Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De trap als fotogalerij

De wand langs jouw trap is vaak een lastige wand om op te leuken. En krijgt meestal niet meer aandacht dan alleen likje verf. Wij geven je enkele tips om deze wand te verfraaien met foto’s.

Trap tijdlijn

Vertel een verhaal met jouw trap. Gebruik de wand om een mooie fotocollage te maken. Begin met het vertellen van jouw verhaal aan het begin van de trap en laat het verhaal bovenaan eindigen.

Dierbare herinneringen

Hang foto’s op van dierbaren of mooie herinneringen aan vakanties of verjaardagen. Zo kan je voor het slapen gaan nog even letterlijk langs deze mooie herinneringen lopen en met een happy gevoel gaan slapen.

Ga aan de slag

Maak gebruik van lijsten van verschillende formaten, kleuren en vormen voor een speels geheel. Ga je liever voor een rustig geheel? Kies dan voor lijsten in hetzelfde formaat en kleur. Of laat de foto’s printen in zwart wit en plaatse ze in witte lijsten voor een strak en modern geheel.
Dus ga aan de slag zoek jouw favoriete plaatjes op en verfraai die saaie muur langs de trap!

Bron foto’s: www.fotolijsten-online.nl/

Nieuwe trap?

Weten wat de mogelijkheden zijn voor traprenovatie? Neem een kijkje bij onze collectie kleuren en designs en ontdek welk design het meest bij jouw woning past!

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit