98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Liever een dichte trap

Kijkt u al een tijdje tegen uw open trap aan en weet u eigenlijk niet zo goed of dit nog wel is wat u wilt? Denk dan eens aan een dichte trap, een dichte trap heeft namelijk veel voordelen. Een trap met stootborden geeft niet alleen een luxe en robuuste uitstraling, maar zorgt ook voor minder geluidsoverlast, is schoner en veiliger voor kinderen. Tijd om die dichte trap eens onder de loep te nemen.

Van open trap naar dichte trap

Wat is een dichte trap eigenlijk een prachtding: robuust, met minder geluidsoverlast en ook nog eens veiliger voor kinderen en mensen die niet goed ter been zijn. Heel fijn als kinderen niet door de trap heen vallen. Oh, en stof blijft ook beter liggen. Dat is een flinke meevaller tijdens het stofzuigen. Hebt u nu een open trap, maar wilt u eigenlijk liever een dicht exemplaar? Geen probleem, dit klusje klaren we voor u in een handomdraai. En dat zonder dat er sprake is van hak- en breekwerk!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Amerikaanse sfeerbrenger

In een kil huis brengt niemand graag tijd door. Tenzij u daar fan van bent natuurlijk, in dat geval hebben we niks gezegd. Voor iedereen die liever een sfeervol huis heeft, is een dichte trap een goede optie. Helemaal met een trap in het decor Noce Romantica. Dat is geïnspireerd op de houtsoort Amerikaans noten, wat oorspronkelijk komt uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Dat internationale kleurtje zorgt voor veel warmte dankzij zijn houtlook en kleine knoesten. Past in elk interieur, echt.

Lekker geen gedoe

Normaal gesproken vergt Amerikaans noten veel onderhoud, omdat het een zachte houtsoort is. Daar heeft u natuurlijk helemaal geen zin in, dat geschuur en geverf. Met de traptreden van Next Step hebt u daar geen last van: de treden zijn namelijk slijtvast, kras- en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht en bestand tegen hitte en vlekken dankzij de toplaag. Op een dichte trap van Next Step zult u ook nooit uitglijden, want dankzij de voelbare structuur aan de bovenkant is de trap antislip. U hoort het al, wij zijn fan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om van uw open trap een dichte trap te maken, of uw dichte trap te renoveren? Neem dan makkelijk contact met ons op.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...