fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie dichte trapNext Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het renoveren van jouw dichte trap zijn eindeloos.Ja, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie dichte trap

Denk je na over het renoveren van je bestaande trap? Dan hoef je niet verder te zoeken. Next Step is de specialist als het om traprenovatie gaat! Iedere trap, of deze dicht of open is, en voor iedere situatie hebben we de oplossing in huis. Met jarenlange ervaring en vakmensen die niets anders doen dan het opknappen van trappen, heeft Next Step alles in huis om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dichte trap renoveren

Een dichte trap springt meer in het oog dan een open trap en is wat je noemt een imposante verschijning. Heb je een open trap, dan kunnen we deze ook altijd voorje dichtmaken. Het maakt de trap tevens veiliger. Zeker wanneer je kleine(re) kinderen in huis hebt is dat aan te raden.

Next Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het opknappen van uw dichte trap zijn eindeloos. Combineer met kleuren, designs of ga voor led-verlichting onder de treden.

Kleur, functionaliteit en beleving

Overleg met de adviseurs van Next Step hoe de renovatie van jouw trap eruit komt te zien. Het moet na de opknapbeurt natuurlijk helemaal passen bij de sfeer van de woning en je eigen identiteit. Kleur, functionaliteit, beleving…  Alles wordt voor de tijd uitgebreid met u besproken, zodat we tot in de puntjes de metamorfose van uw trap kunnen verzorgen. Wonen wordt zo extra mooi.

Nooit meer schuren of schilderen

Elke trede van Next Step wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Dit is een combinatie van papier en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Dit pakket wordt onder hoge temperatuur samengeperst tot een snoeiharde bekledingsplaat.

Na de opknapbeurt is je trap waterdicht en elke trede is kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren, te schilderen. De nieuwe trap is onderhoudsarm en heel eenvoudig schoon te houden.

Meer info of advies? Bel of mail ons gerust eens.

De kosten

Je wil natuurlijk graag weten wat een traprenovatie kost. Dat begrijpen we. Maar hier kunnen we zo geen concreet antwoord op geven, omdat renoveren maatwerk is. Zoals we al aangaven hangt het af van wat je wil laten vernieuwen en in welke stijl etc. En hoe het is gesteld met je bestaande trap.

Geef daarom gerust je wensen aan ons door. Dan kunnen wij je ook een goede indicatie van de kosten geven. Dat doen we snel, helder en overzichtelijk.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd