fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Lijmresten van je trap verwijderen

Lijmresten van je trap verwijderen

27 december 2018

Je hebt gekozen voor een andere trap, of in ieder geval een andere look voor je trap. So far, so good. Maar nadat je de oude bekleding van je treden hebt gehaald sta je plots voor een onaangename verrassing. De treden zitten onder de lijmresten. Nu wil je waarschijnlijk het liefst je trap achter het behang plakken, maar dat is natuurlijk niet nodig. Hoewel hij met al die lijmresten waarschijnlijk wel blijft plakken. Renoveren is een veel betere optie!

Geen onnodige trucjes

In bepaalde gevallen kunnen trucjes handig zijn, maar in dit geval kun je de trucs beter overlaten aan de goochelaars. Op internet zijn talloze manieren te lezen om lijmresten van je trap te verwijderen. Met een sopje, een plantenspuit of zelfs met behulp van cola. Nadeel van al deze manieren is dat de spullen die je gebruikt zich gemakkelijk tussen de kieren van de trap kunnen nestelen. Ook kan het door de kieren heen gaan lekken.

Hoe moet het wel?

Geen paniek! Als je kiest voor traprenovatie bij Next Step kunnen wij het doen voor je. Als een volleerd tandarts weten wij jouw trap met gemak te genezen van zijn plak. De keuze voor traprenovatie is ook nog eens een zeer voordelige ten opzichte van een geheel nieuwe trap. Onze monteurs kunnen namelijk ter plaatse alle onderdelen op maat maken, welke vervolgens met een speciale lijm op de bestaande trap verlijmd worden. Daarnaast is een renovatie meestal binnen een dag al gereed, een stuk sneller dan het uitbreken van een oude trap en plaatsen van een nieuwe!

Zodra de oude bekleding (en uiteraard de lijmresten) zijn verwijderd van de trap kun je alle kanten op wat betreft traprenovatie. Zo weet je zeker dat je straks de trap van jouw dromen in je huis hebt. Of je nou gaat voor nieuwe bekleding, overzettreden of bijvoorbeeld wil weten welke leuning perfect bij de nieuwe trap zou passen? We helpen je graag! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.