Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Country Oak voor sfeer in een oogwenkEen prachtige trap met een neutrale uitstraling

Country Oak voor sfeer in een oogwenk

26 september 2018

Je doet de voordeur open en voelt de warmte, die je als een deken omringt. Eén blik de hal in en je weet het: je bent thuis. Op de trap blijft je blik even steken: wat heeft die traprenovatie goed uitgepakt! Dat had je veel eerder moeten doen. En die kleur is echt adembenemend mooi.

Wij houden van hout, dat steken we niet onder stoelen en banken. Want echt, de warme uitstraling van hout brengt sfeer in elk huis. De kleur Country Oak heeft echter diezelfde eigenschap. Door zijn warme uitstraling en nerven en knoesten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, is het stiekem zelfs een van onze persoonlijke favorieten.

De voordelen van Next Step traptreden

De Next Step- collectie heeft verschillende houtdessins. Country Oak is vergelijkbaar met eikenhout, wat momenteel een van de populairste en meest gebruikte houtsoorten is. De Next-Step treden zijn echter veel fijner in gebruik dan echt hout. Zo zijn de Next Step-treden antislip, slijtvast, onderhoudsvrij, kleurecht en milieuvriendelijk. Dat betekent niet langer uitglijden met een blauwe kont als resultaat en ook niet elk jaar lakken. Fijn hè?

Prachtige combinaties

De neutrale uitstraling van Country Oak sluit prachtig aan bij een gave eikenhouten visgraatvloer, maar combineert ook goed met de strakke look van een betonvloer of tegels. Country Oak is altijd goed, ongeacht de stijl van jouw interieur. Van landelijk tot modern, van industrieel tot kleurrijk: Country Oak is voor iedereen onweerstaanbaar. Bekleed je de hele trap ermee? Of kies voor je contrast en combineer je het met roestvrijstalen of marmeren stootborden?

Bovendien kan je trap binnen één dag een complete metamorfose ondergaan, dus weg met die afgebladderde verf of het versleten tapijt. Zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt, toveren de vakmensen van Next Step je trap om tot een exemplaar waar je wél graag naar kijkt. De blikvanger van je hal.

Twijfel je over de kleur? Vraag gratis staaltjes aan of kijk eens op onze inspiratie-pagina. Benieuwd wat het kost als we jouw trap tot blikvanger omtoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht
18 juli 2019

Keepboomtrap renoveren

Heb jij thuis een keepboomtrap, maar ben je er niet helemaal tevreden mee? Of past de kleur van je trap niet meer bij je interieur?...
23 april 2019

Houd rekening met uw huisdier bij de traprenovatie

Uw pas geschilderde trap ligt er strak en fris bij en dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. U doet zelfs elke keer...
30 januari 2019

Een split level woning? Zo verbind je de verdiepingen met elkaar.

Een split level woning is voor veel mensen een enorme uitdaging qua inrichting. Hoe ga je om met al die verschillende niveaus? En hoe zorg...