fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
FINISHING TOUCHEEN NIEUWE LEUNING MAAKT UW TRAP VEILIG EN AF

Trapleuningen

Wilt u niet alleen uw open of dichte trap renoven maar ook graag uw trapleuning vervangen? Bij Next Step is het mogelijk om naast de treden en stootborden ook de leuning te vervangen. Het vervangen van de trapleuning kan net de finishing touch zijn van een renovatie. Hiervoor bieden wij veel opties: RVS, blauwstaal of toch liever een leuning die matched met uw treden? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Blauwstaal trapleuning

Stoer en rustiek perfect passend bij alle kleuren uit ons assortiment en extra mooi bij een trap met blauwstaal stootborden. Leverbaar als ronde leuning, platte leuning of vierkante leuning. Blauwstaal is de trend van dit moment en past goed in een modern of landelijk interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

RVS trapleuning

Een RVS muurleuning is modern en strak en past in bijna elk interieur. Deze leuningen zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, geborsteld of voorzien van een poedercoating. Voor de productie van deze leuningen gebruiken wij alleen hoogwaardig staal en elke leuning wordt voor u op bestelling met de hand gemaakt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Trapleuning in kleur met de treden

Bij ons is het ook mogelijk om een trapleuning op maat te laten maken passend bij de kleur van de traptreden. Het matchen van de leuning met de traptreden geeft een zeer stijlvol en chique resultaat. Deze optie is een unieke optie, alleen verkrijgbaar bij Next Step traprenovatie!

Hekwerken en balustrades
Naast trapleuningen kunnen wij voor u ook hekwerken en balustrades plaatsen langs uw bestaande trap. De hekwerken maken wij voornamelijk in roestvrij staal en blauwstaal. Een hekwerk met spijlen of toch liever een hekwerk met glas? Uiteraard zijn de hekwerken te matchen met de muurleuning. Vraag onze adviseur naar de mogelijjkheden.

"Veilig en transparant"

U wilt een open uitstraling maar geen onveilige situatie? Dan is een glazen balustrade de oplossing voor u.

Contact opnemen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd