• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

De unieke voordelen van Next Step Traprenovatie!

Jouw huidige trap een nieuwe uitstraling geven

De 'Next Step' in traprenovatie

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Dit is waarom je voor Next Step Traprenovatie kiest!

✔ Binnen twee weken geleverd

Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd (binnen 24 uur in je mailbox*) zullen we bij je langs komen op adviesgesprek. In dat gesprek stellen we ook gelijk de datum voor de traprenovatie vast. Deze kan (indien gewenst) vaak al binnen twee weken na het adviesgesprek ingepland worden.

✔ Vaste prijsgarantie

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van een prijs per trede. Omdat jij zelf niet gekozen hebt hoe breed jouw trap is en hoe veel draaien deze heeft, vinden wij het niet eerlijk om daar extra geld voor te vragen. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen wij snel een prijs voor je berekenen.

Daarnaast zijn wij altijd erg transparant als het gaat om onze prijs. Op de pagina ‘Kosten Traprenovatie’ leggen we je precies uit hoe deze is opgebouwd. Wanneer je een offerte bij ons opvraagt ontvang je die al binnen 24 uur (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Voeg een foto van je huidige trap toe, dan kunnen wij namelijk een gegarandeerde prijs voor je maken. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

✔ Betrouwbare kwaliteit

Next Step is ontwikkeld met meer dan honderd jaar aan kennis en expertise. Wij maken gebruik van het beste materiaal met een duurzaamheidslabel, waardoor onze traprenovaties van uitstekende kwaliteit zijn. Het is dan ook een bewuste keuze om te werken met FSC®-gecertificeerd HPL en niet met CPL, zoals onze meeste concurrenten. HPL is namelijk onder veel hogere druk samengeperst tot een decorplaat dan CPL. Hierdoor is HPL harder, slijtvaster en duurzamer.

Doordat het een hard materiaal is, is het productie- en montageproces intensiever en daardoor ook kostbaarder. Wij houden de productie op korte afstand, zo worden al onze bekledingsplaten met de grootste zorg geproduceerd in Nederland.

Voordelen van HPL

Het kiezen voor een HPL traprenovatie brengt vele voordelen met zich mee. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van HPL, waardoor we maar liefst 20 jaar garantie bieden. En dat doen we niet zomaar! We zetten de voordelen graag even voor je op een rijtje:

  • Slijtvast – HPL treden zijn keihard, intensief gebruik is dus geen probleem. Het materiaal blijft mooi.
  • Antislip – Door de antislip structuur is uitglijden verleden tijd.
  • Onderhoudsarm – Waar hout eens in de drie jaar geschilderd moet worden, blijft HPL jarenlang mooi zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.
  • Kleurvast – De traptreden blijven 100% kleurvast, zelfs in de buurt van UV-straling en zonlicht.
  • Waterbestendig – Doordat onze treden geen kieren of gaatjes hebben is er geen ruimte voor vocht om zich te nestelen.
  • Gemakkelijk schoon te houden – Warme koffie gemorst? Geen probleem, de toplaag is bestand tegen hitte en vlekken.

Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de opbouw van onze overzettreden? Lees meer over ons materiaal.

Afbeelding - 98% tevredenheid

98% tevredenheid

Onze gedreven verkoopadviseurs en monteurs gaan niet eerder weer naar huis dan dat jij tevreden bent met het eindresultaat!

Ga naar onze Trustpilot pagina
Meer informatie? Download onze folder
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit