Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien ben je wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en groen. Dan past een bohemian interieur misschien goed in jouw huis. De bohemian look wordt vaak geassocieerd met de hippiestijl door alle vrolijke kleuren en verschillende printjes, maar dit kan natuurlijk ook subtiel.

De boho-stijl staat er bekend om haar inspiratie mix van verschillende werelddelen. Een woonstijl voor de echte wereldreiziger dus.

De kleurige woonstijl

Met een bohemian interieur kan je alle kanten op. De bonte mix van verschillende kleuren kan je subtiel laten terugkomen op de muren, maar bijvoorbeeld ook op de meubels. Of juist een combinatie daarvan. Ga je liever voor de iets subtielere bohemian woonstijl? Dan kunt ook kiezen voor een paar kleurrijke accessoires, een mooi wandkleed of verschillende bonte stoeltjes. Wees vooral niet te voorzichtig, maar ook niet te bang.

Traprenovatie in een bohemian interieur

Natuurlijke materialen passen dus goed binnen een bohemian interieur. Denk hierbij aan een mooie donkere houtsoort met veel noesten er nerven, ons design River Pine [4181] zorgt voor een levendige look in jouw interieur. Ga je toch liever voor een iets lichtere houtsoort dan is Sugar Beech [4183], woeste noesten en de vergrijsde zandkleur zorgt ervoor dat jouw trap een echte blikvanger wordt. Twee toppers in trappenland dus voor jouw bohemian interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Combineer natuurlijke materialen

Laat het niet alleen bij een houten look op jouw trap, maar combineer juist meerdere natuurlijke materialen bij elkaar om een bohemian interieur te creƫren. Denk bijvoorbeeld aan een rieten mand in de hal of een stoere leren stoel in de woonkamer. Eindeloze combinaties zijn mogelijk. Ook accessoires zoals een gave lamp in het trapgat of een paar mooie vaasjes in het vensterbank kunnen al het verschil maken.

Wil je jouw trap matchen met de prachtige boho-stijl? Maak dan een afspraak met onze Next Step Traprenovatie experts.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit