Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Tijd voor een make-over met overzettredenEen nieuwe trap binnen een handomdraai

Tijd voor een make-over met overzettreden

05 december 2018

Een nieuwe trap in slechts één dag? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Met overzettreden van Next Step verandert u uw oude trap binnen een handomdraai. Wij zetten de overtreden over de treden van uw eigen trap heen. Zo heeft uw trap niet alleen meteen een heel andere uitstraling, maar is deze ook nog slijtvast, antislip en van de allerbeste kwaliteit. Een complete make-over dus, met overzettreden.

Hoe werken overzettreden?

Omdat elke trap anders is, komt het plaatsen van overzettreden heel nauw. Allereerst meten onze monteurs daarom uw huidige trap heel nauwkeurig op. Met deze afmetingen gaan we aan de slag. De materialen nemen we mee en maken we buitenshuis op maat. Zo heeft u binnen geen last van rommel of stof. Daarna plaatsen we de overzettreden over uw huidige treden heen. Dit doen we heel zorgvuldig, voor het mooiste effect.

Overzettreden die tegen een stootje kunnen

Onze overzettreden zijn gemaakt van ons unieke Next Step-materiaal, namelijk HPL. Doordat we ze in eigen huis vervaardigen, kunnen we de constante kwaliteit garanderen. Alle treden hebben een unieke toplaag, die ervoor zorgt dat ze goed tegen een stootje kunnen. De Next Step-trappen zijn niet alleen slijtvast, maar ook antislip. Daar zorgt de stroeve bovenlaag van onze treden voor. Daarnaast zijn ze waterdicht en krasvast. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken, want of u nu met hakken over de trap loopt of per ongeluk iets laat vallen: dat is met de overzettreden van Next Step geen enkel probleem.

Overzettreden voor elk huis

Of u nu een landelijk interieur heeft of juist heel modern, in onze collectie hebben we voor ieder wat wils. Doordat we veel tijd stoppen in het perfectioneren van onze decorcollectie kunnen we u altijd de mooiste en meest trendy kleuren aanbieden. Bent u benieuwd naar al onze kleuren en dessins? Bekijk dan onze collectie of vraag een kleurstaal aan. Wij helpen u graag!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...