Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Liever een dichte trap

Kijk je al een tijdje tegen jouw open trap aan en weet je eigenlijk niet zo goed of dit nog wel is wat je wilt? Denk dan eens aan een dichte trap, een dichte trap heeft namelijk veel voordelen. Een trap met stootborden geeft niet alleen een luxe en robuuste uitstraling, maar zorgt ook voor minder geluidsoverlast, is schoner en veiliger voor kinderen. Tijd om die dichte trap eens onder de loep te nemen.

Van open trap naar dichte trap

Wat is een dichte trap eigenlijk een prachtding: robuust, met minder geluidsoverlast en ook nog eens veiliger voor kinderen en mensen die niet goed ter been zijn. Heel fijn als kinderen niet door de trap heen vallen. Oh, en stof blijft ook beter liggen. Dat is een flinke meevaller tijdens het stofzuigen. Heb je nu een open trap, maar wil je eigenlijk liever een dicht exemplaar? Geen probleem, dit klusje klaren we voor je in een handomdraai. En dat zonder dat er sprake is van hak- en breekwerk!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Amerikaanse sfeerbrenger

In een kil huis brengt niemand graag tijd door. Tenzij je daar fan van bent natuurlijk, in dat geval hebben we niks gezegd. Voor iedereen die liever een sfeervol huis heeft, is een dichte trap een goede optie. Helemaal met een trap in het decor Noce Romantica. Dat is geïnspireerd op de houtsoort Amerikaans noten, wat oorspronkelijk komt uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Dat internationale kleurtje zorgt voor veel warmte dankzij zijn houtlook en kleine knoesten. Past in elk interieur, echt.

Lekker geen gedoe

Normaal gesproken vergt Amerikaans noten veel onderhoud, omdat het een zachte houtsoort is. Daar heb je natuurlijk helemaal geen zin in, dat geschuur en geverf. Met de traptreden van Next Step heb je daar geen last van: de treden zijn namelijk slijtvast, kras- en onderhoudsarm. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht en bestand tegen hitte en vlekken dankzij de toplaag. Op een dichte trap van Next Step zal je ook nooit uitglijden, want dankzij de voelbare structuur aan de bovenkant is de trap antislip. Je hoort het al, wij zijn fan.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om van jouw open trap een dichte trap te maken, of jouw dichte trap te renoveren? Neem dan makkelijk contact met ons op.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit