fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

De trap: het mooiste meubelstuk in elk interieur

22 februari 2018

U bent eruit: uw huis is toe aan een grondige make-over! U speurt het web af voor de perfecte bank, verzamelt bergen Pinterest-plaatjes en vraagt alvast wie kan helpen met verven, maar, eh… vergeet u niet iets? Uw trap! Hij staat vaak midden in uw woonkamer of in de gang, en heeft daarom heel veel invloed op het uiteindelijke gevoel in uw huis. Tijd dus om ook deze vergeten vriend van een mooi uiterlijk te voorzien. Wij geven u wat tips voor elk interieur.

Klassiek interieur

In een huis met een klassiek interieur waant u zich een graaf of barones: hoe kan het toch dat donkere materialen, symmetrie en orde zorgen voor zo’n rijke uitstraling? In dit interieur plaatst u het beste een trap van mooi, kwalitatief goed materiaal in een donkere kleur. Denk bijvoorbeeld aan onze kleuren EM Noce Romantica of Michigan Elin. Een prachtige trapleuning met krullen of rozen zorgt voor een mooie afwerking. Met zó’n stijlvolle trap verwacht u dat er elk moment een butler om de hoek kan komen.

Landelijk interieur

U wilt meer rust en eenvoud in uw huis. Dat kan natuurlijk ook als u niet in een Little House on the Prairie woont. Een landelijk interieur creëert u namelijk eenvoudig met natuurlijke materialen en diverse aardkleuren. Houd u van een licht interieur, dan vormt een witte trap in de kleur River Pine een mooie toevoeging aan uw huis. Of kies voor een robuust exemplaar in de kleur Chalet Oak om die typische landelijke look in huis te halen.

Modern interieur

Wilt u een beetje bij de tijd blijven, dan kiest u voor een strak en modern interieur. De stoere meubels, luxe accessoires en hippe details zorgen ervoor dat iedereen die uw huis betreedt zich in de toekomst waant. Tenzij uw trap nog steeds met hetzelfde mosgroene vilt bekleed is als tien jaar geleden natuurlijk. Bij moderne interieurs kunt u het best kiezen voor basiskleuren: wit, zwart, grijs en bruin. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze kleuren Narvik Dock of Night Ash? Die geven uw trap in een oogwenk een eigentijdse look.

Met de aanpassingen aan uw trap creëert u een bijzonder meubelstuk in uw huis. En het leuke is dat als u daar wat extra aandacht aan besteedt, het direct veel toevoegt. Klassiek, landelijk of modern: uw trap brengt uw inrichting naar een nieuw niveau.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze collectie pagina!

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...