fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Wat een stoot(bord)!Van open trap naar dicht met stootborden

Spijt van je open trap?

13 september 2018

Sla jij jezelf ook weleens voor het hoofd dat je gekozen hebt voor een open trap? Elke keer als kinderen de trap beklimmen houd je je hart vast, en onder de treden ligt altijd stof waar je moeilijk bij kunt.

Oplossing: stootborden

Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen door stootborden aan te brengen, dit zijn de verticale delen tussen de traptreden in. Wil je dus je open trap veranderen in een dichte trap, dan zet je deze ertussen en ‘sluit’ je zo de trap af. Dat veel mensen hiervoor kiezen is niet zo vreemd, want het geeft rust in je interieur en zorgt er daarnaast voor dat er geen vuil, stof, etc. onder de treden komen. Bij Next Step helpen we je hier graag bij en kun je bovendien kiezen uit diverse designs en structuren!

Let op: vakmanschap vereist

Stootborden voor een trap maken is een klusje voor vakmensen. Om te zorgen dat er geen kieren ontstaan en de stootborden er niet uitvallen, is het van belang dat ze precies de juiste afmetingen hebben. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij meten op locatie jouw afzonderlijke traptreden op en zagen ze buitenshuis op maat, zodat jij geen last hebt van stof of lawaai in huis. Binnen een dag heb je een compleet nieuwe trap.

De keuze is reuze

Stoot(bord) je niet twee keer aan dezelfde steen, kies meteen voor kwaliteit! Net als bij onze overzettreden kun je ook bij onze stootborden kiezen uit allerlei kleuren en decors. Wij bekleden een bestaande dichte trap met nieuwe stootborden of kunnen een open trap dichtmaken.

Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan blauwstaal stootborden? Deze geven een trap meteen een robuuste look, welke ook nog eens erg modern is.

Maar we hebben nog veel meer, klik hier voor meer informatie. Voor ieder wat wils: stootborden in dezelfde kleur als de treden of juist in contrasterend wit? Van RVS of eikenhout? Al onze materialen zijn slijtvast, voorzien van antislip toplaag, en daarnaast ook nog onderhoudsvrij. Zodat je straks trots tegen je visite kunt zeggen: “Wat een stoot hè, dat stootbord!”

Benieuwd naar kleuren en designs?Vraag gratis offerte aan met kleurstaal

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
09 juni 2020

Top 5 meest bestelde kleuren april/mei 2020

Kunt u moeilijk kiezen welke kleur treden u wilt gebruiken bij de renovatie van uw trap? Laat u dan inspireren door de keuzes die anderen...
10 maart 2020

De kleuren en trends van 2020

Natuurlijke kleuren, Scandinavisch of klassiek in een modern jasje. Wat betreft het interieur zijn dit allemaal trends en kleuren die u veel terug gaat zien...
20 september 2019

Uw trap opknappen? Dit zijn de opties.

Er zijn legio mogelijkheden om uw trap op te knappen. In dit blog zetten we een aantal van de opties voor u uit één.