Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie bij een modern interieur

Een modern interieur straalt een soort luxe uit waar veel mensen van houden. Een modern interieur wordt vaak ook wel een strak of stoer interieur genoemd. De combinatie van stoere meubels en eigentijdse details zorgen voor een moderne look in jouw huis.

De kracht van eenvoud

Deze interieurstijl is niet heel moeilijk te herkennen. Dit komt voornamelijk door de strakke lijnen en rechte vormen. De kleuren die worden gebruikt bij een modern interieur zijn voornamelijk zwart, grijs en wit. Vaak worden deze basiskleuren gecombineerd met een wat opvallendere kleur, bijvoorbeeld donkergroen of blauw. Dit zien wij ook vaak terugkomen in bijvoorbeeld hal waar de trap staat. Een donkere trap in combinatie met een heftigere kleur op de muur.

Stoere look

Je wilt natuurlijk graag jouw trap ook een nieuwe look geven, zodat deze perfect past binnen het moderne interieur waar je voor gaat. Een trap kan een echte robuuste look krijgen met ons design Monocrete [3653]. Maar ook de beton look past helemaal in een modern interieur, ons design Narvic Dock [3243] past perfect in een strakke ruimte en geeft jouw hal of woonkamer een stoere look.

Wist je dat wij ook led-verlichting kunnen toepassen bij een traprenovatie? Trapverlichting zorgt niet alleen voor veiligheid maar kan ook warmte uitstralen binnen een stoer interieur.

Afbeelding - Materialen binnen een moderne woonstijl

Materialen binnen een moderne woonstijl

Bij een modern huis horen moderne materialen. Glas, RVS, metaal of beton. Al deze materialen passen goed binnen een modern interieur. Om dan wat extra sfeer aan een strak interieur toe te voegen kan soms ook een houtlook op de treden goed passen binnen een moderne woonstijl. Meer weten over deze traprenovatie?

Lees hier meer
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Een combinatie

Ook een industriƫle woonstijl past goed binnen een modern interieur. Ook bij deze woonstijl zijn de basiskleuren van toepassing. Ons design Blue Steel [4915] is hier ook zeker geschikt voor. De blauwstalen look op jouw trap zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

GeĆÆnspireerd geraakt? Bekijk dan onze volledige collectie. Op deze manier ben je volledig op de hoogte wat wij bij Next Step Traprenovatie aanbieden.

Bekijk onze volledige collectieKlik hier

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit