98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten en groen. In deze woonstijl draait het ook om eenvoud, openheid en natuurlijke materialen. Wordt u blij van de natuur? Dan past deze woonstijl perfect bij u.

Van grote kamerplanten tot kleine cactusjes

In een botanisch interieur horen planten te staan. Het is de basis van deze groene woonstijl. De kleur, grootte en verschillende soorten van de plantjes bepalen de sfeer in een botanisch interieur. Ga dus voor een goede mix tussen grote opvallende planten in mooie rotan manden tot kleine cactusjes in stenen potjes. Ook hangplanten zijn weer helemaal hip, hang deze eens op een plek waar ze niet worden verwacht, bijvoorbeeld het trapgat.

Vergeet de trap niet

Natuurlijk wilt u dat alle onderdelen van uw huis bijdragen aan het botanisch interieur. De trap kan u dan niet vergeten. Zoals we al zeiden draait het bij deze woonstijl voornamelijk om de kleur groen en natuurlijke materialen. Is uw oude trap toe aan een nieuwe look en wilt u gaan renoveren? Kies dan voor treden met houtstructuur, ons design River Pine [4181] zorgt met z’n natuurgetrouwe look voor een trap met karakter. Gaat u toch liever voor iets meer subtiel? Bij het design Mystic Pine [4161] zijn ook de natuurlijke nerven te zien maar is de trap iets minder ruig. Door de neutrale donkere kleur passen deze treden prachtige in een botanisch interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Meerdere houtstructuren

Meerdere houtstructuren

Heeft u toch een andere soort houtstructuur op uw trap voor ogen? Bij Next Step hebben wij verschillende soorten hout designs die u misschien beter vindt passen binnen uw (botanische) interieur.

Ontdek alle houtstructuren

Maak het af

Accessoires zijn niet te missen in een botanische woonstijl. Ga voor posters met een palmprint, of misschien juist een behangetje met zo’n natuurlijke print. Maar ook fotolijstjes met een tropisch patroon of een paar terracotta potjes kunnen al zorgen voor een compleet nieuw uiterlijk. Overdrijf alleen niet, zorg voor een balans tussen de natuurlijke materialen en printjes in uw woning.

Bent u opzoek naar meer inspiratie voor uw traprenovatie? Bekijk dan eens onze voorbeelden pagina met recente traprenovaties in Nederland.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...