Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Next Step Traprenovatie voor jouw droom design trap

Trap renoveren tot design trap

Hij heeft zijn beste tijd gehad en kan best een opfrisbeurt gebruiken: jouw trap. Eenvoudig wit is mooi, maar waar je echt van droomt gaat een stapje verder. Strak, kunstzinnig, apart… Anders dan anders in elk geval. Een echte design trap. De vakmensen van Next Step Traprenovatie kunnen dit voor je regelen. Zonder hak- en breekwerk en binnen één dag!

Een nieuwe design look voor jouw trap

Er is veel keuze in designs bij een Next Step-trap, maar een nieuwe look creëer je natuurlijk op meerdere manieren. Bij het ontwerpen van een trap denk je misschien eerst aan de kleur van de traptreden en stootborden, en of je een open of dichte trap wilt, maar de trapleuning draagt ook bij aan het mooiste resultaat en design. Met de trapleuning kun je een speelse twist aan de design trap geven of er juist voor zorgen dat alles één geheel vormt. Ook voor het design van jouw trapleuning denken we graag met je mee.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Voor welke materialen ga jij voor jouw design trap?

Misschien heb je een open trap, die je liever dicht ziet. Of kun je niet wachten om de mooiste combinatie treden en stootborden samen te stellen. In onze collectie vindt je vele designs, waar ongetwijfeld iets voor jou bij zit. Ga je voor jouw design trap voor treden in onze kleur Black in combinatie met Snow White-stootborden? Of kies je voor het lichte Sunday-Oak design op de treden, dat ook prachtig combineert met stootborden in het design Snow White? Een fraai stukje design, dat ook nog eens voorzien is van unieke antislip toplaag.

Overzettreden met unieke antislip coating

Bij Next Step Traprenovatie maken we namelijk gebruik van HPL-overzettreden met unieke antislip coating. Hierdoor zijn de treden niet alleen antislip, maar ook onderhoudsarm, slijtvast en kleurecht. Next Step Traprenovatie levert kwaliteit. Onze vakmensen toveren jouw huidige trap binnen één dag om tot een fraaie design trap en zorgen ervoor dat de nieuwe design trap tientallen jaren meegaat. Een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en makkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw traprenovatie

Ben je benieuwd naar de kosten van een traprenovatie door Next Step? Lees dan meer over de kosten van de metamorfose van jouw trap naar een design trap. Het staat natuurlijk vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan ontvang je zo spoedig mogelijk een reactie.

Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit