Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Haal het voorjaar in huis

Op een enkel wolkje na is de lucht weer blauw. Lammetjes grazen in de wei, terwijl u op de fiets eindelijk weer wat kleur in uw gezicht krijgt. Heerlijk dat voorjaar; wij houden ervan! Geen enkele reden natuurlijk om die lente alleen buiten op te zoeken. Terwijl buiten de natuur in bloei staat en u misschien zelfs al de eerste picknick op de planning hebt staan, halen wij het voorjaar ook graag naar binnen. Met deze tips is uw trap zo lente-klaar.

Opgeruimd staat netjes

Zoals u de dikke winterjas inruilt voor een lichtgewicht spijkerjack, geldt ook voor de hal: ‘less is more’. Begin daarom het voorjaar goed door een flinke bezem door je hal te halen. De winterjassen, mutsen, handschoenen en sloffen mogen de kast in. U zult zien dat je na het opruimen en poetsen een heerlijke frisse hal hebt, en dan ook nog eentje waar je trap volledig tot zijn recht komt.

Tijd voor bloemen

Bloemen in de lente? Tja, het is misschien niet het meest originele idee, maar aan de andere kant: wat is een lente zónder bloemen? En door ze te gebruiken als decoratie op je trap fleurt hij meteen op. Zet echte voorjaarsbloemen als hyacinten en narcissen in potten of vazen met vrolijke kleuren, en kijk wat er gebeurt. Kleine moeite, groot verschil.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Het zonnetje in huis: eikenhout

De dagen worden steeds langer, en dat betekent meer zon. Daar kunt u niet alleen op het terras genieten, maar ook gewoon binnen. Gooi die gordijnen open, of vervang je (dikke) gordijnen door gordijnen die meer licht doorlaten. Dat frisse lentegevoel haal je ook in huis met een trap in eiken kleur. Met zijn lichte uitstraling geef je jouw hal een echte upgrade. Next Step eiken is niet alleen een prachtig materiaal, maar ook nog eens duurzaam en slijtvast. Combineer de trap met een fris likje verf op de muren of stootborden en jij gaat een stralende lente tegemoet!

Meer weten over de mogelijkheden met onze eiken kleuren? Of over de renovatie van u trap? Neem contact met ons op via +31 (0) 38 201 99 63 of vul het contactformulier in. We helpen u graag.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer