fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Een antislip trap, is dat verplicht?

04 januari 2018

Een vraag die we vaak krijgen is de volgende: Is een slijtstrip of antislip strip verplicht in mijn trap? Deze vraag is heel begrijpelijk, iedereen wil namelijk graag een veilige trap zonder kans op uitglijders. Daarnaast vinden de meeste mensen zo’n rubberen profiel in de mooie traptreden maar niks. Daarom hebben wij het antwoord op deze vraag opgezocht voor u.

Niet verplicht, wel aan te raden.

Een slijtstrip of antislipstrip in uw traptrede is niet verplicht maar wel aan te raden. Een gelakte traptrede kan namelijk erg glad zijn en vergroot de kans op uitglijden. Zeker wanneer u de trap zonder schoenen betreed.

De oplossing

Next Step heeft de oplossing voor dit probleem. Wij maken gebruik van een unieke eigen oppervlaktestructuur welke onder alle omstandigheden stroef blijft. Deze oppervlaktestructuur ziet u niet maar merkt u wel! Zelfs wanneer u de antislip trap met natte voeten of natte schoenen betreed hoeft u zich geen zorgen te maken om uit te glijden. Dus geniet van de voordelen van een antislipprofiel zonder de nadelen!

Maar een slijtstrip helpt toch ook tegen slijtage van mijn traptreden?

Bij een normale houten trap helpt het inderdaad tegen de slijtage om een antisliprubber te plaatsen. Dit rubber vangt als het ware de grootste klappen op qua slijtage. Ondanks dat een antisliprubber erg praktisch is, ziet het er niet altijd even mooi uit. Hoe los je dit op? Bij een Next Step renovatie bieden we een mooi alternatief. De treden van Next Step zijn van zichzelf slijtvast en geschikt voor alle soorten schoenen, dus vele maten slijt vaster dan de beste lak of verf. Daarnaast zijn de treden van ons ook voorzien van een antisliplaag, waardoor de trap naast slijtvast ook veilig is! Dus maakt u zich geen zorgen, kies voor een mooie, slijtvaste, en veilige trap van Next Step!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u meer vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis kleurstaal aan.

"Antislip en duurzaam zonder de nadelen!"

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.