• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trapleuningen

Een nieuwe leuning maakt jouw trap veilig én af Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Trapleuningen, de finishing touch

Je kunt bij Next Step Traprenovatie natuurlijk jouw huidige trap laten renoveren met onze overzettreden in tal van designs. Wil je jouw trapleuning ook vervangen of heb je geen leuning en wil je dit nu wel graag toevoegen? Ook dat is bij ons mogelijk. Een trapleuning kan vaak de finishing touch zijn van een traprenovatie. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en ontdek de mogelijkheden.

Wij bieden veel opties, van een trapleuning in houtlook of een RVS trapleuning. Zelfs een trapleuning in hetzelfde design als de overzettreden is mogelijk. We lichten de mogelijkheden graag uit.

Extra veiligheid met een trapleuning

Naast de antislip treden van Next Step Traprenovatie kun jij jouw trap nog veiliger maken door te kiezen voor een trapleuning. Deze houvast maak jouw trap een stuk veiliger. Je vermindert meteen het risico op ongelukken. Voor optimale veiligheid kun je natuurlijk ook nog kiezen voor trapverlichting. Zo creëer je een volledige trap waar veiligheid voorop staat!

Drie soorten leuningen

Net als het kiezen van het juiste design voor de overzettreden, zijn er ook een aantal mogelijkheden in trapleuningen. RVS, staal of een houtlook… Er is altijd een optie die het beste binnen jouw interieur past.

Stalen trapleuning

Stoer én rustiek… perfect passend bij alle kleuren uit ons assortiment, een blauwstalen trapleuning. Een trend die je in deze tijd veel terug ziet komen. Het geeft jouw trap een industriële look en past daarom goed in een modern of landelijk interieur. Deze zwarte trapleuning is leverbaar als ronde, platte of vierkante trapleuning. Ook hierin dus nog genoeg keuze. Maar, wel altijd een optie die bij jouw interieur past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we adviseren je graag!

Next Step afbeelding - 1

RVS trapleuning

Een RVS trapleuning is modern en strak, daarom past het bijna in ieder interieur. Deze leuningen zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, geborsteld of voorzien van een poedercoating. Voor de productie van deze leuningen gebruiken wij alleen hoogwaardig staal en elke leuning wordt voor jou op bestelling met de hand gemaakt. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Next Step afbeelding - 1

Trapleuning in kleur met de treden

Bij ons is het ook mogelijk om een trapleuning te laten maken passend bij de kleur van de overzettreden. Het matchen van de trapleuning met de traptreden geeft een zeer stijlvol en chique resultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos, een trapleuning in het zwart, wit, houtlook, betonlook of… Kies je voor deze optie, dan haal jij een uniek product in huis, alleen verkrijgbaar bij Next Step Traprenovatie!

Next Step afbeelding - 1

Laat je adviseren en inspireren

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vele klanten gingen je voor. We delen regelmatig eindresultaten op onze social media kanalen, zoals Instagram of Facebook. Scroll door onze tijdlijn en laat je inspireren. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze, ze geven je tips en laten verschillende mogelijkheden zien. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Afbeelding - Particulier of zakelijk?

Particulier of zakelijk?

Wil je een trap renoveren met een bijpassende trapleuning voor een bedrijfspand, kantoorruimte of andere zakelijke ruimte? Bezoek dan onze zakelijke omgeving voor de beste service en oplossingen op maat!

Ga naar zakelijke omgeving
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit