Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een nieuwe trap om verliefd op te worden!

Een nieuwe trap om verliefd op te worden!

Vaak is het eerste dat je, of nog belangrijker, jouw gasten zien als ze jouw huis binnenstappen: jouw trap. Hoewel je alleen een goede eerste indruk wilt maken op jouw grote liefde, mag iedereen verliefd worden op jouw trap. En nu ben je eruit; dit moet een nieuwe trap worden, want jouw trap is letterlijk en figuurlijk de verbindende factor tussen jouw boven- en benedenverdieping. Of je nu kiest voor hergebruik van jouw oude trap of voor een volledig nieuwe trap. Met onderstaande tips haal je zo de beste eerste indruk in huis.

Hout of beton?

Het materiaal is natuurlijk het eerste waar je over nadenkt. Een betonnen trap is bijvoorbeeld helemaal van nu. Hij staat erg stoer, is brandveilig en slijtvast. Hij past perfect in een industriële look en is daarnaast ook nog erg praktisch. Een nadeel van een betonnen trap kan echter zijn dat deze wat koud en kil overkomt.

Als je voor hout kiest, kies je voor karakter. Daarnaast zijn onze houten trappen ‘Al Gore prove’ door de milieuvriendelijke kenmerken. Zo is het hout recyclebaar, 100% natuurlijk en vrijwel CO2 neutraal.

Interieur

Of jouw huis nu industrieel of juist heel chique is ingericht, een trap moet passen in het interieur. Zowel betonnen als houten trappen zijn perfect te combineren met jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een trap in dezelfde stijl als de vloer. Of zorg dat de trap perfect aansluit op de kleuren van de hal. Je kan alle kanten op, voeg bijvoorbeeld eens wat lichtpunten toe en creëer een verfijnde look; het kan zo gek als je zelf wilt!

Een ‘nieuw jasje’

Is jouw huidige trap versleten of past hij niet zo goed meer bij jouw (nieuwe) woonstijl? Dan is traprenovatie met renovatietreden dé oplossing. Het maakt niet uit of jouw huidige trap van hout, beton of staal is; voor alles is een stijlvolle oplossing. Het voordeel van de Next Step renovatietreden is dat het slijtvast is en je naderhand nooit meer jouw trap hoeft te schilderen of lakken. Ook is het zelfs mogelijk om een open trap dicht te maken. Een oplossing passend bij jouw interieur is binnen één dag klaar, zo kan je weer snel met jouw nieuwe trap uit de voeten.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

The finishing touch

De keuze voor de perfecte leuning zorgt naast veiligheid ook voor extra ‘houvast’ in de zoektocht naar de perfecte trap. Een trapleuning kan helemaal op maat gemaakt worden. Maak jouw trap écht uniek door bijvoorbeeld te kiezen voor stoer en rustiek in de vorm van blauwstaal of juist voor modern met RVS. Het is bij ons zelfs mogelijk om voor een leuning te kiezen in dezelfde kleuren als de traptreden.

Meer weten over de vele mogelijkheden met onze collectie? Levenslang genieten, onderhoudsarm en passend in elk interieur. Neem contact met ons op via +31(0) 382 019 963 of vul het contactformulier in. We helpen je graag.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer