fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Ontdek welke trap het best bij je interieur pastEn vraag een gratis staal aan

Hoe gebruik je een kleurstaaltje om te kijken welke trap in je interieur past?

18 juli 2018

Al té lang kijk je aan tegen die versleten traptreden, of het huis van je dromen is eindelijk af maar er zit nog een standaard vurenhouten trap in. In beide gevallen is het duidelijk: het is tijd voor een traprenovatie. En dan? Op internet struikel je over de tips en tricks en je kunt geen Pinterest meer zien.

Neem het heft in eigen handen en bestel staaltjes van de kleuren en materialen waar je tussen twijfelt. Zo kun je met eigen ogen zien wat er wel en niet goed werkt in jouw interieur.

Vraag ook een gratis kleurstaal aan

Een staaltje aanvragen is vooral erg handig in het eindstadium van je beslissing. Als je hebt besloten wat voor soort interieur je wil en hoe jouw trap daarbij moet passen.

Ja, stuur mij een gratis kleurstaal

Flinke oppepper

Als je alle voors en tegens van een open en dichte trap tegen elkaar hebt afgewogen, en zelfs al weet dat de makkelijkste manier om je trap te renoveren door middel van traprenovatie is. De traptreden van Next Step worden gewoon over de bestaande trap heen gezet en geven de hele trap zo in één keer een flinke oppepper. Maar dan?

Sterk staaltje ontwerpen

Als voorbeeld nemen we eikenhout. Het staat prachtig in bijna ieder interieur en is dan ook zeer populair. Maar kies je dan voor het mooie Sunday Oak of het iets donkerdere, rustieke Country Oak?

Hier komen kleurstalen van onze traptreden om de hoek kijken! Je bestelt ze gratis en de trapstalen zijn binnen enkele werkdagen bij je in huis. Zo kun je het materiaal zien in je eigen omgeving en ontdekken welk materiaal het beste bij je wensen aansluit.

Past de kleur wel goed bij de vloer, en het behang? En wat vind je nu echt van het materiaal? Wil je liever een verfijnde houtstructuur, of ga je juist voor rustiek? Met een kleurstaal maak je gegarandeerd de goede keuze. Als dát geen sterk staaltje ontwerpen is.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...