Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Haal het voorjaar in huis

05 april 2018

Op een enkel wolkje na is de lucht weer blauw. Lammetjes grazen in de wei, terwijl jij op de fiets eindelijk weer wat kleur in je gezicht krijgt. Heerlijk dat voorjaar; wij houden ervan! Geen enkele reden natuurlijk om die lente alleen buiten op te zoeken. Terwijl buiten de natuur in bloei staat en je misschien zelfs al de eerste picknick op de planning hebt staan, halen wij het voorjaar ook graag naar binnen. Met deze tips is je trap zo lente-klaar.

Opgeruimd staat netjes

Zoals je je dikke winterjas inruilt voor een lichtgewicht spijkerjack, geldt ook voor de hal: ‘less is more’. Begin daarom het voorjaar goed door een flinke bezem door je hal te halen. De winterjassen, mutsen, handschoenen en sloffen mogen de kast in. Je zult zien dat je na het opruimen en poetsen een heerlijke frisse hal hebt, en dan ook nog eentje waar je trap volledig tot zijn recht komt.

Tijd voor bloemen

Bloemen in de lente? Tja, het is misschien niet het meest originele idee, maar aan de andere kant: wat is een lente zónder bloemen? En door ze te gebruiken als decoratie op je trap fleurt hij meteen op. Zet echte voorjaarsbloemen als hyacinten en narcissen in potten of vazen met vrolijke kleuren, en kijk wat er gebeurt. Kleine moeite, groot verschil.

Het zonnetje in huis: eikenhout

De dagen worden steeds langer, en dat betekent meer zon. Daar kun je niet alleen op het terras genieten, maar ook gewoon binnen. Gooi die gordijnen open, of vervang je (dikke) gordijnen door gordijnen die meer licht doorlaten. Dat frisse lentegevoel haal je ook in huis met een trap in eiken kleur. Met zijn lichte uitstraling geef je jouw hal een echte upgrade. Next Step eiken is niet alleen een prachtig materiaal, maar ook nog eens duurzaam en slijtvast. Combineer de trap met een fris likje verf op de muren of stootborden en jij gaat een stralende lente tegemoet!

Meer weten over de mogelijkheden met onze eiken kleuren? Of over de renovatie van jouw trap? Neem contact met ons op via +31 (0) 38 201 99 63 of vul het contactformulier in. We helpen je graag. Vraag ondertussen eens een kleurstaal aan. Het is gratis en de perfecte manier om kennis te maken met het materiaal, kleuren en designs.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...