98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie maakt van een huis een thuis

Elke dag lopen de bouwvakkers over de trap: zware materialen mee naar boven, een emmer cement mee naar beneden. En dan al dat stof! Tijdens de bouw van uw nieuwbouwwoning krijgt die arme vurenhouten trap heel wat te verduren. Dan kunt u er een likje verf op smeren, maar dat is hoogstwaarschijnlijk geen oplossing voor de lange termijn. Kiest u voor een traprenovatie, dan kiest u direct voor een duurzame oplossing én bespaart u op de schilderkosten.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De eerste trede naar een thuis

Een mooie trap is de eerste trede naar een echt thuis. In de meeste nieuwbouwwoningen zijn de vurenhouten trappen beschadigd of vies geworden tijdens de bouw, en moeten ze daarna nog geschilderd worden. Dan is het veel handiger om direct voor een traprenovatie te kiezen met Next Step. Met prachtige traptreden en stootborden, zorgt u meteen voor een prachtige eye-catcher in uw nieuwe huis. Deze traptreden zijn duurzaam, slijtvast en anti-slip, dus u heeft er voorlopig geen omkijken meer naar. Bovendien bespaart u op schilderkosten.

Van standaard naar stijlvol

In een spiksplinternieuw huis, hoe prachtig ook, kan het soms wat kil aanvoelen. Maar een compleet nieuw huis is ook het perfecte lege canvas om al uw ideeën op te botvieren. Of u nu gaat voor klassiek, landelijk of modern, alles is nog mogelijk. Die standaard trap in uw nieuwbouwhuis kan dan natuurlijk niet achterblijven. Met Next Step verandert u de standaard vurenhouten trap in een handomdraai in een stoer, romantisch of modern exemplaar.

Een trap kan uw interieur complementeren, of juist tegenwicht bieden. Met een stoere trap in een verder romantisch interieur creëert u bijvoorbeeld een prachtig effect. Wij helpen u graag met de perfecte traprenovatie. Bekijk onze volledige collectie en ontdek welk design bij u past!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De puntjes op de vuurhouten trap

Bij een prachtige Next Step-trap hoort natuurlijk ook een bijpassende leuning. Vervang de standaard ronde leuning voor een leuning op maat in blauwstaal of Next Step, en zie meteen het effect dat het heeft op de gehele ruimte. We kunnen gerust zeggen dat na een traprenovatie niets over is van die standaard nieuwbouwtrap: in plaats daarvan heeft u een prachtige blikvanger, waar u nog lang van kunt genieten in uw droomthuis.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Traprenovatie bij een landelijk interieur

Een landelijk interieur is al langere tijd zeer populair bij Nederlandse huishoudens. Deze interieurstijl is tijdloos en straalt rust uit. Een uitstraling die we allemaal...