98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt?

Dit is waarom je voor Next Step Traprenovatie kiest!

De Next Step in Traprenovatie

Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Dit is waarom je voor Next Step traprenovatie kiest!

Afbeelding - 98% tevredenheid

98% tevredenheid

Onze gedreven verkoopadviseurs en monteurs gaan niet eerder weer naar huis dan dat jij tevreden bent met het resultaat. We steken liever wat extra tijd in een advies waarmee jij geholpen bent, dan dat we de hoogst mogelijke verkoop willen behalen.

Ga naar onze Trustpilot pagina

Super snelle levering

Je hebt een offerte bij ons aangevraagd, waarna we bij je langs komen op adviesgesprek. In dat gesprek stellen we ook gelijk de datum voor de traprenovatie vast. Deze kan (indien gewenst) vaak al op vrij korte termijn na het adviesgesprek ingepland worden.

Vaste prijsgarantie

Bij Next Step maken we gebruik van een prijs per trede. Omdat jij zelf niet gekozen hebt hoe breed jouw trap is en hoe veel draaien deze heeft, vinden wij het niet eerlijk om daar extra geld voor te vragen. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen wij snel een prijs voor je berekenen.

Daarnaast zijn wij altijd erg transparant als het gaat om onze prijs. Op de pagina ‘Kosten Traprenovatie’ leggen we je precies uit hoe deze is opgebouwd. Wanneer je een offerte bij ons opvraagt ontvang je die al binnen een paar uur (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Wil je helemaal niet wachten maar direct de prijs weten? Wanneer je onze tool invult op de website kun je direct je eigen prijs bereken, bij iedere stap die je invult kun je direct zien wat voor invloed jouw keuzes hebben op de prijs.

Betrouwbare kwaliteit

Bij Next Step maken we graag gebruik van goed en duurzaam materiaal. Wij kiezen daarom bewust voor HPL met FSC-certificaat en niet voor CPL, zoals onze meeste concurrenten. HPL is onder veel hogere druk samengeperst tot een decorplaat dan CPL. Hierdoor is HPL harder, slijtvaster en duurzamer. Doordat het een hard materiaal is, is het productie- en montageproces intensiever en daardoor ook kostbaarder.

Al onze bekledingsplaten worden met de grootste zorg geproduceerd in Nederland.

Meer informatie? Download onze folder
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit