98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Een stalen trap

Een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Een stalen trap; een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap kan een heet hangijzer zijn, maar gelukkig hoeft u deze niet te vervangen. U kunt veel beter kiezen voor traprenovatie. Met een trap die gerenoveerd is met Next Step overzettreden kunt u namelijk niet alleen zelf naar de next level van uw huis, maar zorgt u ervoor dat ook uw interieur in de spreekwoordelijke lift zit!

Voordelen stalen trap in een industrieel of modern interieur

U bent natuurlijk al in het bezit van een stalen trap, maar hier toch nog even de voordelen op een rij. Een trap van staal is de afgelopen jaren erg populair. Het past in ieder interieur. Industrieel of modern, een stalen trap past overal! Naast dat een stalen trap erg in trek is, is het ook nog eens een erg duurzaam en praktische keuze. Een stalen trap gaat namelijk lang mee, kan tegen een stootje en is ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij.

Waarom renoveren?

U wilt graag een nieuwe trap, maar dat is nogal prijzig. Gelukkig is renoveren een goed alternatief. Een beter alternatief zelfs! Naast dat het een stuk goedkoper is, levert het geen troep op omdat er geen hak- en breekwerk nodig is. Daarnaast kan de trap passend gemaakt worden voor ieder interieur en is staal ideaal om te combineren met de Next Step overzettreden om zo de perfecte look en feel te creƫren.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een combinatie die hout snijdt!

De combinatie van hout en staal is zeker eentje om over naar huis te schrijven. U wilt natuurlijk een st(r)alende trap, daarom is het met traprenovatie mogelijk om uit iedere houtsoort te kiezen. Mahonie, essen, eiken, hout met of zonder veel nerven. U bepaalt welke kleur en structuur er passen bij uw droomtrap.

Omdat u het staal moet smeden als het heet is, kunt u maar beter vandaag dan morgen gaan nadenken over uw droomtrap. Heeft u hulp nodig of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...