98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Next Step scoort samen met L.A.C. Frisia 1883

Bij Next Step houden we van voetbal: de geur van het vers gemaaide gras, de spanning op de gezichten van de spelers, en dán… het fluitsignaal! We zijn dan ook maar wat trots dat we de jongens van het eerste team van L.A.C. Frisia 1883 mogen sponsoren. Net als wij hebben ze een echte winnaarsmentaliteit, die het team nu al naar een voorlopige eerste plek bracht. Zij trappen de ballen in het doel en wij scoren bij het trapminnende publiek: een echte win-winsituatie dus.

Leeuwarden als thuisbasis
Lokale betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Next Step belangrijk. Voetbal is niet alleen een prachtig spel, het is ook een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap. Het is voor jongeren een plek om vrienden te maken, lekker te bewegen en tegelijkertijd te leren samenwerken in een team.

Daarnaast is de voetbalclub een drukbezochte ontmoetingsplek in Leeuwarden, waar veel verschillende groepen mensen samenkomen. Daarom ondersteunen wij L.A.C. Frisia 1883 graag.

Elftal enthousiast over onze ondersteuning
We ondersteunen het team van L.A.C. Frisia 1883 met trainingspakken, polo’s, tassen en een mooie banner langs de kant van het veld. Daar zijn de jongens gelukkig ook enthousiast over, vertelt Lammert Swart, wiens zoon bij de club voetbalt: ‘Ze vinden het hartstikke mooi. En het team doet het heel goed. Het zou me niets verbazen als ze volgend jaar promoveren.’ Een hele trede omhoog voor de jongens, waarbij ze dan ook in Overijssel gaan spelen. Een hele mooie kans voor het team én voor Next Step natuurlijk.

Samen scoren
Als straks het fluitsignaal weer klinkt, zitten wij dus weer op het puntje van onze stoel. Gaat het balletje lekker rollen? Voetbal blijft een mooi spel en wij dragen via dit ambitieuze team graag iets bij aan de club en de lokale gemeenschap. Samen scoren, daar gaan we voor.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...