98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie bij een modern interieur

Een modern interieur straalt een soort luxe uit waar veel mensen van houden. Een modern interieur wordt vaak ook wel een strak of stoer interieur genoemd. De combinatie van stoere meubels en eigentijdse details zorgen voor een moderne look in uw huis.

De kracht van eenvoud

Deze interieurstijl is niet heel moeilijk te herkennen. Dit komt voornamelijk door de strakke lijnen en rechte vormen. De kleuren die worden gebruikt bij een modern interieur zijn voornamelijk zwart, grijs en wit. Vaak worden deze basiskleuren gecombineerd met een wat opvallendere kleur, bijvoorbeeld donkergroen of blauw. Dit zien wij ook vaak terugkomen in bijvoorbeeld hal waar de trap staat. Een donkere trap in combinatie met een heftigere kleur op de muur.

Stoere look

Je wilt natuurlijk graag uw trap ook een nieuwe look geven, zodat deze perfect past binnen het moderne interieur waar u voor gaat. Een trap kan een echte robuuste look krijgen met ons design Monocrete [3653]. Maar ook de beton look past helemaal in een modern interieur, ons design Narvic Dock [3243] past perfect in een strakke ruimte en geeft uw hal of woonkamer een stoere look.

Wist je dat wij ook led-verlichting kunnen toepassen bij een traprenovatie? Trapverlichting zorgt niet alleen voor veiligheid maar kan ook warmte uitstralen binnen een stoer interieur.

Afbeelding - Materialen binnen een moderne woonstijl

Materialen binnen een moderne woonstijl

Bij een modern huis horen moderne materialen. Glas, RVS, metaal of beton. Al deze materialen passen goed binnen een modern interieur. Om dan wat extra sfeer aan een strak interieur toe te voegen kan soms ook een houtlook op de treden goed passen binnen een moderne woonstijl. Meer weten over deze traprenovatie?

Lees hier meer
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een combinatie

Ook een industriƫle woonstijl past goed binnen een modern interieur. Ook bij deze woonstijl zijn de basiskleuren van toepassing. Ons design Blue Steel [4915] is hier ook zeker geschikt voor. De blauwstalen look op uw trap zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

GeĆÆnspireerd geraakt? Bekijk dan onze volledige collectie. Op deze manier bent u volledig op de hoogte wat wij bij Next Step aanbieden.

Bekijk onze volledige collectieKlik hier

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...