98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een landelijk interieur verdient de perfecte trap

Lees hier hoe

Een landelijk interieur verdient de perfecte trap

Valt er met de trap in uw landelijke interieur geen land te bezeilen? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor een traprenovatie of overzettreden die perfect passen bij de rest van uw huis. Hoe? Daar helpen we u graag mee. Want er is een zee aan mogelijkheden!

Een landelijk interieur, en nu?

Het landelijke interieur is al jaren enorm populair. Wie houdt er dan ook niet van die gemoedelijke en gezellige sfeer? Natuurlijke kleuren en materialen zorgen direct voor een echt thuisgevoel. Er worden veel stoffen gebruikt zoals linnen of katoen, en er wordt veel gebruik gemaakt van hout. Maar wil jij een landelijk interieur, vergeet dan ook de trap niet. Dit zorgt ervoor dat je meteen bij binnenkomst het gevoel krijgt dat je precies bent waar je wilt zijn: thuis.

Een hart van hout

Een houten trap is natuurlijk de perfecte trap voor in een landelijk interieur. Deze straalt warmte uit en draagt bij aan het gevoel dat u ergens in een huisje op het platteland bent. Hout is er in allerlei soorten en kleuren, die allen net een andere uitstraling hebben. Bij Next Step hebben we vele verschillende soorten om uit te kiezen. Van donker Wengé tot licht Glen Oak, of Mystic Pine voor een moderne kleur hout.

Eiken is de perfecte toevoeging als u voor een warme uitstraling gaat, terwijl wengé een klassiekere uitstraling heeft. Mystic Pine heeft een grijzige kleur en is daarmee perfect voor een moderne toevoeging aan uw landelijke interieur. Al deze houtsoorten hebben een milieukenmerk en zijn van de beste kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat ze nog héél lang meegaan.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Trendy tintje

Wilt u iets bijzonders en een echte eye catcher in uw landelijke interieur? Kijk dan eens naar blauwstaal als design. We leveren niet alleen overzettreden in deze unieke kleur, maar ook de leuning. Blauwstaal zorgt voor een mooi en opvallend accent in uw interieur.

We hebben bij Next Step vele dessins en kleuren. Voor elk interieur is er dus een geschikte optie. Wilt u meer weten over trappen voor in uw landelijke interieur? Kijk dan hier voor meer informatie.

Vraag  direct vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...