Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Wat een stoot(bord)!Van open trap naar dicht met stootborden

Spijt van je open trap?

13 september 2018

Sla jij jezelf ook weleens voor het hoofd dat je gekozen hebt voor een open trap? Elke keer als kinderen de trap beklimmen houd je je hart vast, en onder de treden ligt altijd stof waar je moeilijk bij kunt.

Oplossing: stootborden

Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen door stootborden aan te brengen, dit zijn de verticale delen tussen de traptreden in. Wil je dus je open trap veranderen in een dichte trap, dan zet je deze ertussen en ‘sluit’ je zo de trap af. Dat veel mensen hiervoor kiezen is niet zo vreemd, want het geeft rust in je interieur en zorgt er daarnaast voor dat er geen vuil, stof, etc. onder de treden komen. Bij Next Step helpen we je hier graag bij en kun je bovendien kiezen uit diverse designs en structuren!

Let op: vakmanschap vereist

Stootborden voor een trap maken is een klusje voor vakmensen. Om te zorgen dat er geen kieren ontstaan en de stootborden er niet uitvallen, is het van belang dat ze precies de juiste afmetingen hebben. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij meten op locatie jouw afzonderlijke traptreden op en zagen ze buitenshuis op maat, zodat jij geen last hebt van stof of lawaai in huis. Binnen een dag heb je een compleet nieuwe trap.

De keuze is reuze

Stoot(bord) je niet twee keer aan dezelfde steen, kies meteen voor kwaliteit! Net als bij onze overzettreden kun je ook bij onze stootborden kiezen uit allerlei kleuren en decors. Wij bekleden een bestaande dichte trap met nieuwe stootborden of kunnen een open trap dichtmaken.

Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan blauwstaal stootborden? Deze geven een trap meteen een robuuste look, welke ook nog eens erg modern is.

Maar we hebben nog veel meer, klik hier voor meer informatie. Voor ieder wat wils: stootborden in dezelfde kleur als de treden of juist in contrasterend wit? Van RVS of eikenhout? Al onze materialen zijn slijtvast, voorzien van antislip toplaag, en daarnaast ook nog onderhoudsvrij. Zodat je straks trots tegen je visite kunt zeggen: “Wat een stoot hè, dat stootbord!”

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis kleurstaal aan

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
14 november 2018

Trendkleur Spiced Honey en Next Step

Begin september maakte Flexa de trendkleur van 2019 bekend: Spiced Honey. Een warme ambertint, die bij eigenlijk elke stijl mooi combineert. De bekendmaking van de...
13 november 2018

De woontrends voor de winter van 2018-2019

De herfst is begonnen, het wordt weer een beetje kouder buiten. Binnen worden linnen kleedjes voor wollen plaids verruild en maken koele, felle en zomerse...
12 november 2018

Next Step’s populairste dessins

Smaken verschillen, dat weten we allemaal. Toch zijn een aantal van de dessins van Next Step zo geliefd, dat iédereen het erover eens is. Monocrete,...