98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Jilke

“Waarom ik destijds eigenlijk gekozen heb voor de mbo-opleiding Bouwkunde weet ik niet precies meer. Een aantal jongens die ik kende gingen deze opleiding doen en ik ging met hen mee. Na mijn stage wou ik graag blijven."

Allround timmerman

"Ik heb zeventien jaar in de bouw gewerkt als allround timmerman, tot het tijd werd voor wat anders en ik ging zoeken naar ander werk. Eerst belandde ik bij een kozijnenfabriek bij ons in het dorp als montagemedewerker binnen en buiten. De buitendienst beviel mij beter, vandaar dat ik verder ging zoeken. Toen kwam ik bij Next Step terecht. Ik had nog geen ervaring met trappen, maar had op de bouw al allerlei soorten werkzaamheden gedaan dus ik wist in principe wel wat ik moest doen."

Geen trap is onmogelijk

"Het leuke aan dit werk vind ik dat geen trap hetzelfde is; open trappen, dichte trappen, trappen met of zonder ledverlichting… We doen het allemaal. Bovendien vind ik het ook heel leuk dat we voor ons werk bij mensen thuiskomen. Laatst waren we bij mensen die hun nieuwe trap net op een plaatje uit een magazine vonden lijken. Dat is natuurlijk super om te horen en dat de klant tevreden is, is ook erg belangrijk. Ik ga niet weg voor ikzelf én de klant helemaal tevreden zijn.”
Jilke
Monteur
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit