Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

De unieke voordelen van Next Step Traprenovatie!

Jouw huidige trap een nieuwe uitstraling geven

De 'Next Step' in traprenovatie

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Dit is waarom je voor Next Step Traprenovatie kiest!

✔ Binnen twee weken geleverd

Nadat je een offerte bij ons hebt aangevraagd (binnen 24 uur in je mailbox*) zullen we bij je langs komen op adviesgesprek. In dat gesprek stellen we ook gelijk de datum voor de traprenovatie vast. Deze kan (indien gewenst) vaak al binnen twee weken na het adviesgesprek ingepland worden.

✔ Vaste prijsgarantie

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van een prijs per trede. Omdat jij zelf niet gekozen hebt hoe breed jouw trap is en hoe veel draaien deze heeft, vinden wij het niet eerlijk om daar extra geld voor te vragen. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen wij snel een prijs voor je berekenen.

Daarnaast zijn wij altijd erg transparant als het gaat om onze prijs. Op de pagina ‘Kosten Traprenovatie’ leggen we je precies uit hoe deze is opgebouwd. Wanneer je een offerte bij ons opvraagt ontvang je die al binnen 24 uur (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Voeg een foto van je huidige trap toe, dan kunnen wij namelijk een gegarandeerde prijs voor je maken. Zo weet je precies wat je kan verwachten!

✔ Betrouwbare kwaliteit

Bij Next Step Traprenovatie maken we graag gebruik van goed en duurzaam materiaal. Wij kiezen daarom bewust voor HPL met FSC®-certificaat en niet voor CPL, zoals onze meeste concurrenten. HPL is onder veel hogere druk samengeperst tot een decorplaat dan CPL. Hierdoor is HPL harder, slijtvaster en duurzamer. Doordat het een hard materiaal is, is het productie- en montageproces intensiever en daardoor ook kostbaarder.

Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd in Nederland.

Afbeelding - 98% tevredenheid

98% tevredenheid

Onze gedreven verkoopadviseurs en monteurs gaan niet eerder weer naar huis dan dat jij tevreden bent met het eindresultaat!

Ga naar onze Trustpilot pagina
Meer informatie? Download onze folder
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit