Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie dichte trap

Bij Next Step zijn er genoeg mogelijkheden voor het renoveren van jouw dichte trap. Direct een prijs op maat aanvragen

Traprenovatie voor jouw dichte trap

Denk je na over een traprenovatie van een dichte trap? Bij Next Step Traprenovatie ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de specialist als het gaat om traprenovatie. Of je nu een open trap of dichte trap hebt, wij hebben de oplossing in huis.

Met onze jarenlange ervaring en vakmensen die niets anders doen dan het renoveren van trappen, hebben wij alles wat nodig is om jou uitstekend van dienst te kunnen zijn bij de renovatie van jouw dichte trap. Dus, laat jouw dichte trap renoveren door Next Step Traprenovatie.

Dichte trap renoveren

Een traprenovatie van een dichte trap is mooi, maar wat als je een open trap hebt? Een dichte trap valt meer op dan een open trap. Als je een open trap hebt, dan kunnen we deze altijd voor je dichtmaken. Dit maakt de trap niet alleen esthetisch aantrekkelijker, maar vooral ook veiliger. Dit is vooral aan te raden als je kleine(re) kinderen hebt in huis.

Next Step staat bekend om de garantie voor kwaliteit en we bieden eindeloze mogelijkheden voor het renoveren van jouw dichte trap. Of je nu op zoek bent naar kleuren, designs of zelfs ledverlichting onder de treden, wij kunnen aan al jouw wensen voldoen. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw dichte trap te renoveren, staan wij voor je klaar.

Inspiratie traprenovatie dichte trap

Benieuwd naar voorbeelden van een traprenovatie dichte trap? We hebben er een paar voor je uitgelicht. Laat je inspireren door diverse stijlen en kleuren. Om meer inspiratie op te doen voor jouw dichte trap kun je onze uitgebreide voorbeelden pagina bekijken. Of blader eens door onze digitale catalogus heen. Laat jouw dichte trap renoveren in het design passend bij jouw wensen!

Kleur, functionaliteit en beleving

Overleg met de adviseurs van Next Step hoe de renovatie van jouw dichte trap eruit komt te zien. Het moet na de opknapbeurt natuurlijk helemaal passen bij de sfeer van de woning. Kleur, functionaliteit, beleving…  Alles wordt van tevoren uitgebreid met je besproken, zodat we tot in de puntjes jouw dichte trap kunnen renoveren. Neem contact met ons op en laat je adviseren.

Next Step afbeelding - 1
Afbeelding - Voordelen van Next Step Traprenovatie

Voordelen van Next Step Traprenovatie

  • Slijtvast (hoogste klasse AC5): het intensief gebruiken van de trap is geen probleem, de treden blijven door het materiaal mooi
  • Antislip (hoogste klasse R10/A): door de speciale antislipstructuur in de HPL-toplaag is uitglijden verleden tijd
  • Onderhoudsarm: houten trappen moeten om de circa 3 jaar opnieuw geschilderd worden. Onze treden blijven mooi, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen
  • Kleurvast: onze treden blijven 100% kleurvast, omdat iedere trede onder zeer hoge temperatuur in de juiste kleur wordt geperst

Kwalitatief materiaal

Elke trede van Next Step wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De overzettreden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Dit is een combinatie van papier en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Dit pakket wordt onder hoge temperatuur samengeperst tot een snoeiharde bekledingsplaat.

Nooit meer schuren of schilderen

Na de opknapbeurt is je trap waterdicht en elke trede is kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dit zorgt ervoor dat jouw trap antislip is, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren of te schilderen. Na de renovatie van jouw dichte trap is de nieuwe trap onderhoudsarm en heel eenvoudig schoon te houden. Lees meer over de voordelen van ons materiaal.

Andere voordelen van een dichte trap

Hierboven zijn al een aantal voordelen genoemd over ons materiaal. Een dichte trap heeft ook een aantal andere voordelen, zoals:

  • Het doorvallen van stof tussen de treden wordt voorkomen bij een dichte trap
  • Een dichte trap laat ook een stuk minder tocht door, de warmte blijft in dezelfde ruimte
  • Je hebt ruimte hebt om extra opbergruimte te creëren

Voor- en nafoto’s dichte traprenovatie

Bekijk hieronder de voor- en nafoto’s van een traprenovatie dichte trap, uitgevoerd door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde dichte trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen na super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Kosten traprenovatie dichte trap

Vanaf €2850,- inclusief btw én montage kun jij jouw dichte trap laten renoveren. Afhankelijk van een aantal factoren bepalen wij de exacte prijs. Op de pagina traprenovatie kosten vertellen we je hier graag meer over. Voor een prijs specifiek voor jouw situatie kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen één dag heb jij de offerte in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Offerte op maat

Wil je meer weten over de kosten voor een traprenovatie van een dichte trap? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit