98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

HET VERSCHIL?
DE NEXT STEP

VOORSPRONG IN KWALITEIT, SERVICE & DUURZAAMHEID

De Next Step in Traprenovatie

Als je voor Next Step traprenovatie kiest, dan kies je voor pure kwaliteit En persoonlijke aandacht. Ontdek al onze voordelen.

Onderscheidende kwaliteit

Bij Next Step maken we graag gebruik van goed en duurzaam materiaal. Wij kiezen daarom bewust voor HPL met FSC certificaat en niet voor CPL zoals onze meeste concurrenten. HPL is onder veel hogere druk samengeperst tot een decorplaat dan CPL. Hierdoor is HPL harder, slijtvaster maar ook duurder.

Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd in Nederland.

Dus laat je niet verleiden door een eventueel goedkoper alternatief. Ga voor een product met echte Hollandse kwaliteit, kies Next Step.

Binnen één dag klaar en tevreden, zonder rotzooi en gedoe

Bij ons ben je verzekerd van een zorgeloze traprenovatie die binnen één dag klaar is! Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Daarom gaan we na afloop van de renovatie nog samen met jou bij langs. Gelukkige klanten en mooie trappen daar doen wij het voor!

Afbeelding -

"Duurzame kwaliteit"

Wij gebruiken alleen duurzaam materiaal met FSC of PEFC label.

Onze unieke TOPlaag

Al onze decoren zijn voorzien van een unieke antislip coating en slijtvaste Next Step toplaag. Deze toplaag blijft altijd stroef, zelfs wanneer je de trap met natte voeten betreed. Een Next Step trap is daarom erg veilig en kindvriendelijk!

Doordat onze toplaag volledig waterdicht is heeft vuil geen schijn van kans meer! Een doekje er over en klaar, perfect voor een druk huishouden.

Altijd de mooiste kleuren

Wij stoppen veel tijd in het perfectioneren van onze decorcollectie. Onze designers zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat om jou altijd de mooiste en trendy kleuren aan te bieden zodat jij verzekerd bent van de mooiste traprenovatie.

Duurzaam en groen.

Next Step is erg milieubewust, dit dragen wij dan ook graag uit met ons logo (groen blad). Wij gebruiken alleen materialen die voorzien zijn van een FSC of PEFC keurmerk. Afval wordt zo veel mogelijk hergebruikt en bij voorkeur versturen we al onze correspondentie digitaal om papier te besparen. Een traprenovatie is bij ons dus niet alleen mooi maar ook duurzaam.

Meer dan 100 jaar ervaring met trappen

Door onze ruim 100 jaar ervaring met trappen hebben wij een grote voorsprong op de concurrentie. Wij weten meer dan wie dan ook van trappen en kunnen jou daarom altijd het beste advies geven.

Meer informatie? Download onze folder
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit