fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Next Step’s populairste dessinsVan romantisch landelijk tot donker industrieel

Next Step’s populairste dessins

12 november 2018

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete, Narvik Dock en River Pine: wat zijn jullie mooi! Wat ze nou zo mooi maakt? Dat leggen we graag aan je uit!

Monocrete als eyecatcher

Je trap gehuld in een jasje van het dessin Monocrete, dat is bijzonder (en) smaakvol. Monocrete is een donkere kleur met een wisselend effect van zwart en bruin. Dit dessin komt op elke trap tot zijn recht en is dan ook een van de meest gekozen dessins voor een traprenovatie. Monocrete maakt van je trap een echte blikvanger. Je trap is namelijk stoer en strak, maar ook klassiek en chique tegelijk. Doordat er een lichte tekening te zien is, zie je stof en vuil niet zo snel liggen.

Daarnaast heb je ook bij dit dessin de gebruikelijke Next Step-voordelen. Zo hebben de overzettreden allemaal een HPL-toplaag van de overzettreden en unieke antislip coating, daardoor gaat de trap na een traprenovatie door Next Step weer tientallen jaren mee. Wist je trouwens dat Monocrete ook heel mooi combineert met een stoere stalen trapleuning?

Industrieel en robuust: Narvik Dock

Dat Narvik Dock zo’n populair dessin is voor een traprenovatie vinden wij niet gek. De industriële woonstijl is namelijk heel trendy en een betonlook trap past daar heel goed bij. Je zou zelfs kunnen zeggen dat een betonlook trap onmisbaar is bij de industriële woonstijl. In tegenstelling tot een echte betonnen trap is Narvik Dock niet koud aan je voeten, maar wel net zo slijtvast. De overzettreden van Next Step kunnen namelijk wel tegen een stootje!

River Pine

Next Step houdt van hout. En onze klanten blijkbaar ook. River Pine is namelijk het derde meest gekozen dessin voor een traprenovatie. Wij snappen het wel. Woeste noesten en nerven, ze geven je trap karakter en warmte. Je trap is na een traprenovatie met dessin River Pine robuust, stoer, strak en tijdloos. River Pine op de trap doet het in elk interieur goed. Van romantisch landelijk tot donker industrieel.

Meer inspiratie

Wil je meer inspiratie voor je traprenovatie? Bekijk hier onze collectie of hier ons werk. Liever de dessins in alle rust thuis bekijken? Vraag dan gratis staaltjes aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...