fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Next Step Traprenovatie voor uw droom design trap

Trap renoveren tot design trap

Hij heeft zijn beste tijd gehad en kan best een opfrisbeurt gebruiken: uw trap. Eenvoudig wit is mooi, maar waar u echt van droomt gaat een stapje verder. Strak, kunstzinnig, apart… Anders dan anders in elk geval. Een echte design trap. De vakmensen van Next Step kunnen dit voor u regelen. Zonder hak- en breekwerk en binnen één dag!

Een nieuwe design look voor uw trap

Er is veel keuze in dessins bij een Next Step-trap, maar een nieuwe look creëer je natuurlijk op meerdere manieren. Bij het ontwerpen van een trap denk je misschien eerst aan de kleur van de traptreden en stootborden, en of je een open of dichte trap wilt, maar de trapleuning draagt ook bij aan het mooiste resultaat en design. Met de trapleuning kun je een speelse twist aan de design trap geven of er juist voor zorgen dat alles één geheel vormt. Ook voor het design van uw trapleuning denken we graag met u mee.

Voor welke materialen gaat u voor uw design trap?

Misschien heeft u een open trap, die u liever dicht ziet. Of kunt u niet wachten om de mooiste combinatie treden en stootborden samen te stellen. In onze collectie vindt u vele dessins, waar ongetwijfeld iets voor u bij zit. Gaat u voor uw design trap voor treden in onze kleur Black in combinatie met Stainless Steel-stootborden? Of kiest u voor het diepbruine Wengé-dessin op de treden, dat prachtig combineert met stootborden van Marmo Bianco? Een fraai stukje design, dat ook nog eens voorzien is van unieke antislip toplaag.

Overzettreden met unieke antislip coating

Bij Next Step maken we namelijk gebruik van HPL-overzettreden met unieke antislip coating. Hierdoor zijn de treden niet alleen antislip, maar ook onderhoudsarm, slijtvast en kleurecht. Next Step levert kwaliteit. Onze vakmensen toveren uw huidige trap binnen één dag om tot een fraaie design trap en zorgen ervoor dat de nieuwe design trap tientallen jaren meegaat. Een nieuwe trap was nog nooit zo mooi en makkelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw traprenovatie

Bent u benieuwd naar de kosten van een traprenovatie door Next Step? Lees dan hier meer over de kosten van de metamorfose van uw trap naar een design trap. Het staat natuurlijk vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan ontvangt u spoedig een reactie.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd