98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie HPL

Is jouw trap versleten of beschadigd? Kies dan voor een HPL traprenovatie en geniet weer van een mooie trap die volledig is bekleed met onze slijtvaste overzettreden. Direct een prijs op maat aanvragen

Traprenovatie met HPL

Next Step traprenovaties worden uitgevoerd met overzettreden die zijn voorzien van een HPL-toplaag. Traprenovatie met HPL is ideaal, want het is goed bestand tegen vocht, hitte en krassen, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. HPL is een materiaalsoort die je regelmatig tegenkomt in woonruimten, bedrijfspanden en openbare gelegenheden. Het wordt vaak gebruikt als vloer (laminaat), maar ook als bekleding voor traptreden of als overzettreden bij traprenovaties.

Offerte aanvragen 

Wat is HPL?

HPL staat voor High Pressured Laminate. HPL bestaat uit drie verschillende lagen: de basis, de decoratielaag en de bovenplaat. De basis bestaat uit verschillende lagen kraftpapier, geïmpregneerd met fenolhars. Door middel van de middelste laag, een decoratieve papierlaag, wordt de look van de HPL plaat bepaald.

De bovenste laag bestaat uit melaminehars, wat HPL krasbestendig maakt. De drie lagen worden onder extreem hoge druk samengeperst tot een keiharde plaat. Zowel melaminehars en fenolhars zijn natuurlijke producten en dragen bij aan de duurzame productiewijze van de overzet treden. In het hele productieproces proberen we zo duurzaam mogelijk om te gaan met grondstoffen en afval. 

HPL traprenovatie

De eigenschappen van HPL zijn perfect voor traprenovaties. Een HPL traprenovatie wil je het liefst maar één keer doen. Je bent dus op zoek naar een oplossing waar je jaren mee vooruit kunt. Ten opzichte van de meeste houten trappen, gaan HPL traptreden veel langer mee. Na de traprenovatie hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over slijtage en schilderwerk.

Next Step afbeelding - 1

Overzettreden zijn onderhoudsarm en krasbestendig

Next Step traprenovaties worden uitgevoerd met HPL overzettreden. Next Step overzettreden zijn gemaakt van HDF (High Density Fireboard) met een toplaag van HPL. De HPL toplaag maakt het mogelijk dat we de traptreden in verschillende designs kunnen produceren.

Bovendien zorgt de harde bovenlaag ervoor dat de trap onderhoudsarm en krasbestendig is. De HPL traptreden van Next step zijn uniek door de aangebrachte groeven in de toplaag. Dit maakt antislip strips overbodig!

Voorbeelden van traprenovaties

Op onze website staan voorbeelden van verschillende traprenovaties die door Next Step zijn uitgevoerd. Ben je daarna nog niet uitgekeken? Kijk dan ook even op onze social media voor meer inspiratie, het laatste nieuws, tips & tricks.

Voor- en nafoto’s HPL traprenovatie

Bekijk hieronder de voor en nafoto’s van een gerenoveerde trap door Next Step Traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1

Lees de reviews van onze tevreden klanten

 

Traprenovatie binnen een dag

Een HPL traprenovatie is meestal al binnen een dag uitgevoerd. Doordat de overzettreden op maat gezaagd worden, hoeft de oude trap er dus niet uitgebroken te worden. Dit scheelt een hoop overlast!

Ben je opzoek naar iemand die een HPL traprenovatie goed kan uitvoeren? Neem de juiste stap en kom naar Next Step. Laat je gerust eens geheel vrijblijvend voorlichten door onze adviseurs over de kosten van de traprenovatie.

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je super snel al een volledig gerenoveerde trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen super snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Offerte aanvragen

98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit