98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

FINISHING TOUCH

EEN NIEUWE LEUNING MAAKT JOUW TRAP VEILIG EN AF

Trapleuningen

Wil je niet alleen uw open of dichte trap renoven maar ook graag je trapleuning vervangen? Bij Next Step is het mogelijk om naast de treden en stootborden ook de leuning te vervangen. Het vervangen van de trapleuning kan net de finishing touch zijn van een renovatie. Hiervoor bieden wij veel opties: RVS, blauwstaal of toch liever een leuning die matched met jouw treden? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Blauwstaal trapleuning

Stoer en rustiek perfect passend bij alle kleuren uit ons assortiment en extra mooi bij een trap met blauwstaal stootborden. Leverbaar als ronde leuning, platte leuning of vierkante leuning. Blauwstaal is de trend van dit moment en past goed in een modern of landelijk interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

RVS trapleuning

Een RVS muurleuning is modern en strak en past in bijna elk interieur. Deze leuningen zijn verkrijgbaar in rond en vierkant, geborsteld of voorzien van een poedercoating. Voor de productie van deze leuningen gebruiken wij alleen hoogwaardig staal en elke leuning wordt voor jou op bestelling met de hand gemaakt. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Next Step afbeelding - 1

Trapleuning in kleur met de treden

Bij ons is het ook mogelijk om een trapleuning op maat te laten maken passend bij de kleur van de traptreden. Het matchen van de leuning met de traptreden geeft een zeer stijlvol en chique resultaat. Deze optie is een unieke optie, alleen verkrijgbaar bij Next Step traprenovatie!

Next Step afbeelding - 1
98% tevredenheid
Super snelle levering
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit