98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Stapel sfeer met een bloktrap in huis

Traprenovatie bloktrap

Moeiteloos modern, dat omschrijft de bloktrap in slechts twee woorden. De laatste tijd wordt er juist heel veel over deze trap gezegd, want dankzij zijn unieke en moderne design is de bloktrap erg gewild. En het mooiste? Bij Next Step is deze traprenovatie al na één dag klaar voor gebruik. Bijzonder, toch? Dat komt omdat Next Step de eerste trappenmakers in Nederland zijn die van een gewone trap een bloktrap kunnen maken. En dan ook nog eens van de allerbeste kwaliteit! Next Step maakt HPL overzettreden met unieke antislip coating, veilig en onderhoudsarm! En dan hebben we ook nog eens alle materialen en kleuren die je kunt bedenken. Wat een stapel sfeer brengt die bloktrap toch in huis!

De bloktrap voor elk interieur

Wat is precies een bloktrap? Dat is een trap waarbij de stootborden haaks op de traptreden staan, zonder oversteek. Er ontstaat hierdoor een soort ‘stapeleffect’: alsof er allemaal blokken op elkaar gestapeld zijn. Dit zorgt voor een hele eigen, tijdloze uitstraling die veel mensen zo mooi vinden. Daarnaast is de bloktrap ook nog eens erg functioneel. In tegenstelling tot een open trap verzamelt zich geen stof achter de trap en is de trap erg veilig voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Heb je dus spijt van een open trap? Dan zou dit weleens de oplossing kunnen zijn!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

In één dag een bloktrap

Wil je graag een bloktrap, maar heb je geen zin in de verbouwing en ander gedoe? Dat is ook helemaal niet nodig! Next Step maakt in een handomdraai van de gewone trap een bloktrap met Next Step overzettreden. Er komt dan helemaal geen hak- en breekwerk aan te pas, en de traprenovatie is binnen één dag geklaard. Makkelijker wordt het niet! Bovendien hebben wij een uitgebreide collectie, met altijd de mooiste en trendy kleuren. Neem vooral eens een kijkje.

Bloktrap van Next Step-materiaal

Het Next Step materiaal is uniek. Niet alleen ziet het er geweldig uit, het is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, antislip en slijtvast. Next Step bloktrap overzettreden zijn ideaal voor in woningen, maar ook voor op kantoor. Wil je meer weten over de kosten van Next Step, of informatie over hoe wij een bloktrap van uw gewone trap kunnen maken? Neem dan vooral contact met ons op. De adviseurs van Next Step komen graag bij je langs en geven gratis, vrijblijvend advies.

Meer weten over een bloktrap bij jou thuis? Neem dan contact met ons op voor gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit