fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Traprenovatie bij een Scandinavisch interieur

02 november 2020

Bij een Scandinavisch interieur staat de eenvoud centraal. Witte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen zorgen voor de minimalistische look waar het Scandinavische interieur zo bekend om staat.

Aardse kleuren

Bij een Scandinavisch interieur zijn kleuren als wit en crème niet weg te denken, maar ook natuurlijke aardetinten zoals bruin en grijs vallen hieronder. Deze kleuren kunt u goed terug laten komen in bepaalde elementen in uw huis. Daarbij is het materiaal net zo belangrijk als de kleurkeuze, en dan hebben we het voornamelijk over hout. Hout is één van de meest karakteristieke elementen in een Scandinavisch interieur.

Knusse sfeer

De combinatie van lichte kleuren en houttinten zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur al snel warmte en knusheid uitstraalt. Deze houttinten laten wij ook terugkomen in een paar van onze verschillende Next Step designs. Als u met uw trap voor een nieuwe Scandinavische look wilt gaan raden wij onze prachtige warme houtdesigns aan. U komt dan al gauw uit bij Country Oak [4164] of Chalet Oak [4005].

Houttinten

De twee houttinten Country Oak en Chalet Oak zorgen voor een warme en knusse uitstraling in een wit en licht interieur. Next Step heeft daarnaast nog een paar andere hout designs die u misschien beter vindt passen binnen uw interieur.

Ontdek de gehele collectie hier

Finishing touch

Bij een trap met een houtlook kunt u er nog voor zorgen dat de Scandinavische look volledig tot z’n recht komt. Hang bijvoorbeeld in het trappengat een paar grafische prints op, of ga voor een paar gave hangplanten in de hal. Groene planten zorgen voor dat extra stukje natuur in het interieur.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
02 november 2020

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...
02 november 2020

Traprenovatie bij een bohemian interieur

Misschien bent u wel iemand die houdt van een wat speelser interieur. Een bonte en unieke woonstijl met opvallende kleuren als rood, oranje, geel en...
02 november 2020

Traprenovatie bij een botanisch interieur

Planten, planten en nog meer planten. Een botanisch interieur staat er vol mee. Toch draait het bij een botanisch interieur om meer dan alleen planten...