fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Stalen trap renoveren? U bepaalt de kleur en de structuur, wij zorgen voor montage die niets te wensen overlaat.

Traprenovatie stalen

Next Step is gespecialiseerd in het renoveren van stalen trappen. Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step zorgt voor een betaalbare oplossing door nieuwe traptreden te plaatsen. Staal gecombineerd met hout, dat ziet er geweldig uit!

Passend in ieder interieur

Onze gerenoveerde stalen trappen zijn een sterk staaltje design! Ze passen in ieder interieur, modern of industrieel. Het kost slechts één dag om uw trap van een nieuw jasje te voorzien. Zonder hak- en breekwerk, dus geen rotzooi.

Dankzij het unieke productieproces van Next Step kunt u voor iedere ‘houtsoort’ kiezen. Traprenovatie van Next Step is maatwerk. U bepaalt de kleur en de structuur, wij zorgen voor montage die niets te wensen overlaat. Wij maken treden die op uw wensen zijn afgestemd. Een ‘look & feel’ die bij u past. Bij uw woning of bedrijfspand. Zo is naast een houtstructuur ook een egale, moderne kleur mogelijk. Of bijvoorbeeld industriële ‘betonlook’. Met een trap van Next Step haalt u iets unieks in huis.

Mooier, sterker, veiliger

Next Step is de nummer één als het om traprenovatie van stalen trappen gaat. Uw stalen trap ziet er na renovatie weer als nieuw uit. Mooier, sterker, veiliger. De treden van Next Step zijn ijzersterk, gemaakt van slijtvast HPL. Elke trede is kras- en slijtvast. Maar ook bestand tegen hitte, stoten of vlekken.

De traptreden hebben aan de bovenkant een stroeve structuur. Dat zie je niet, maar voel je wel. Ze zijn antislip, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoeft u nooit meer te schuren en te schilderen.

Ervaring met stalen traprenovatie

Wij hebben ervaring met trappen in elke vorm en in elke stijl. De adviseur van Next Step komt graag bij u langs voor een goed advies. We geven u ideeën en voorbeelden, we leggen u uit wat voor uw situatie het beste is en wat het verschil is tussen Next Step en andere materialen die bij traprenovatie worden gebruikt.

Vraag direct en offerte aan of neem contact met ons op.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd