Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie maakt van een huis een thuis

Elke dag lopen de bouwvakkers over de trap: zware materialen mee naar boven, een emmer cement mee naar beneden. En dan al dat stof! Tijdens de bouw van jouw nieuwbouwwoning krijgt die arme vurenhouten trap heel wat te verduren. Dan kan je er een likje verf op smeren, maar dat is hoogstwaarschijnlijk geen oplossing voor de lange termijn. Kies je voor een traprenovatie, dan kies je direct voor een duurzame oplossing én bespaar je op de schilderkosten.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De eerste trede naar een thuis

Een mooie trap is de eerste trede naar een echt thuis. In de meeste nieuwbouwwoningen zijn de vurenhouten trappen beschadigd of vies geworden tijdens de bouw, en moeten ze daarna nog geschilderd worden. Dan is het veel handiger om direct voor een traprenovatie te kiezen met Next Step. Met prachtige traptreden en stootborden, zorg je meteen voor een prachtige eye-catcher in jouw nieuwe huis. Deze traptreden zijn duurzaam, slijtvast en anti-slip, dus je hebt er voorlopig geen omkijken meer naar. Bovendien bespaar je op schilderkosten.

Van standaard naar stijlvol

In een spiksplinternieuw huis, hoe prachtig ook, kan het soms wat kil aanvoelen. Maar een compleet nieuw huis is ook het perfecte lege canvas om al jouw ideeën op te botvieren. Of je nu gaat voor klassiek, landelijk of modern, alles is nog mogelijk. Die standaard trap in jouw nieuwbouwhuis kan dan natuurlijk niet achterblijven. Met Next Step verander je de standaard vurenhouten trap in een handomdraai in een stoer, romantisch of modern exemplaar.

Een trap kan jouw interieur complementeren, of juist tegenwicht bieden. Met een stoere trap in een verder romantisch interieur creëer je bijvoorbeeld een prachtig effect. Wij helpen je graag met de perfecte traprenovatie. Bekijk onze volledige collectie en ontdek welk design bij jou past!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

De puntjes op de vuurhouten trap

Bij een prachtige Next Step-trap hoort natuurlijk ook een bijpassende leuning. Vervang de standaard ronde leuning voor een leuning op maat in blauwstaal of Next Step, en zie meteen het effect dat het heeft op de gehele ruimte. We kunnen gerust zeggen dat na een traprenovatie niets over is van die standaard nieuwbouwtrap: in plaats daarvan heb je een prachtige blikvanger, waar je nog lang van kunt genieten in jouw droomthuis.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier de volledige collectie

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Ruimte onder open of dichte trap benutten

Het benutten van de ruimte onder de trap is niet alleen praktisch, maar het maximaliseert ook de beschikbare ruimte in je huis. Er zijn talloze...

Lees meer

Wenteltrappen renoveren

Heb je een wenteltrap in de gang of woonkamer die aan vernieuwing toe is? Dan kunnen wij van Next Step Traprenovatie wellicht de oplossing bieden!...

Lees meer

Interieurplannen? Gebruik een moodboard!

Ben je van plan jouw trap en/of complete interieur een make-over te geven, maar worstel je nog met het bepalen van de juiste stijl voor...

Lees meer
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit