Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Liever een dichte trap

13 april 2018

Kijkt u al een tijdje tegen uw open trap aan en weet u eigenlijk niet zo goed of dit nog wel is wat u wilt? Denk dan eens aan een dichte trap, een dichte trap heeft namelijk veel voordelen. Een trap met stootborden geeft niet alleen een luxe en robuuste uitstraling, maar zorgt ook voor minder geluidsoverlast, is schoner en veiliger voor kinderen. Tijd om die dichte trap eens onder de loep te nemen.

Van open trap naar dichte trap

Wat is een dichte trap eigenlijk een prachtding: robuust, met minder geluidsoverlast en ook nog eens veiliger voor kinderen en mensen die niet goed ter been zijn. Heel fijn als kinderen niet door de trap heen vallen. Oh, en stof blijft ook beter liggen. Dat is een flinke meevaller tijdens het stofzuigen. Hebt u nu een open trap, maar wilt u eigenlijk liever een dicht exemplaar? Geen probleem, dit klusje klaren we voor u in een handomdraai. En dat zonder dat er sprake is van hak- en breekwerk!

Amerikaanse sfeerbrenger

In een kil huis brengt niemand graag tijd door. Tenzij u daar fan van bent natuurlijk, in dat geval hebben we niks gezegd. Voor iedereen die liever een sfeervol huis heeft, is een dichte trap een goede optie. Helemaal met een trap in het decor Noce Romantica. Dat is geïnspireerd op de houtsoort Amerikaans noten, wat oorspronkelijk komt uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Dat internationale kleurtje zorgt voor veel warmte dankzij zijn houtlook en kleine knoesten. Past in elk interieur, echt.

Lekker geen gedoe

Normaal gesproken vergt Amerikaans noten veel onderhoud, omdat het een zachte houtsoort is. Daar heeft u natuurlijk helemaal geen zin in, dat geschuur en geverf. Met de traptreden van Next Step hebt u daar geen last van: de treden zijn namelijk slijtvast, kras- en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht en bestand tegen hitte en vlekken dankzij de toplaag. Op een dichte trap van Next Step zult u ook nooit uitglijden, want dankzij de voelbare structuur aan de bovenkant is de trap antislip. U hoort het al, wij zijn fan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om van uw open trap een dichte trap te maken, of uw dichte trap te renoveren? Neem dan makkelijk contact met ons op.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...