Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Roest is HOT. Trend in 2018!

19 januari 2018

Roest is ruig, warm en het is de trend van dit moment. Oranjetinten en roest zijn we veelvuldig tegen gekomen op de beurs in Duitsland en Frankrijk. Natuurlijk hebben onze designers hier gelijk op ingespeeld en hebben een prachtig decor voor u geselecteerd. En uiteraard exclusief bij Next Step verkrijgbaar voor uw traprenovatie. Het decor Corroda Copper kunt u vinden in onze design collectie.

Roest zonder de nadelen!

Echt verroest metaal laat af en is smerig en niet geschikt voor gebruik binnenshuis. Next Step heeft de oplossing om binnen gebruik te maken van de warme en stoere uitstraling van dit materiaal. Met onze exclusieve kleur Corroda Copper.

Combineren met natuurlijke en neutrale materialen

Combineer deze trend met natuurlijke lichte materialen zoals naturel eikenhout of eikenhout met een white wash effect. Deze materialen combineren perfect met de warme kleur van ons decor Corroda Copper en zorgen voor een hele warme uitstraling. Daarnaast is roest ook goed te combineren met uni kleuren. Ga voor een compleet witte trap met treden in dit trendy decor. Of zwarte bomen (zijkanten) met treden en stootborden in het Corroda Copper decor. De mogelijkheden zijn legio met dit unieke, eigentijdse materiaal.

Meer trends in 2018?

Natuurlijk is roest niet de enige trend in 2018. Ontdek de rest van de kleurtrends van 2018 in ons eerdere blogpost

Geïnteresseerd?

Bent u geïnspireerd door deze blogpost en wilt u ook graag deze trendkleur op uw trap hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, en wij geven u een advies op maat.

Tip: vraag een gratis kleurstaal aan. Een perfecte manier om zelf eens rustig te geen bekijken of de kleur(en) en design past bij het interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleur staal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
10 januari 2019

Trapmatten aan vervanging toe?

Je kijkt naar je trap en, of je nou naar boven of naar beneden wilt, eigenlijk kun je geen kant meer op. De trapmat op...
08 januari 2019

Een stalen trap; een ijzersterke keuze in een industrieel interieur!

Om maar meteen een open deur in te trappen, en hiermee in huis te vallen: een stalen trap is een goede keuze! Een oude trap...
29 december 2018

Zigzaggen of stapelen met trappen

Je gaat naar Google, tikt in ‘trap renoveren’ of ‘nieuwe trap’ en drukt op ENTER. Wat volgt heeft nog het meeste weg van Alice die...