98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Onze showroom: neem een kijkje in Emmeloord

Ontdek alle mogelijkheden

Onze showroom: neem een kijkje in Emmeloord

Als u deze blog leest, dan kent u de traprenovaties van Next Step ondertussen vast al een beetje. Binnen een dag heeft u een nieuwe trap bekleed met HPL in een kleur die u wilt. En dan zorgt de unieke toplaag er ook nog eens voor dat u nooit uitglijdt en de treden niet beschadigen. Zo gaat een Next Step-trap heel wat jaren mee. Maar goed, dat wist u dus waarschijnlijk al. Beslissen van achter een computer vindt u echter lastig. Liever wilt u het materiaal even bekijken, voelen en misschien om advies vragen. Dat kan! Bij onze showroom in Emmeloord kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is met een traprenovatie bij Next Step. Maak dus een afspraak en kom langs!

Weg met de keuzestress

Kampt u met keuzestress? Dan is langskomen in Emmeloord een uitstekend idee! Hier vindt u namelijk alle mogelijkheden en denken we graag met u mee. U geeft uw trap moeiteloos een persoonlijke uitstraling met de decors van Next Step. Wij hebben een designercollectie die is geïnspireerd op de trends van dit moment, en daarnaast een collectie met tijdloze decors. Wilt u een aantal stalen bekijken? Dan kunnen wij deze ook naar u opsturen.

Van modern en strak tot klassiek, bij Next Step zijn we van alle markten thuis. Alle kleuren zijn exclusief voorzien van onze unieke slijtvaste- en antislip-toplaag van industriële kwaliteit. Dankzij deze unieke toplaag kunnen we u twintig jaar garantie bieden op het doorslijten van de toplaag. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De mogelijkheden zijn eindeloos

U kunt natuurlijk voor één kleur kiezen, maar het kan ook heel mooi staan om kleuren met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor robuuste stootborden in beton met eiken treden. Een mooie trapleuning erbij zorgt voor extra uitstraling, en ook trapverlichting voegt iets bijzonders toe. Wilt u van uw open trap een dichte trap maken, of juist andersom? Misschien wilt u wel een trap met Z-profiel of een bloktrap! Wij helpen u graag om uw weg te vinden door alle mogelijkheden. In onze showroom vindt u dan ook voorbeelden van alles wat wij te bieden hebben.

Langskomen op afspraak

Wilt u langskomen in onze showroom in Emmeloord? Maak dan een afspraak. Zo kunnen we u op ons gemak helpen en heeft u alle tijd om eens goed rond te kijken. We zien u graag in Emmeloord! Is Emmeloord te ver of wilt u het materiaal thuis op uw gemak bekijken? Dan sturen we u graag de stalen op.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...