98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer wanneer u naar boven gaat de schoenen uit om de trap niet te beschadigen. U bent erg zuinig op uw trap, maar uw hond en uw kat hebben hier geen enkele boodschap aan. Een nieuwe, gerenoveerde of een oude trap, de huisdieren gaan altijd op volle snelheid met hun scherpe klauwen over de trap. Sterker nog, het lijkt net alsof uw huisdieren alleen maar vaker de trap gebruiken nadat u de trap hebt vernieuwd. Het gevolg: na een paar weken is de trap alweer aan een nieuwe schilderbeurt toe. En met die verharende huisdieren in uw huis is vloerbedekking op de trap ook niet echt een goed idee.

Veel huisdierenbezitters vragen zich af of ze ook rekening moeten houden met hun huisdier wanneer ze een nieuwe trap laten plaatsen of wanneer ze de trap laten renoveren. Terecht ook, want naast het feit dat u de nieuwe trap mooi wil houden, is de veiligheid van uw dier ook erg belangrijk. Een Next Step traprenovatie biedt uitkomst!

Geen beschadigingen aan de trap door uw huisdier

Vloerbedekking en huisdieren, het is meestal geen goed huwelijk. De katten gebruiken het om hun nagels te slijpen en u kunt wel blijven stofzuigen om al die hondenharen kwijt te raken. Een harde ondergrond is wat u wil, maar dan moet hij wel krasbestendig zijn. Next Step traptreden zijn de meest slijtvaste traptreden die op dit moment leverbaar zijn. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en dus ook tegen de scherpe pootjes van uw huisdieren. Nadat u de trap hebt laten renoveren met Next Step traptreden hoeft u de trap dus nooit meer te schilderen.

Makkelijk schoon te houden

Uw huisdier beweegt zich buitenhuis het liefst buiten de gebaande paden en neemt regelmatig vuil mee naar binnen. Het schoonhouden van een Next Step trap is een eenvoudige klus. De onderhoudsarme traptreden maken de trap uitermate geschikt voor huisdierenbezitters. Met een stofzuiger en een doekje heeft u de trap in heen handomdraai weer schoon. Bovendien is de traptrede waterbestendig. Wanneer u de trap door ons laat renoveren, beschikt u over een onderhoudsarme trap.

De veiligheid van uw huisdier na de traprenovatie

Een kat komt altijd op zijn pootjes terecht, maar een hond niet. Om te voorkomen dat ze een lelijke smakkerd maken, wilt u geen gladde delen op de traptreden. Bij voorkeur heeft de complete traptrede een antislip profiel. In de toplaag van onze Next Step traptreden zijn groeven aangebracht, waardoor uw huisdier altijd veilig over de trap kan bewegen. Verder is het belangrijk in het ontwerp rekening te houden met het traphek of vloerhek. Uw huisdier kan namelijk klem komen te zitten tussen de spijlen. Wij houden bij elke traprenovatie rekening met uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw huisdier.

Meer weten?

Onze adviseurs kunnen u een gedegen advies geven over de traprenovatie die past bij uw interieurwensen en uw huisdieren. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...