Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie bij een Scandinavisch interieur

Bij een Scandinavisch interieur staat de eenvoud centraal. Witte kleuren in combinatie met natuurlijke materialen zorgen voor de minimalistische look waar het Scandinavische interieur zo bekend om staat.

Aardse kleuren

Bij een Scandinavisch interieur zijn kleuren als wit en crème niet weg te denken, maar ook natuurlijke aardetinten zoals bruin en grijs vallen hieronder. Deze kleuren kan je goed terug laten komen in bepaalde elementen in jouw huis. Daarbij is het materiaal net zo belangrijk als de kleurkeuze, en dan hebben we het voornamelijk over hout. Hout is één van de meest karakteristieke elementen in een Scandinavisch interieur.

Knusse sfeer

De combinatie van lichte kleuren en houttinten zorgt ervoor dat een Scandinavisch interieur al snel warmte en knusheid uitstraalt. Deze houttinten laten wij ook terugkomen in een paar van onze verschillende Next Step designs. Als je met jouw trap voor een nieuwe Scandinavische look wilt gaan raden wij onze prachtige warme houtdesigns aan. Je komt dan al gauw uit bij Country Oak [4164] of Chalet Oak [4005].

Afbeelding - Houttinten

Houttinten

De twee houttinten Country Oak en Chalet Oak zorgen voor een warme en knusse uitstraling in een wit en licht interieur. Next Step heeft daarnaast nog een paar andere hout designs die je misschien beter vindt passen binnen jouw interieur.

Ontdek de gehele collectie hier
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Finishing touch

Bij een trap met een houtlook kan je er nog voor zorgen dat de Scandinavische look volledig tot z’n recht komt. Hang bijvoorbeeld in het trappengat een paar grafische prints op, of ga voor een paar gave hangplanten in de hal. Groene planten zorgen voor dat extra stukje natuur in het interieur.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer