Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De trap: het mooiste meubelstuk in elk interieur

Je bent eruit: jouw huis is toe aan een grondige make-over! Je speurt het web af voor de perfecte bank, verzamelt bergen Pinterest-plaatjes en vraagt alvast wie kan helpen met verven, maar, eh… vergeet je niet iets? Jouw trap! Hij staat vaak midden in jouw woonkamer of in de gang, en heeft daarom heel veel invloed op het uiteindelijke gevoel in jouw huis. Tijd dus om ook deze vergeten vriend van een mooi uiterlijk te voorzien. Wij geven je wat tips voor elk interieur.

Klassiek interieur

In een huis met een klassiek interieur waant zich een graaf of barones: hoe kan het toch dat donkere materialen, symmetrie en orde zorgen voor zo’n rijke uitstraling? In dit interieur plaats je het beste een trap van mooi, kwalitatief goed materiaal in een donkere kleur. Denk bijvoorbeeld aan onze kleuren EM Noce Romantica of Michigan Elin. Een prachtige trapleuning met krullen of rozen zorgt voor een mooie afwerking. Met zó’n stijlvolle trap verwacht je dat er elk moment een butler om de hoek kan komen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Landelijk interieur

Je wilt meer rust en eenvoud in jouw huis. Dat kan natuurlijk ook als je niet in een Little House on the Prairie woont. Een landelijk interieur creëer je namelijk eenvoudig met natuurlijke materialen en diverse aardkleuren. Houd je van een licht interieur, dan vormt een witte trap in de kleur River Pine een mooie toevoeging aan jouw huis. Of kies voor een robuust exemplaar in de kleur Chalet Oak om die typische landelijke look in huis te halen.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Modern interieur

Wil je een beetje bij de tijd blijven, dan kies je voor een strak en modern interieur. De stoere meubels, luxe accessoires en hippe details zorgen ervoor dat iedereen die jouw huis betreedt zich in de toekomst waant. Tenzij jouw trap nog steeds met hetzelfde mosgroene vilt bekleed is als tien jaar geleden natuurlijk. Bij moderne interieurs kan je het best kiezen voor basiskleuren: wit, zwart, grijs en bruin. Wat denk je bijvoorbeeld van onze kleuren Narvik Dock of Night Ash? Die geven jouw trap in een oogwenk een eigentijdse look.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Met de aanpassingen aan jouw trap creëer je een bijzonder meubelstuk in jouw huis. En het leuke is dat als je daar wat extra aandacht aan besteedt, het direct veel toevoegt. Klassiek, landelijk of modern: jouw trap brengt jouw inrichting naar een nieuw niveau.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze collectie pagina!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit