Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Traprenovatie maakt van een huis een thuis

26 april 2018

Elke dag lopen de bouwvakkers over de trap: zware materialen mee naar boven, een emmer cement mee naar beneden. En dan al dat stof! Tijdens de bouw van uw nieuwbouwwoning krijgt die arme vurenhouten trap heel wat te verduren. Dan kunt u er een likje verf op smeren, maar dat is hoogstwaarschijnlijk geen oplossing voor de lange termijn. Kiest u voor een traprenovatie, dan kiest u direct voor een duurzame oplossing én bespaart u op de schilderkosten.

De eerste trede naar een thuis

Een mooie trap is de eerste trede naar een echt thuis. In de meeste nieuwbouwwoningen zijn de vurenhouten trappen beschadigd of vies geworden tijdens de bouw, en moeten ze daarna nog geschilderd worden. Dan is het veel handiger om direct voor een traprenovatie te kiezen met Next Step. Met prachtige traptreden en stootborden, zorgt u meteen voor een prachtige eye-catcher in uw nieuwe huis. Deze traptreden zijn duurzaam, slijtvast en anti-slip, dus u heeft er voorlopig geen omkijken meer naar. Bovendien bespaart u op schilderkosten.

Van standaard naar stijlvol

In een spiksplinternieuw huis, hoe prachtig ook, kan het soms wat kil aanvoelen. Maar een compleet nieuw huis is ook het perfecte lege canvas om al uw ideeën op te botvieren. Of u nu gaat voor klassiek, landelijk of modern, alles is nog mogelijk. Die standaard trap in uw nieuwbouwhuis kan dan natuurlijk niet achterblijven. Met Next Step verandert u de standaard vurenhouten trap in een handomdraai in een stoer, romantisch of modern exemplaar.

Een trap kan uw interieur complementeren, of juist tegenwicht bieden. Met een stoere trap in een verder romantisch interieur creëert u bijvoorbeeld een prachtig effect. Wij helpen u graag met de perfecte traprenovatie. Vraag eens een gratis kleurstaal aan. Dat geeft u al een hele goede indruk van het materiaal, kleur en design en of dat past bij uw interieur.

De puntjes op de vuurhouten trap

Bij een prachtige Next Step-trap hoort natuurlijk ook een bijpassende leuning. Vervang de standaard ronde leuning voor een leuning op maat in blauwstaal of Next Step, en zie meteen het effect dat het heeft op de gehele ruimte. We kunnen gerust zeggen dat na een traprenovatie niets over is van die standaard nieuwbouwtrap: in plaats daarvan heeft u een prachtige blikvanger, waar u nog lang van kunt genieten in uw droomthuis.

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...