Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Traprenovatie maakt van een huis een thuis

26 april 2018

Elke dag lopen de bouwvakkers over de trap: zware materialen mee naar boven, een emmer cement mee naar beneden. En dan al dat stof! Tijdens de bouw van uw nieuwbouwwoning krijgt die arme vurenhouten trap heel wat te verduren. Dan kunt u er een likje verf op smeren, maar dat is hoogstwaarschijnlijk geen oplossing voor de lange termijn. Kiest u voor een traprenovatie, dan kiest u direct voor een duurzame oplossing én bespaart u op de schilderkosten.

De eerste trede naar een thuis

Een mooie trap is de eerste trede naar een echt thuis. In de meeste nieuwbouwwoningen zijn de vurenhouten trappen beschadigd of vies geworden tijdens de bouw, en moeten ze daarna nog geschilderd worden. Dan is het veel handiger om direct voor een traprenovatie te kiezen met Next Step. Met prachtige traptreden en stootborden, zorgt u meteen voor een prachtige eye-catcher in uw nieuwe huis. Deze traptreden zijn duurzaam, slijtvast en anti-slip, dus u heeft er voorlopig geen omkijken meer naar. Bovendien bespaart u op schilderkosten.

Van standaard naar stijlvol

In een spiksplinternieuw huis, hoe prachtig ook, kan het soms wat kil aanvoelen. Maar een compleet nieuw huis is ook het perfecte lege canvas om al uw ideeën op te botvieren. Of u nu gaat voor klassiek, landelijk of modern, alles is nog mogelijk. Die standaard trap in uw nieuwbouwhuis kan dan natuurlijk niet achterblijven. Met Next Step verandert u de standaard vurenhouten trap in een handomdraai in een stoer, romantisch of modern exemplaar.

Een trap kan uw interieur complementeren, of juist tegenwicht bieden. Met een stoere trap in een verder romantisch interieur creëert u bijvoorbeeld een prachtig effect. Wij helpen u graag met de perfecte traprenovatie. Vraag eens een gratis kleurstaal aan. Dat geeft u al een hele goede indruk van het materiaal, kleur en design en of dat past bij uw interieur.

De puntjes op de vuurhouten trap

Bij een prachtige Next Step-trap hoort natuurlijk ook een bijpassende leuning. Vervang de standaard ronde leuning voor een leuning op maat in blauwstaal of Next Step, en zie meteen het effect dat het heeft op de gehele ruimte. We kunnen gerust zeggen dat na een traprenovatie niets over is van die standaard nieuwbouwtrap: in plaats daarvan heeft u een prachtige blikvanger, waar u nog lang van kunt genieten in uw droomthuis.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...