fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een landelijk interieur verdient de perfecte trapLees hier hoe

Een landelijk interieur verdient de perfecte trap

06 december 2018

Valt er met de trap in uw landelijke interieur geen land te bezeilen? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor een traprenovatie of overzettreden die perfect passen bij de rest van uw huis. Hoe? Daar helpen we u graag mee. Want er is een zee aan mogelijkheden!

Een landelijk interieur, en nu?

Het landelijke interieur is al jaren enorm populair. Wie houdt er dan ook niet van die gemoedelijke en gezellige sfeer? Natuurlijke kleuren en materialen zorgen direct voor een echt thuisgevoel. Er worden veel stoffen gebruikt zoals linnen of katoen, en er wordt veel gebruik gemaakt van hout. Maar wil jij een landelijk interieur, vergeet dan ook de trap niet. Dit zorgt ervoor dat je meteen bij binnenkomst het gevoel krijgt dat je precies bent waar je wilt zijn: thuis.

Een hart van hout

Een houten trap is natuurlijk de perfecte trap voor in een landelijk interieur. Deze straalt warmte uit en draagt bij aan het gevoel dat u ergens in een huisje op het platteland bent. Hout is er in allerlei soorten en kleuren, die allen net een andere uitstraling hebben. Bij Next Step hebben we vele verschillende soorten om uit te kiezen. Van donker Wengé tot licht Glen Oak, of Mystic Pine voor een moderne kleur hout.

Eiken is de perfecte toevoeging als u voor een warme uitstraling gaat, terwijl wengé een klassiekere uitstraling heeft. Mystic Pine heeft een grijzige kleur en is daarmee perfect voor een moderne toevoeging aan uw landelijke interieur. Al deze houtsoorten hebben een milieukenmerk en zijn van de beste kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat ze nog héél lang meegaan.

Trendy tintje

Wilt u iets bijzonders en een echte eye catcher in uw landelijke interieur? Kijk dan eens naar blauwstaal als kleur. We leveren niet alleen overzettreden in deze unieke kleur, maar ook de leuning. Blauwstaal zorgt voor een mooi en opvallend accent in uw interieur.

We hebben bij Next Step vele dessins en kleuren. Voor elk interieur is er dus een geschikte optie. Wilt u meer weten over trappen voor in uw landelijke interieur? Kijk dan hier voor meer informatie of vraag een kleurstaal aan. Interesse in een traprenovatie van Next Step? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.