fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Roest is HOT. Trend in 2018!

19 januari 2018

Roest is ruig, warm en het is de trend van dit moment. Oranjetinten en roest zijn we veelvuldig tegen gekomen op de beurs in Duitsland en Frankrijk. Natuurlijk hebben onze designers hier gelijk op ingespeeld en hebben een prachtig decor voor u geselecteerd. En uiteraard exclusief bij Next Step verkrijgbaar voor uw traprenovatie. Het decor Corroda Copper kunt u vinden in onze design collectie.

Roest zonder de nadelen!

Echt verroest metaal laat af en is smerig en niet geschikt voor gebruik binnenshuis. Next Step heeft de oplossing om binnen gebruik te maken van de warme en stoere uitstraling van dit materiaal. Met onze exclusieve kleur Corroda Copper.

Combineren met natuurlijke en neutrale materialen

Combineer deze trend met natuurlijke lichte materialen zoals naturel eikenhout of eikenhout met een white wash effect. Deze materialen combineren perfect met de warme kleur van ons decor Corroda Copper en zorgen voor een hele warme uitstraling. Daarnaast is roest ook goed te combineren met uni kleuren. Ga voor een compleet witte trap met treden in dit trendy decor. Of zwarte bomen (zijkanten) met treden en stootborden in het Corroda Copper decor. De mogelijkheden zijn legio met dit unieke, eigentijdse materiaal.

Meer trends in 2018?

Natuurlijk is roest niet de enige trend in 2018. Ontdek de rest van de kleurtrends van 2018 in ons eerdere blogpost

Geïnteresseerd?

Bent u geïnspireerd door deze blogpost en wilt u ook graag deze trendkleur op uw trap hebben? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, en wij geven u een advies op maat.

Tip: vraag een gratis kleurstaal aan. Een perfecte manier om zelf eens rustig te geen bekijken of de kleur(en) en design past bij het interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleur staal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.