Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kan je moeilijk kiezen welke kleur treden je wilt gebruiken bij de renovatie van jouw trap? Laat je dan inspireren door de keuzes die anderen die je voor gingen al hebben gemaakt! We hebben voor je op een rijtje gezet welke vijf kleuren de afgelopen twee maanden het meest verkocht zijn en hoe deze kleuren er in een trap uit komen te zien.

Afbeelding - 1. Monocrete [3563]

1. Monocrete [3563]

Tijdloos en stoer, geïnspireerd door de natuur met een wisselend effect van donkerbruin en zwart. Iedereen is in de wolken met deze marmerachtige, ‘gewolkte’ trap van Next Step. Een chique trap die zowel in een modern als klassiek interieur past. De kleur zwart met een vleugje donkerbruin geeft de trap een levendig karakter. Warm, chique, een echte eyecatcher!

Bekijk hier wat Monocrete in jouw trap kan doen

Before & Afters met Monocrete

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - 2. Blue Steel [4915]

2. Blue Steel [4915]

Blauwstaal, maar dan zonder de nadelen. Dat wil toch iedereen? Echt blauwstaal is vaak glad en moeilijk te onderhouden. Hier heb je met het materiaal van Next Step geen last van, dit materiaal is onderhoudsarm en antislip. Je kunt dus zorgeloos en lang genieten van de industriële uitstraling van deze kleur.

Bekijk hier wat Blue Steel in jouw trap kan doen

Before & After met Blue Steel

Next Step afbeelding - 1
Afbeelding - 3. Narvik Dock [3243]

3. Narvik Dock [3243]

De krachtige, industriële uitstraling van beton staat fantastisch in menig interieur. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving. Combineer je beton met bijvoorbeeld hout, dan krijg je een warme, natuurlijke uitstraling. De Next Step overzettreden lijken gemaakt van beton, maar zijn dat niet. Dat heeft zo z’n voordelen. De basis is hout, voelt warm en comfortabel aan, en de steenharde toplaag van iedere trede is kras- en slijtvast en antislip. Ideaal.

Bekijk hier wat Narvic Dock in jouw trap kan doen

Afbeelding - 4. Mystic Pine [4161]

4. Mystic Pine [4161]

Haal een vleugje mystiek in huis met onze overzettreden in de kleur Mystic Pine. Deze traptreden worden gekenmerkt door de natuurlijke nerven en prachtige donkere kleur. Wil je jouw trap een flinke upgrade geven? Kies dan voor deze robuuste treden van dennenhout. Door de neutrale kleur passen de treden in elk interieur.

Bekijk hier wat Mystic Pine in jouw trap kan doen

Before & After met Mystic Pine

Next Step afbeelding - 1
Afbeelding - 5. Sunday Oak [4080]

5. Sunday Oak [4080]

Mooi, rustgevend. Sunday Oak is niet spierwit, maar meer beige. Daardoor is deze uitvoering van Next Step aantrekkelijk en met tal van woonstijlen te combineren. Het lijnenspel van het eikenhout geeft iedere trede een levendig accent. Subtiel, bijna onopvallend mooi.

Bekijk hier wat Sunday Oak in jouw trap kan doen

Afbeelding - Bekijk alle andere kleuren

Bekijk alle andere kleuren

Deze vijf kleuren zijn slechts een greep uit onze uitgebreide collectie. Wil je bekijken welke kleuren wij nog meer te bieden hebben? Ga dan via onderstaande knop naar het overzicht.

Bekijk alle kleuren

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit