Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie dichte trapNext Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het renoveren van uw dichte trap zijn legio.

Traprenovatie dichte trap

Denkt u na over traprenovatie van uw dichte trap? Dan hoeft u niet verder te zoeken… Next Step is de specialist als het om traprenovatie gaat! Iedere trap, een dichte trap, een open trap, voor iedere situatie heeft Next Step de oplossing in huis. Met jarenlange ervaring en vakmensen die niets anders doen dan de traprenovatie van dichte trappen, heeft Next Step een ‘treedje voor’. Kies voor het beste, kies voor betaalbare traprenovatie die niets te wensen over laat. Kies voor Next Step!

Dichte trap renoveren

Een dichte trap springt meer in het oog dan een open trap en is wat u noemt een imposante verschijning. Een sfeerbepaler van jewelste. Maar nu is het dus tijd voor traprenovatie van uw dichte trap en wilt u dat mooie sfeertje uiteraard bewaren. Dat komt helemaal goed. Next Step is een garantie voor kwaliteit en de mogelijkheden voor het renoveren van uw dichte trap zijn legio. Zoveel mensen, zoveel wensen, maar met Next Step komt u er altijd uit.

Kleur, functionaliteit en beleving

Overleg met de adviseurs van Next Step hoe de renovatie van uw trap er uit komt te zien. Kies voor een trap die na renovatie helemaal past bij de sfeer van de woning en uw eigen identiteit. Kleur, functionaliteit, beleving… Traprenovatie van uw houten trap of betonnen trap maakt wonen extra mooi.

Nooit meer schuren of schilderen

Elke traptrede van Next Step wordt volgens een uniek productieproces gemaakt. De treden zijn van topkwaliteit, namelijk slijtvast HPL. Dit is een combinatie van papier en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Dit pakket wordt onder hoge temperatuur samengeperst tot een snoeiharde bekledingsplaat. Alles kan na traprenovatie op uw trap uit de voeten. Uw trap is waterdicht en elke trede is kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken. De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur, antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoeft u nooit meer te schuren, te schilderen en uw trap op te knappen. De nieuwe trap is onderhoudsarm.

Meer info of advies? Bel of mail ons gerust eens. Tip: vraag ook een gratis kleurstaal aan. Dat geeft meteen al een hele goede indruk van kleur, design in combinatie met uw interieur en inrichting.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd