Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Verlicht uw hal voor een grootse entree

08 maart 2018

3 manieren om uw hal te verlichten

Ineens gaat er een lampje bij u branden: er moet nog licht in de hal! Want ja, die mooie trap heeft u natuurlijk niet voor niks. Dan is het jammer als niemand hem ziet. Bovendien zorgt de juiste belichting ervoor dat bezoekers al bij binnenkomst groen zien van jaloezie. Zo verlicht u uw hal op de mooiste manier:

Tip 1: Hanglampen in de vide

Heeft uw hal een hoog plafond, of misschien zelfs een vide? Hanglampen benadrukken de lengte van de ruimte en geven de hal de grandeur waar u naar verlangt. U hebt ze in alle soorten en maten, dus maak een geïnformeerde keuze. Helemaal van nu is bijvoorbeeld het combineren van meerdere kleinere hanglampen voor een speels effect. Maar wees niet bang om groots uit te pakken: een grote hanglamp laat de ruimte alleen maar groter lijken. Sometimes size does matter.

Tip 2: Tredeverlichting

Voor wie echt uit wil pakken, is tredeverlichting de ultieme eye-catcher. En, ook niet onbelangrijk, u hoeft in het donker nooit meer op zoek naar de onderste trede. Bedenk u eens hoeveel blauwe plekken dat gaat schelen. Bij Next Step helpen we u graag meedenken over de plaatsing van de spots. Gaat u voor een subtiel en klassiek effect? Plaats dan kleine spots aan weerszijden van de traptreden. Modern meer uw ding? Dan is onder de traptreden zeker weten de juiste keuze!

Tip 3: Inbouwspots in de wand

Zie het als een teken aan de wand, deze tip om lichtspotjes te verwerken in de muren in uw hal. U kunt kiezen voor enkele grote spots, of juist meerdere kleintjes aan beide kanten. Kleine lichtspotjes in de wand zorgen voor meer lengte in uw hal, terwijl een grote spot juist lekker de aandacht trekt.

Meer weten over verlichting in uw hal? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 201 99 63 of vul het contactformulier in. Of vraag een gratis kleurstaal aan. We helpen u graag verder!

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
10 januari 2019

Trapmatten aan vervanging toe?

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op...
08 januari 2019

Een stalen trap; een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap...
29 december 2018

Zigzaggen of stapelen met trappen

Je gaat naar Google, tikt in ‘trap renoveren’ of ‘nieuwe trap’ en drukt op ENTER. Wat volgt heeft nog het meeste weg van Alice die...