Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Verlicht jouw hal voor een grootse entree

Drie manieren om jouw hal te verlichten

Ineens gaat er een lampje bij je branden: er moet nog licht in de hal! Want ja, die mooie trap heb je natuurlijk niet voor niks. Dan is het jammer als niemand hem ziet. Bovendien zorgt de juiste belichting ervoor dat bezoekers al bij binnenkomst groen zien van jaloezie. Zo verlicht je jouw hal op de mooiste manier:

Tip 1: Hanglampen in de vide

Heeft jouw hal een hoog plafond, of misschien zelfs een vide? Hanglampen benadrukken de lengte van de ruimte en geven de hal de grandeur waar je naar verlangt. Je hebt ze in alle soorten en maten, dus maak een geïnformeerde keuze. Helemaal van nu is bijvoorbeeld het combineren van meerdere kleinere hanglampen voor een speels effect. Maar wees niet bang om groots uit te pakken: een grote hanglamp laat de ruimte alleen maar groter lijken. Sometimes size does matter.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Tip 2: Tredeverlichting

Voor wie echt uit wil pakken, is tredeverlichting de ultieme eye-catcher. En, ook niet onbelangrijk, je hoeft in het donker nooit meer op zoek naar de onderste trede. Bedenk je eens hoeveel blauwe plekken dat gaat schelen. Bij Next Step Traprenovatie helpen we je graag meedenken over de plaatsing van de spots. Ga je voor een subtiel en klassiek effect? Plaats dan kleine spots aan weerszijden van de traptreden. Modern meer jouw ding? Dan is onder de traptreden zeker weten de juiste keuze!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Tip 3: Inbouwspots in de wand

Zie het als een teken aan de wand, deze tip om lichtspotjes te verwerken in de muren in jouw hal. Je kunt kiezen voor enkele grote spots, of juist meerdere kleintjes aan beide kanten. Kleine lichtspotjes in de wand zorgen voor meer lengte in jouw hal, terwijl een grote spot juist lekker de aandacht trekt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Meer weten over verlichting in jouw hal? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 201 99 63 of vul het contactformulier in. We helpen je graag verder!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze collectie pagina!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit