fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Traprenovatie bij een bohemian interieur

02 november 2020

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en groen. Dan past een bohemian interieur misschien goed in uw huis. De bohemian look wordt vaak geassocieerd met de hippiestijl door alle vrolijke kleuren en verschillende printjes, maar dit kan natuurlijk ook subtiel.

De boho-stijl staat er bekend om haar inspiratie mix van verschillende werelddelen. Een woonstijl voor de echte wereldreiziger dus.

De kleurige woonstijl

Met een bohemian interieur kunt u alle kanten op. De bonte mix van verschillende kleuren kunt u subtiel laten terugkomen op de muren, maar bijvoorbeeld ook op de meubels. Of juist een combinatie daarvan. Gaat u liever voor de iets subtielere bohemian woonstijl? Dan kunt ook kiezen voor een paar kleurrijke accessoires, een mooi wandkleed of verschillende bonte stoeltjes. Wees vooral niet te voorzichtig, maar ook niet te bang.

Traprenovatie in een bohemian interieur

Natuurlijke materialen passen dus goed binnen een bohemian interieur. Denk hierbij aan een mooie donkere houtsoort met veel noesten er nerven, ons design River Pine [4181] zorgt voor een levendige look in uw interieur. Gaat u toch liever voor een iets lichtere houtsoort dan is Sugar Beech [4183], woeste noesten en de vergrijsde zandkleur zorgt ervoor dat uw trap een echte blikvanger wordt. Twee toppers in trappenland dus voor uw bohemian interieur.

Combineer natuurlijke materialen

Laat het niet alleen bij een houten look op uw trap, maar combineer juist meerdere natuurlijke materialen bij elkaar om een bohemian interieur te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een rieten mand in de hal of een stoere leren stoel in de woonkamer. Eindeloze combinaties zijn mogelijk. Ook accessoires zoals een gave lamp in het trapgat of een paar mooie vaasjes in het vensterbank kunnen al het verschil maken.

Wilt u uw trap matchen met de prachtige boho-stijl? Maak dan een afspraak met onze Next Step experts.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...
02 november 2020

Traprenovatie bij een Scandinavisch interieur

Bij een Scandinavisch interieur staat de eenvoud centraal. Witte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen zorgen voor de minimalistische look waar het Scandinavische interieur zo...