fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Coronavirus maatregelen Next Step

Het coronavirus treft ons allemaal en we leven momenteel in onzekere tijden. Wij begrijpen daarom dat er veel vragen kunnen zijn omtrent onze werkwijze en de maatregelen die wij als bedrijf treffen. Laten we vooropstellen dat de gezondheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit heeft. We volgen de berichtgeving van het RIVM en de overheid op de voet en hanteren de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent dat de medewerkers van ons hoofdkantoor voorlopig vanuit huis werken. Ook zullen er voor nu geen gezamenlijke afspraken plaatsvinden en melden werknemers zich ziek bij verkoudheidsklachten of andere griepverschijnselen.

Wat betekent dit voor uw afspraak met een adviseur? 

Heeft u binnenkort een afspraak met een adviseur? Dan gaat deze in principe door. Onze adviseurs houden zich ten alle tijden aan alle voorzorgsmaatregelen die vanuit het RIVM en de overheid zijn opgesteld. Dit betekent het volgende:

  • Er wordt minstens 1,5 meter afstand bewaard.
  • Bij binnenkomst wordt er geen handdruk gegeven.

Gaat de montage van uw nieuwe trap door?

Heeft u binnenkort een afspraak voor de montage van uw nieuwe trap? Dan zult u zich waarschijnlijk afvragen of deze doorgaat. Ook hierbij geldt dat de afspraken doorgaan en de richtlijnen van het RIVM en de overheid strikt worden nageleefd. Onze monteurs komen op de geplande datum bij u langs om de trap te plaatsen. Hierbij houden zij zich aan de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Er wordt minstens 1,5 meter afstand bewaard.
  • Bij binnenkomst wordt er geen handdruk gegeven.
  • De monteurs pauzeren in de montagebus.
  • Vooraf aan de montage zullen zij hun handen desinfecteren.

Tijdens de montage is het belangrijk om toegangsdeuren, waar de montage plaats vindt, gesloten te houden. Dit om eventuele verspreiding te voorkomen.

Heeft u zelf of een van uw familieleden verkoudheidsverschijnselen, heeft u vragen of twijfelt u om wat voor reden dan ook waardoor de afspraak niet door kan gaan? Neem dan telefonisch contact met ons via telefoonnummer: 038-2019963 of 06-83482567 of email: ew@next-step.nl

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat we deze onzekere tijden snel achter ons kunnen laten.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd