Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Geen gedoe, kies voor traprenovatie

Is jouw trap al jaren hetzelfde, of beslaan de kale plekken ondertussen bijna de hele trap? Dan is het misschien wel tijd voor een nieuwe trap… renovatie! Een traprenovatie heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van een nieuwe trap.

Rommelvrij renoveren

Een nieuwe trap installeren staat gelijk aan bakken stof in huis en neemt vaak meerdere dagen in beslag. Bij een traprenovatie heb je daarentegen al binnen een dag een nieuwe trap, zonder alle bijkomende rommel. Onze specialisten verzorgen namelijk alles op locatie en zagen de treden buitenshuis. Zo kan je meteen alweer gasten ontvangen om jouw prachtige, op maat gemaakte trap te bewonderen. Bekijk alvast onze designs voor het ontwerp van jouw vernieuwde trap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Bewust beter

Traprenovatie is milieuvriendelijker dan de installatie van een compleet nieuwe trap. Vaak is de basis namelijk nog heel goed en is jouw trap met een paar cosmetische ingrepen weer helemaal als nieuw. Daarnaast heeft ons materiaal altijd een FSC-keurmerk. Milieubewust hout dus, van de beste kwaliteit.

Comfort van de bovenste trede

Je staat er vaak niet bij stil, maar in jouw leven loop je heel wat keren de trap op en af. De elastische lijm die we gebruiken zorgt ervoor dat de treden een klein beetje meeveren tijdens het lopen, wat zorgt voor meer comfort. De geluiddempende werking van de lijm zorgt er ook nog eens voor dat je minder geluid maakt wanneer je op de trap loopt. ’s Nachts niemand wakker maken wordt zo stukken makkelijker!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een nieuw interieur in een handomdraai

Last but not least: een traprenovatie zorgt voor een ware metamorfose! Met deze relatief kleine ingreep zorg je voor een snelle verandering van jouw interieur. De warmte van hout, de industriële uitstraling van staal of toch een stoere betonlook? Met een traprenovatie haal je snel een geheel nieuwe sfeer in huis.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer