fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
UW TRAP RENOVEREN?✓ BINNEN TWEE WEKEN GELEVERD ✓ IN EEN DAG KLAAR
✓ 20 JAAR ANTISLIP GARANTIE
Ja, ik wil een gratis offerte!

Trap renoveren van Next Step

De trap staat vaak letterlijk centraal in uw woning en is daarmee een belangrijk onderdeel van uw interieur. Toch krijgt de trap vaak niet voldoende aandacht en is versleten of past niet meer bij uw woonstijl. De trap renoveren met Next Step Traprenovatie is de logische keuze. Met Next Step kiest u voor de beste oplossing voor een betere prijs en duurzame kwaliteit. De komende 20 jaar bent u verzekerd van een onderhoudsarme, slijtvaste en anti slip trap.

Kan ik mijn trap renoveren?

Het maakt niet uit of u een trap heeft welke bestaat uit hout, beton of staal. Wij kunnen elke trap voor u omtoveren in een Next Step trap. Een open trap dicht maken of een dichte trap opknappen? Ook dit pakken wij met volle overtuiging aan. Ontdek de mogelijkheden van verschillende trapelementen of neem contact op.

Voordelen Next Step

Bij Next Step gaat kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hand in hand. Feitelijk kan het een niet zonder het ander. En onze mensen werken snel, dus u heeft binnen een dag een nieuwe trap. Uw voordelen van Next Step:

  • Antislip, slijtvast en kindvriendelijk
  • Uw trap is onderhoudsarm; u hoeft nooit de verfkwast er meer bij te pakken
  • Uitgebreide collectie. Zo krijgt uw nieuwe trap een uniek en persoonlijk karakter
  • In een dag gereed

Antislip, slijtvast en kindvriendelijk

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt. Geen probleem. Next Step is ijzersterk, super stabiel, duurzaam en slijtvast. Alles kan op een Next Step trap uit de voeten. Hakken, werkschoenen, klompen… Een Next Step trap is een ideale trap voor een drukke woonomgeving, kantoor of instelling. Dankzij de bijzondere, waterdichte toplaag zijn alle treden kras- en slijtvast, maar ook bestand tegen hitte, stoten en vlekken. De treden van de trap hebben aan de bovenkant een speciale structuur die er voor zorgt dat ze stroef – antislip – zijn, kindvriendelijk en veilig. Dankzij de speciale toplaag hoeft u nooit meer te schuren, te schilderen en uw trap op te knappen. Benieuwd of wij de juiste kleur voor uw interieur in huis hebben? Vraag een gratis kleurstaal aan en ontdek het!

Nooit meer schilderen.

Nadat uw oude trap gerenoveerd is door ons hoeft u deze niet meer te schilderen of lakken. Dit is een lastige klus en kost over de langere termijn veel inspanning, tijd en geld. Onze trapelementen zijn slijtvast en onderhoudsarm en zelfs geschikt voor gebruik in drukke publieke ruimtes. Heeft u ook genoeg van schilderen of van de halve maantjes op uw trap? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Uitgebreide collectie

Het wordt natuurlijk uw nieuwe trap. Dus naast dat de trap praktisch is in onderhoud en ook erg veilig is voor u en uw kinderen, wil het oog ondertussen ook wat. En uiteraard kan dat met uitgebreide decor collectie. Gaat u voor robuust, stoer of juist heel puur natuur of tijdloos? Bekijk onze collectie materialen waar u uit kunt kiezen (en vraag meteen een gratis staal aan voor de beste indruk)

Duurzame kwaliteit

De vakmensen van Next Step staan garant voor een kwaliteitsproduct. Dankzij de kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring hun bent u verzekerd van een traprenovatie van hoge kwaliteit. Waarbij wij uitsluitend werken met duurzame materialen die bijdragen aan een hoog gebruikscomfort. Elk trapelement wordt door onze specialisten met kennis, uiterste zorg en oog voor detail op een vakkundige wijze gemaakt. Veilig voor de mens en onze planeet.

Staalaanvraag

Ontdek de kleur die bij u past met een gratis kleurstaal.

Ontdek meer

Werkzaamheden binnen 1 dag klaar

Hoe lang duurt een traprenovatie? Een renovatie is bij ons in de meeste gevallen al binnen een dag gereed, u kunt de nieuwe trap dezelfde dag nog gebruiken. Onze ervaren monteurs maken bij u ter plaatse alle onderdelen op maat. Het zagen doen we buiten zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Vervolgens verlijmen we deze met een speciale lijm op uw bestaande trap. Zodra de trap helemaal klaar en naar tevredenheid is ruimen we onze spullen op. Zodat u direct optimaal kan genieten van uw Next Step trap.

De finishing touch

Om uw trap compleet te maken, kunt u kiezen voor een mooie afwerking. Bijvoorbeeld een nieuwe balustrade of leuning waarbij u het hout combineert met andere materialen. Denk aan een afwerking met rvs, glas of blauwstaal. De Next Step adviseur helpt u graag bij uw keuze. Ontdek de mogelijkheden.

20 jaar garantie

Next Step doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedere klant kan genieten van een trap op maat. Waar u elke keer weer met plezier gebruik van maakt. Dat doen we door altijd innovatief te blijven en gebruik te maken van de nieuwste en beste materialen. Alleen hierdoor kunnen wij u 20 jaar garantie geven. Hoe kunnen wij uw trap opknappen?

Meer over ons weten? Bekijk dan ons bedrijfsfilm!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar uw mogelijkheden en het kostenplaatje? Vertel ons uw wensen en we komen met een persoonlijke offerte. Het spreekt voor zich dat deze offerte geheel gratis en vrijblijvend is.

Tip: doe inspiratie op

Er is veel mogelijk om uw trap een nieuw fris uiterlijk mee te geven. Blader eens door onze projecten om wat inspiratie op te doen.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd