fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

De kleuren en trends van 2020

10 maart 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien dit jaar. Ook de trap is een onderdeel van het interieur en kan helemaal aansluiten op deze trends. Dus bent u op zoek naar wat verandering in het interieur? Of zoekt u inspiratie voor een nieuwe trap? Hier vindt u de trends van 2020!

1. Industrieel en robuust

Wanneer u een paar willekeurige woonbladen openslaat, staan er vast en zeker inspirerende plaatjes van deze interieurstijl in. Perfect als u houdt van stoer en knus. Een uitgesproken stijl die te herkennen is aan zijn donkere kleuren als leer, koper en grijs. Ook wordt er vaak met onbewerkte materialen gewerkt als metaal, beton en hout. Steigerbuizen en een robuuste bakstenen muur zijn kenmerkend bij dit interieur. De trap hoeft hier niet in vergeten te worden en kan helemaal aansluiten op deze stijl.

Als u met uw trap voor een robuuste look wilt gaan, dan zit u met kleuren als Narvik Dock of Monocrete goed. Of creëer met River Pine een rauw randje aan uw huis met een
onbewerkte houtlook.

Bekijk de collectie

2. Scandinavisch

De winters zijn lang en donker in Scandinavië. Dat zij deze sombere winter compenseren met veel licht en gezelligheid in huis is daarom ook niet gek. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel wit op de muren, om de ruimte zo licht mogelijk te laten lijken. Ook is deze stijl clean doordat de ruimte strak, simpel en modern gehouden wordt. De knusse sfeer wordt behouden door schapenvachtjes in de vorm van een vloerkleedje of kussentje. In dit Scandinavische interieur ziet u ook veel warme houtsoorten terugkomen in de meubels, de wand en uiteraard ook in de trap.

In principe is iedere houtsoort passend, maar als u het zoals de échte Scandinaviërs wilt doen, dan kunt u gaan
voor lichte houtdesigns met een warme en knusse uitstraling zoals de Glen Oak of Chalet Oak.

Bekijk de collectie

3. Natuurlijke kleuren

Haal de kleuren van buiten naar binnen. Het gebruik van natuurlijk kleuren is namelijk helemaal in dit jaar. Verfproducent Behr heeft daarom niet voor niets de lichtgele gloed ‘Back to Nature’ als kleur van het jaar uitgeroepen. Door het gebruik van natuurlijke kleuren, creëert u een oase aan rust in uw huis. Ga bijvoorbeeld voor een ander kleurtje aan de muur met gebroken wit, bosgroen, taupe, beige, lichtroze of donkerbruin. Niet alleen met kleuren, maar ook met materialen als leer, marmer, steen en diverse houtsoorten kunt u de natuur in huis halen.

Wilt u een trap die helemaal past bij deze look en feel van natuurlijke kleuren?
Dan zit u met natuurlijke houtkleuren altijd goed. Bekijk hieronder alle designs.

Bekijk de collectie

4. Klassiek

Een opvallende kroonluchter, grote openhaard, kandelaars en meubels van fluweel. De klassieke woonstijl heeft helemaal geen stoffige naam meer, maar  is helemaal terug. Wel in een nieuw jasje door authentiek te mixen met modern. Kleuren die veel terugkomen in dit interieur zijn bordeaux, goud, zwart, blauw en donkergroen. Om extra sfeer te creëren worden materialen als marmer, keramiek, fluweel en warme houtsoorten veel gebruikt in dit interieur. De houtenvisgraatvloer ziet u bijvoorbeeld vaak in terug bij deze klassieke stijl.

Bij dit klassieke interieur hoort uiteraard ook een grote opvallende trap die bij binnenkomst gelijk opvalt.
Een trap met een donkere kleur als Night Ash zou in dit interieur helemaal tot zijn recht komen.

Bekijk de collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...