• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Witte trappen

Wil je ook een witte trap? We leggen je uit waarom je dit met overzettreden zou moeten realiseren.

Trap bekleden met witte overzettreden

Witte trappen zijn een populaire keuze voor moderne interieurs. Ze geven een frisse, heldere uitstraling en kunnen een gevoel van ruimte creëren in elke kamer. Wil je ook een witte trap? Dan kun je natuurlijk je trap wit schilderen, maar wij zouden je aanraden om je trap te laten bekleden met overzettreden in de kleur wit. We leggen je uit waarom.

Onderhoud witte trap

Over het algemeen zal een witte trap meer onderhoud vereisen dan een donkere trap, omdat vuil en vlekken op een witte trap sneller zichtbaar zijn dan op een donkere trap.

Bovendien is witte verf of bekleding op een trap gevoeliger voor verkleuring of verandering van kleur in de loop van de tijd omdat het meer licht reflecteert en daardoor meer blootgesteld wordt aan zonlicht en andere omgevingsfactoren. Blootstelling aan zonlicht kan de kleur van de verf of bekleding doen vervagen, waardoor het er geleidelijk gelig of zelfs bruinig uit kan zien en dus opnieuw aangebracht moet worden.

Overzettreden wit

Met de overzettreden van Next Step profiteer je van een witte trap zonder de nadelen die hierboven werden beschreven. Ons materiaal is niet alleen slijtvast, krasvast en antislip maar ook onderhoudsarm en kleurvast. Een Next Step overzettrede blijft mooi zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

De trede wordt bij een zeer hoge temperatuur in de juiste kleur geperst en blijft daardoor 100% kleurvast. De toplaag van de trede geeft extra bescherming tegen UV-straling en zonlicht. De toplaag is bestand tegen hitte en vlakken en zeer gemakkelijk schoon te maken.

Afbeelding - Voordelen Next Step Traprenovatie

Voordelen Next Step Traprenovatie

  • Slijtvast (hoogste klasse AC5): het intensief gebruiken van de trap is geen probleem, de treden blijven door het materiaal mooi
  • Antislip (hoogste klasse R10/A): door de speciale antislipstructuur in de HPL-toplaag is uitglijden verleden tijd
  • Onderhoudsarm: houten trappen moeten om de circa 3 jaar opnieuw geschilderd worden. Onze treden blijven mooi, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen
  • Kleurvast: onze treden blijven 100% kleurvast, omdat iedere trede onder zeer hoge temperatuur in de juiste kleur wordt geperst
Lees meer over ons materiaal

Ons design [9417] Snow White

Het Snow White design geeft een prachtig ruimtelijk effect. Met dit design oogt jouw woonkamer of hal lichter en groter. Bovendien kun je wit goed combineren met frisse contrast kleuren van meubels en woonaccessoires. Knalrood of bijvoorbeeld zwart. Of
je gaat puur voor wit, voor super strak, minimalistisch. Dat kan natuurlijk ook. Angst voor veel onderhoud of het verkleuren van de traptreden hoef je niet te hebben. Vlekje? Een doekje erover en klaar. Wit kan gewoon en is helemaal van deze tijd.

Zwart witte trap

Een volledig witte trap kan een gevoel van rust en eenvoud creëren. Maar wist je dat een van de meest populaire opties de zwart witte trap is, waarbij de witte treden worden afgewisseld met zwarte stootborden in het design [0901] Black of andersom? Je creëert hiermee een soort piano-effect. Deze stijlvolle optie past goed bij moderne interieurs en kan worden gecombineerd met andere zwart-witte decoraties om een samenhangende uitstraling te creëren.

Next Step afbeelding - 1

Inspiratie opdoen?

In onze catalogus vind je voorbeelden van witte en zwart witte trappen, maar ook van de andere designs uit onze collectie. Daarnaast vind je hierin het antwoord op al jouw vragen omtrent traprenovatie, van welk materiaal we gebruiken tot hoe de renovatiedag eruit ziet.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd naar de prijs van een traprenovatie met witte overzettreden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Deze ontvang je binnen één dag (met uitzondering van weekenden en feestdagen).

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over witte trappen vind je hier. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit