Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Onze showroom: neem een kijkje in Emmeloord

Ontdek alle mogelijkheden

Onze showroom: neem een kijkje in Emmeloord

Als je deze blog leest, dan ken je de traprenovaties van Next Step ondertussen vast al een beetje. Binnen een dag heb je een nieuwe trap bekleed met HPL in een kleur die jij wil. En dan zorgt de unieke toplaag er ook nog eens voor dat je nooit uitglijdt en de treden niet beschadigen. Zo gaat een Next Step-trap heel wat jaren mee. Maar goed, dat wist je dus waarschijnlijk al. Beslissen van achter een computer vind je echter lastig. Liever wil je het materiaal even bekijken, voelen en misschien om advies vragen. Dat kan! Bij onze showroom in Emmeloord kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie bij Next Step. Maak dus een afspraak en kom langs!

Weg met de keuzestress

Kamp je met keuzestress? Dan is langskomen in Emmeloord een uitstekend idee! Hier vind je namelijk alle mogelijkheden en denken we graag met je mee. Je geeft jouw trap moeiteloos een persoonlijke uitstraling met de decors van Next Step. Wij hebben een designercollectie die is geïnspireerd op de trends van dit moment, en daarnaast een collectie met tijdloze decors.

Van modern en strak tot klassiek, bij Next Step Traprenovatie zijn we van alle markten thuis. Alle kleuren zijn exclusief voorzien van onze unieke slijtvaste- en antislip-toplaag van industriële kwaliteit. Dankzij deze unieke toplaag kunnen we twintig jaar garantie bieden op het doorslijten van de toplaag. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je kunt natuurlijk voor één kleur kiezen, maar het kan ook heel mooi staan om kleuren met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor robuuste stootborden in beton met eiken treden. Een mooie trapleuning erbij zorgt voor extra uitstraling, en ook trapverlichting voegt iets bijzonders toe. Wil je van jouw open trap een dichte trap maken, of juist andersom? Misschien wil je wel een trap met Z-profiel of een bloktrap! Wij helpen je graag om jouw weg te vinden door alle mogelijkheden. In onze showroom vind je dan ook voorbeelden van alles wat wij te bieden hebben.

Langskomen op afspraak

Wil je langskomen in onze showroom in Emmeloord? Maak dan een afspraak. Zo kunnen we je op ons gemak helpen en heb je alle tijd om eens goed rond te kijken. We zien je graag in Emmeloord!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer