Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Verlicht jouw hal voor een grootse entree

Drie manieren om jouw hal te verlichten

Ineens gaat er een lampje bij je branden: er moet nog licht in de hal! Want ja, die mooie trap heb je natuurlijk niet voor niks. Dan is het jammer als niemand hem ziet. Bovendien zorgt de juiste belichting ervoor dat bezoekers al bij binnenkomst groen zien van jaloezie. Zo verlicht je jouw hal op de mooiste manier:

Tip 1: Hanglampen in de vide

Heeft jouw hal een hoog plafond, of misschien zelfs een vide? Hanglampen benadrukken de lengte van de ruimte en geven de hal de grandeur waar je naar verlangt. Je hebt ze in alle soorten en maten, dus maak een geïnformeerde keuze. Helemaal van nu is bijvoorbeeld het combineren van meerdere kleinere hanglampen voor een speels effect. Maar wees niet bang om groots uit te pakken: een grote hanglamp laat de ruimte alleen maar groter lijken. Sometimes size does matter.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Tip 2: Tredeverlichting

Voor wie echt uit wil pakken, is tredeverlichting de ultieme eye-catcher. En, ook niet onbelangrijk, je hoeft in het donker nooit meer op zoek naar de onderste trede. Bedenk je eens hoeveel blauwe plekken dat gaat schelen. Bij Next Step Traprenovatie helpen we je graag meedenken over de plaatsing van de spots. Ga je voor een subtiel en klassiek effect? Plaats dan kleine spots aan weerszijden van de traptreden. Modern meer jouw ding? Dan is onder de traptreden zeker weten de juiste keuze!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Tip 3: Inbouwspots in de wand

Zie het als een teken aan de wand, deze tip om lichtspotjes te verwerken in de muren in jouw hal. Je kunt kiezen voor enkele grote spots, of juist meerdere kleintjes aan beide kanten. Kleine lichtspotjes in de wand zorgen voor meer lengte in jouw hal, terwijl een grote spot juist lekker de aandacht trekt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Meer weten over verlichting in jouw hal? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 201 99 63 of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze collectie pagina!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer