Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een nieuwe trap om verliefd op te worden!

Een nieuwe trap om verliefd op te worden!

28 mei 2018

Vaak is het eerste dat u, of nog belangrijker, uw gasten zien als ze uw huis binnenstappen: uw trap. Hoewel alleen u een goede eerste indruk wilt maken op uw grote liefde, mag iedereen verliefd worden op uw trap. En nu bent u eruit; dit moet een nieuwe trap worden, want uw trap is letterlijk en figuurlijk de verbindende factor tussen uw boven- en benedenverdieping. Of u nu kiest voor hergebruik van uw oude trap of voor een volledig nieuwe trap. Met onderstaande tips haalt u zo de beste eerste indruk in huis.

Hout of beton?

Het materiaal is natuurlijk het eerste waar u over nadenkt. Een betonnen trap is bijvoorbeeld helemaal van nu. Hij staat erg stoer, is brandveilig en slijtvast. Hij past perfect in een industriële look en is daarnaast ook nog erg praktisch. Een nadeel van een betonnen trap kan echter zijn dat deze wat koud en kil overkomt.

Als u voor hout kiest, kiest u voor karakter. Daarnaast zijn onze houten trappen ‘Al Gore prove’ door de milieuvriendelijke kenmerken. Zo is het hout recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal.

Interieur

Of uw huis nu industrieel of juist heel chique is ingericht, een trap moet passen in het interieur. Zowel betonnen als houten trappen zijn perfect te combineren met uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een trap in dezelfde stijl als de vloer. Of zorg dat de trap perfect aansluit op de kleuren van de hal. U kunt alle kanten op, voeg bijvoorbeeld eens wat lichtpunten toe en creëer een verfijnde look; het kan zo gek als u zelf wilt! Vraag eens een gratis kleurstaal aan, zodat u in alle rust zelf kunt beoordelen of het bij uw interieur past.

Een ‘nieuw jasje’

Is uw huidige trap versleten of past hij niet zo goed meer bij uw (nieuwe) woonstijl? Dan is traprenovatie met renovatietreden dé oplossing. Het maakt niet uit of uw huidige trap van hout, beton of staal is; voor alles is een stijlvolle oplossing. Het voordeel van de Next Step renovatietreden is dat het slijtvast is en u naderhand nooit meer uw trap hoeft te schilderen of lakken. Ook is het zelfs mogelijk om een open trap dicht te maken. Een oplossing passend bij uw interieur is binnen één dag klaar, zo kunt u weer snel met uw nieuwe trap uit de voeten.

The finishing touch

De keuze voor de perfecte leuning zorgt naast veiligheid ook voor extra ‘houvast’ in de zoektocht naar de perfecte trap. Een trapleuning kan helemaal op maat gemaakt worden. Maak uw trap écht uniek door bijvoorbeeld te kiezen voor stoer en rustiek in de vorm van blauwstaal of juist voor modern met RVS. Het is bij ons zelfs mogelijk om voor een leuning te kiezen in dezelfde kleuren als de traptreden.

Meer weten over de vele mogelijkheden met onze decorcollectie? Levenslang genieten, onderhoudsarm en passend in elk interieur. Neem contact met ons op via +31(0) 382 019 963 of vul het contactformulier in. We helpen u graag.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...