98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Jouw trap renoveren?

✓ Binnen twee weken geleverd
✓ 20 jaar antislip garantie ✓ Betrouwbare kwaliteit
Ja, ik wil een gratis offerte!

Trap renoveren van Next Step

De trap staat vaak centraal in uw woning en is daarmee een belangrijk onderdeel van uw interieur. Toch krijgt de trap niet altijd voldoende aandacht, waardoor deze versleten is of niet meer past bij de woonstijl. Daarom is uw trap opknappen met Next Step Traprenovatie een logische keuze. Wanneer u voor Next Step kiest, krijgt u de beste oplossing voor een betere prijs en duurzame kwaliteit. Hierdoor bent u de komende 20 jaar verzekerd van een onderhoudsarme, slijtvaste en antislip trap.

Trap renovatie?

Bij Next Step maakt het niet uit of uw trap uit hout, beton of staal bestaat. Wij kunnen elke trap voor u omtoveren in een Next Step trap. Of u nu uw open trap dicht wilt maken, of een dichte trap opknappen? Geen probleem! Ook dit pakken wij met volle overtuiging aan. Ontdek de mogelijkheden van verschillende trapelementen of neem contact op.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Voordelen Next Step

Bij Next Step gaan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid allemaal samen. Daarnaast werken onze mensen snel, hierdoor heeft u binnen een dag al een nieuwe trap. De voordelen van trap bij Next Step: 

  • Antislip, slijtvast en kindvriendelijk
  • Onderhoudsarm; pak nooit meer de verfkwast erbij
  • Uitgebreide collectie; zo krijgt uw nieuwe trap een uniek en persoonlijk karakter 
  • In één dag gereed
  • Gratis LED verlichting; voor extra sfeer en veiligheid

Antislip, slijtvast en kindvriendelijk

Wordt uw trap vaak gebruikt? Geen enkel probleem bij Next Step! Onze trappen zijn ijzersterk, super stabiel duurzaam en slijtvast. Hierdoor zijn hakken, werkschoenen, klompen, allemaal geen enkel probleem. Daardoor is een trap van Next Step ideaal voor een drukke woonomgeving, kantoor of instelling. Dankzij de bijzondere, waterdichte toplaag zijn alle treden kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken. Ook hebben de treden aan de bovenkant een speciale structuur waardoor de treden antislip, kindvriendelijk en veilig zijn.

Nooit meer schilderen

Nooit meer uw trap lakken of schilderen? Dat kan met een trap van Next Step. Onze trapelementen zijn slijtvast en onderhoudsarm. Bovendien zoals genoemd, zijn onze trappen ideaal voor drukke (publieke) ruimtes. Heeft u genoeg van schilderen of halve maantjes op uw trap? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakt offerte aan.

Uitgebreide collectie

Naast dat het belangrijk is dat uw trap veilig, kindvriendelijk, en praktisch is, is het ook belangrijk dat uw trap er mooi uitziet. Zoals we eerder schreven, de trap staat meestal centraal in uw huis. Bij Next Step beschikken we over een uitgebreide collectie. Gaat u voor robuust, stoer of juist puur natuur of tijdloos? Het kan allemaal bij ons! Dus bekijk onze collectie.

Duurzame kwaliteit

Een open trap bekleden? Bij Next Step staan we voor kwaliteit! Dankzij de kennis, vaardigheden én jarenlange ervaring bent u verzekerd van een renovatie van hoge kwaliteit. Ook werken wij uitsluitend met duurzame materialen die bijdragen aan een hoog gebruikscomfort. Ten slotte wordt elk trap element met uiterste zorg en oog voor detail op een vakkundige wijze gemaakt. Veilig voor zowel mens en planeet.

Werkzaamheden binnen één dag klaar

Dagenlange trap renovatie? Niet bij Next Step! Bij ons is uw traprenovatie in meeste gevallen al binnen een dag gereed en u kunt de trap dezelfde dag nog gebruiken. Dit komt doordat uw trap ter plaatse door onze ervaren monteurs op maat wordt gemaakt. Allereerst, zagen wij de trap buiten op maat om zo min mogelijk overlast te bezorgen. Vervolgens verlijmen we deze met speciale lijm op uw huidige trap, en zodra de trap helemaal klaar en naar tevredenheid is, ruimen we onze spullen op. Hierdoor kunt u direct optimaal genieten van uw nieuwe Next Step trap!

De finishing touch

Kies voor een mooie afwerking en maak uw trap compleet met bijvoorbeeld een nieuwe balustrade of leuning waarbij u hout combineert met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking met rvs, glas of blauwstaal. Ook bij deze keuze helpen wij u graag. Ontdek de mogelijkheden.

20 jaar garantie

Next Step doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere klant kan genieten van zijn of haar droomtrap. Dit doen wij door altijd innovatief te blijven en gebruik te maken van de nieuwste en beste materialen. Om deze reden kunnen wij u 20 jaar garantie geven. Hoe kunnen wij u verder helpen?

Meer over ons weten? Bekijk dan onze bedrijfsfilm!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden en de kosten van een traprenovatie? Vertel ons uw wensen en we komen met een persoonlijke offerte. Het spreekt voor zich dat deze offerte geheel gratis en vrijblijvend is.

Tip: doe inspiratie op

Er is veel mogelijk om uw trap een nieuw fris uiterlijk mee te geven. Blader eens door onze projecten om wat inspiratie op te doen.

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit