe iedereen de woontrends van 2019 naar zijn of haar eigen huis vertaald. Heb jij voor volgend jaar een traprenovatie gepland staan? Wie weet vind jij jouw droomtrap in onze collectie!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer