Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Maak geen slippertjes meerVoorkom uitglijden op de trap met overzettreden

Maak geen slippertjes meer

13 september 2018

“Schat, ik moet je iets vertellen. Ik heb een slippertje gemaakt.” Je hart slaat over. Nee hè, niet wéér! Je dacht dat jullie er de vorige keer zo goed aan hadden gewerkt. Dat jullie de juiste maatregelen hadden genomen. Maar het heeft blijkbaar niet mogen baten: zelfs de antislip strips op de trap helpen niet. Ben je toe aan een betrouwbaardere oplossing voor uitglijden op de trap? Dan zijn de overzettreden van Next Step met antislip toplaag jouw nieuwe liefde.

Trap antislip maken

Bij Next Step zijn we maar wat trots op het materiaal van onze overzettreden. Daar is namelijk een speciale structuur op aangebracht welke je niet ziet, maar wel voelt. Door het gebruik van een antislip toplaag blijft het design van de overzettreden intact. De toplaag zorgt ervoor dat je altijd grip hebt, ook onder natte omstandigheden en in industriële toepassingen. Als je stabiliteit zoekt in een trap, dan is dit echt iets voor jou.

Mooi én praktisch

Extra mooi is dat je voor je veiligheid niet hoeft in te leveren op stijl. Bij Next Step heb je keuze uit vele verschillende materialen, structuren en designs. De basiscollectie bestaat uit elf kleuren, maar op aanvraag/projectbasis zijn ook andere kleuren verkrijgbaar.

Een strakke trap, landelijk eikenhout, of juist hoogglans wit? Alles is mogelijk. De trappen zijn bovendien onderhoudsarm, kwalitatief hoogwaardig en bestand tegen water. Do we need to say more?

Voorkom slippertjes

Op internet doen vaak de gekste verhalen de ronde over hoe je zelf je trap antislip kunt maken: dure coatings, pads, strips, poeder en ga zo maar door. Dit zijn vaak tijdelijke oplossingen, áls ze al werken. Wil je een structurele oplossing welke zorgt voor een veilige trap, dan is het verstandiger om iets aan de trap zélf te doen.

Met de trappen van Next Step kun je dit doen op een stijlvolle en makkelijke manier. Zo weet je het zeker: geen slippertjes meer!

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...