98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Esmée Wagelaar

“Tot in de puntjes mijn toekomst uitstippelen? Nee, dat is niks voor mij. Ik kijk liever wat er op mijn pad komt en besluit dán wat ik ermee ga doen, net als toen ik klaar was met mijn opleiding Facility Management bijvoorbeeld. Ik had geen plan, maar kreeg het aanbod om bij Next Step Traprenovatie te komen werken. Het bedrijf bestond toen nog geen jaar. Ik begon als verkoper, maar kreeg er al snel meer taken bij waardoor ik al snel (mede) richting en sturing mocht geven aan het bedrijf. Als ik kijk hoe we inmiddels gegroeid zijn en blijven groeien, ben ik trots dat ik toen die keuze heb gemaakt en er vanaf het begin bij heb mogen zijn."

"Geen dag is hetzelfde"

"Het leukste aan mijn werk vind ik de gevarieerde werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment komt er een collega naar me toe met een spontane ‘Hé, ik heb een vraag waar ik nu antwoord op moet hebben’ en het volgende moment maak ik de montageplanning en regel ik de inkoop. Niet alleen mijn functie, maar het hele bedrijf is erg dynamisch. We zitten bijvoorbeeld niet de hele week op kantoor, maar zijn veel onderweg.  Desondanks is ons team heel hecht, en dat willen we graag zo houden. Minstens één keer in de week zijn we daarom wél allemaal op kantoor. Ook bel ik aan het eind van de werkdag met alle monteurs om hun werkdag door te nemen en bereiden we de volgende dag voor. Goede communicatie is wat mij betreft erg belangrijk."

Sporten, zingen en...

"Ik vind niet alleen uitdaging in mijn werk, maar ook in het twee keer per week trainen met een personal trainer. In mijn drukke schema maak ik natuurlijk ook tijd voor ontspanning, wat ik bijvoorbeeld haal uit mijn zanglessen of met vrienden afspreken om uit eten te gaan of iets anders leuks te doen. Daarna heb ik dan weer zin om aan een nieuwe werkdag te beginnen!”
Esmée Wagelaar
Bedrijfsleider
06-83482567
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit