• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Zwarte trappen

Wil je ook een zwarte trap? We leggen je uit waarom je dit met overzettreden zou moeten realiseren.

Zwarte trappen

Trappen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Ze hebben niet alleen een functionele rol, maar zorgen ook voor het esthetische aspect. Een kleur is hierbij van groot belang. Zwarte trappen zijn steeds populairder vanwege hun moderne en stijlvolle uitstraling. Lees meer over hoe Next Step Traprenovatie van jouw oude trap weer een droomtrap maakt!

Voor- en nadelen van zwarte trappen

Zwarte trappen hebben verschillende voordelen en nadelen ten opzichte van trappen in andere kleuren. Een van de belangrijkste voordelen van zwarte trappen is dat ze een stijlvolle en moderne uitstraling hebben die gemakkelijk te combineren is met andere interieurdesigns.

Aan de andere kant kunnen zwarte trappen vuil en stof gemakkelijker laten zien, maar Next Step is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien kunnen zwarte trappen minder geschikt zijn voor kleine ruimtes waar een lichtere kleur beter werkt om de ruimte te vergroten. Desondanks zijn zwarte trappen enorm populair, ook bij Next Step Traprenovatie. Is jouw zwarte trap versleten? Of wil je juist switchen naar een zwart design? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Open zwarte trap

Next Step Traprenovatie is de expert voor zowel open als dichte trappen. Ga je voor een zwarte open trap? Dan profiteer je van een moderne en minimalistische uitstraling. Open trappen hebben geen stootborden, waardoor de treden in het zicht blijven en de trap een luchtige uitstraling krijgt. De open structuur zorgt voor extra licht en ruimte bij een zwarte trap. De perfecte combinatie!

Next Step afbeelding - 1

Dichte zwarte trap

Ook voor dichte trappen zit je goed bij Next Step Traprenovatie. Wij renoveren je bestaande dichte trap of maken jouw open trap dicht met stootborden. Dichte trappen hebben stootborden die ruimte tussen de treden bedekken, wat extra stabiliteit en ondersteuning biedt tijdens het gebruik van de trap. Bovendien hebben ze een isolerende werking voor zowel geluid als warmte. Is een dichte zwarte trap té aanwezig in een ruimte? Dan kun je ook overwegen om ledverlichting te plaatsen. Op die manier komt de trap goed tot zijn recht en profiteer je van extra licht.

Next Step afbeelding - 1

Next Step designs

Next Step biedt een passend design voor ieder interieur. Speel met de kleuren van onze collectie en ontdek welke combinatie het beste bij jou en jouw interieur past. Match bijvoorbeeld zwarte overzettreden (Black 0901) met witte stootborden (Pearl White 0105). Uiteraard kun je ook kiezen voor een geheel zwarte trap.

Design – Black 0901

Met het design ‘Black 0901’ kies je voor een mat zwarte trap. Deze kleur is prachtig in een modern of eigentijds interieur. Naast zwarte overzettreden en stootborden heb je ook de keuze uit zwarte trapleuningen. Wil je meer informatie over dit design of één van de andere designs? Neem dan contact met ons op.

Onderhoudsarme zwarte trap

Het HPL-laminaat dat we gebruiken heeft een speciale antislipstructuur. Naast dat de traptreden onderhoudsarm zijn, zijn de overzettreden van Next Step ook nog eens stootvast, slijtvast en hittebestendig. Next Step is de perfecte keuze voor jouw vernieuwde zwarte trap.

Door al deze voordelen geven wij 20 jaar garantie op het doorslijten van de toplaag. Voor kwaliteit kun je terecht bij Next Step Traprenovatie.

Kies voor Next Step Traprenovatie

Wil je meer weten over een traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies of vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van een traprenovatie.

Afbeelding - Voordelen van Next Step Traprenovatie

Voordelen van Next Step Traprenovatie

  • Slijtvast (hoogste klasse AC5): het intensief gebruiken van de trap is geen probleem, de treden blijven door het materiaal mooi
  • Antislip (hoogste klasse R10/A): door de speciale antislipstructuur in de HPL-toplaag is uitglijden verleden tijd
  • Onderhoudsarm: houten trappen moeten om de circa 3 jaar opnieuw geschilderd worden. Onze treden blijven mooi, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen
  • Kleurvast: onze treden blijven 100% kleurvast, omdat iedere trede onder zeer hoge temperatuur in de juiste kleur wordt geperst
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit