Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet. Mét eindresultaat! Wellicht kan het jou helpen bij het kiezen van de juiste tredekleur. Lees snel verder!

Afbeelding - 1. Monocrete [3563]

1. Monocrete [3563]

Net als in het jaar 2020 stond dit design al op de eerste plek. Niet gek dus! Het is én blijft een erg gewilde kleur. De zwarte kleur met een vleugje donkerbruin geeft de trap een levendig karakter. Te combineren in zowel een modern als klassiek interieur. Een echte eyecatcher voor in huis.

Afbeelding - 2. Blue Steel [4915]

2. Blue Steel [4915]

Het Blue Steel design is altijd al een erg gewilde kleur geweest, zo ook in de eerste helft van 2022. Het blauwstaal decor, zonder de nadelen van echt blauwstaal. De industriële uitstraling van dit design is goed te combineren met zowel moderne als stoere eigentijdse interieurs.

Afbeelding - 3. Sunday Oak [4080]

3. Sunday Oak [4080]

Dit design kenmerkt zich door de mooie en rustgevende uitstraling. Door de beige tint is deze uitvoering goed te combineren met tal van woonstijlen. In combinatie met het lijnenspel van eikenhout creëer je een levendig accent.

Afbeelding - 4. Country Oak [4164]

4. Country Oak [4164]

Van een klassiek landelijk interieur tot een moderne inrichting die nét wat meer sfeer kan gebruiken. De eikenhouten kleur van dit design is perfect te combineren met vrijwel iedere stijl. Van een donker interieur tot een interieur met grotendeels lichte kleuren. De structuur van houtnerven en knoesten geven dit design een echt rustiek eiken uiterlijk, wat een gezellige sfeer in huis creëert.

Afbeelding - 5. Narvic Dock [3243]

5. Narvic Dock [3243]

De krachtige, industriële uitstraling van dit grijze beton combineer je gemakkelijk met elk interieur. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving. Combineer je het design met bijvoorbeeld een hout design, dan kun je weer een warme natuurlijke uitstraling creëren!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden met de top 5 designs

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Dit zijn slechts vijf kleuren uit onze uitgebreide kleurencollectie. Bekijk onze collectie en ontdek de vele andere mogelijkheden. Benieuwd hoe een design er in het echt uit ziet? Neem een kijkje op onze voorbeelden pagina of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Zij geven je graag kleuradvies en kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw interieur.

Neem contact op met één van onze adviseurs!Contact opnemen

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer