Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Country Oak voor sfeer in een oogwenk

Een prachtige trap met een neutrale uitstraling

Country Oak voor sfeer in een oogwenk

Je doet de voordeur open en voelt de warmte, die je als een deken omringt. Eén blik de hal in en je weet het: je bent thuis. Op de trap blijft je blik even steken: wat heeft die traprenovatie goed uitgepakt! Dat had je veel eerder moeten doen. En die kleur is echt adembenemend mooi.

Wij houden van hout, dat steken we niet onder stoelen en banken. Want echt, de warme uitstraling van hout brengt sfeer in elk huis. De kleur Country Oak heeft echter diezelfde eigenschap. Door zijn warme uitstraling en nerven en knoesten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, is het stiekem zelfs een van onze persoonlijke favorieten.

De voordelen van Next Step traptreden

De Next Step- collectie heeft verschillende houtdessins. Country Oak is vergelijkbaar met eikenhout, wat momenteel een van de populairste en meest gebruikte houtsoorten is. De Next-Step treden zijn echter veel fijner in gebruik dan echt hout. Zo zijn de Next Step-treden antislip, slijtvast, onderhoudsvrij, kleurecht en milieuvriendelijk. Dat betekent niet langer uitglijden met een blauwe kont als resultaat en ook niet elk jaar lakken. Fijn hè?

Prachtige combinaties

De neutrale uitstraling van Country Oak sluit prachtig aan bij een gave eikenhouten visgraatvloer, maar combineert ook goed met de strakke look van een betonvloer of tegels. Country Oak is altijd goed, ongeacht de stijl van jouw interieur. Van landelijk tot modern, van industrieel tot kleurrijk: Country Oak is voor iedereen onweerstaanbaar. Bekleed je de hele trap ermee? Of kies voor je contrast en combineer je het met roestvrijstalen of marmeren stootborden?

Bovendien kan je trap binnen één dag een complete metamorfose ondergaan, dus weg met die afgebladderde verf of het versleten tapijt. Zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt, toveren de vakmensen van Next Step Traprenovatie je trap om tot een exemplaar waar je wél graag naar kijkt. De blikvanger van je hal.

Twijfel je over de kleur? Kijk eens op onze inspiratie-pagina. Benieuwd wat het kost als we jouw trap tot blikvanger omtoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laatste nieuws

Naar nieuwsoverzicht

Zijkant trap afwerken

Wanneer je je trap laat renoveren, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de afwerking van de zijkanten van de trap. De zijkanten...

Lees meer

Wat kan ik verwachten na mijn offerteaanvraag?

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, en nu? Lees verder om erachter te komen wat er bij ons gebeurt vanaf het moment dat er...

Lees meer

Top 5 meest gekozen kleuren januari t/m mei 2022

Laat je inspireren door de keuzes van anderen. We hebben de top-5 meest bestelde designs van het eerste kwartaal van 2022 op een rijtje gezet....

Lees meer