Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een landelijk interieur verdient de perfecte trap

Lees hier hoe

Een landelijk interieur verdient de perfecte trap

Valt er met de trap in jouw landelijke interieur geen land te bezeilen? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor een traprenovatie of overzettreden die perfect passen bij de rest van jouw huis. Hoe? Daar helpen we je graag mee. Want er is een zee aan mogelijkheden!

Een landelijk interieur, en nu?

Het landelijke interieur is al jaren enorm populair. Wie houdt er dan ook niet van die gemoedelijke en gezellige sfeer? Natuurlijke kleuren en materialen zorgen direct voor een echt thuisgevoel. Er worden veel stoffen gebruikt zoals linnen of katoen, en er wordt veel gebruik gemaakt van hout. Maar wil jij een landelijk interieur, vergeet dan ook de trap niet. Dit zorgt ervoor dat je meteen bij binnenkomst het gevoel krijgt dat je precies bent waar je wilt zijn: thuis.

Een hart van hout

Een houten trap is natuurlijk de perfecte trap voor in een landelijk interieur. Deze straalt warmte uit en draagt bij aan het gevoel dat je ergens in een huisje op het platteland bent. Hout is er in allerlei soorten en kleuren, die allen net een andere uitstraling hebben. Bij Next Step hebben we vele verschillende soorten om uit te kiezen. Van donker Wengé tot licht Glen Oak, of Mystic Pine voor een moderne kleur hout.

Eiken is de perfecte toevoeging als je voor een warme uitstraling gaat, terwijl wengé een klassiekere uitstraling heeft. Mystic Pine heeft een grijzige kleur en is daarmee perfect voor een moderne toevoeging aan jouw landelijke interieur. Al deze houtsoorten hebben een milieukenmerk en zijn van de beste kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat ze nog héél lang meegaan.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Trendy tintje

Wil je iets bijzonders en een echte eye catcher in jouw landelijke interieur? Kijk dan eens naar blauwstaal als design. We leveren niet alleen overzettreden in deze unieke kleur, maar ook de leuning. Blauwstaal zorgt voor een mooi en opvallend accent in jouw interieur.

We hebben bij Next Step vele designs en kleuren. Voor elk interieur is er dus een geschikte optie. Wil je meer weten over trappen voor in jouw landelijke interieur? Kijk dan hier voor meer informatie.

Vraag  direct vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit