• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step vloer

Next Step vloer

Van hetzelfde materiaal waarmee we ook jouw trap renoveren, maken we ook vloeren. Deze Next Step vloeren beschikken daarmee dus over dezelfde unieke eigenschappen als onze trappen en je kunt een design kiezen dat perfect bij jouw trap past.

Voor elk interieur

Weinig dingen hebben zoveel invloed op het interieur als de vloer, iets om goed over na te denken dus! Gelukkig beschikken we over een uitgebreid aanbod aan designs. De vloeren zijn leverbaar in dezelfde stijl als de overzettreden, waardoor je je vloer en gerenoveerde trap kunt laten matchen. Wordt het een comfortabele eikenlook? Of een stijlvolle betonlook? Wat je interieurwensen ook zijn, wij hebben de juiste vloer.

We bieden de keuze uit 16 verschillende designs voor vloerenBekijk ze hier

Duurzame vloeren

Bij het maken van onze vloeren gaan we zo duurzaam mogelijk te werk. Zo gebruiken we alleen duurzame materialen. Al onze vloeren zijn voorzien van een FSC®-label. Dit is een wereldwijd leidend keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Zelfs de unieke hogedruk toplaag van onze vloeren is voorzien van FSC®-keurmerk en is biologisch afbreekbaar.

Ons materiaal

De Next Step vloeren zijn voorzien van een HDF (High Density Fibreboard) kern (3) met een HPL-toplaag. Deze High Pressure Laminate toplaag bestaat bij vloeren uit twee verschillende lagen: de decoratielaag (2) en de bovenplaat (1). Door de decoratieve laag (2) wordt het design van de vloer bepaald. De bovenste laag, de bovenplaat (1), bestaat uit melaminehars en deze zorgt ervoor dat het HPL krasbestendig is. De HPL-laag is zo sterk dat de hele trede krom kan trekken. Om dit te voorkomen is er aan de onderkant een HPL-drager (4) toegevoegd. Al deze genoemde lagen worden onder extreem hoge druk samengeperst tot een keiharde plaat wat veel voordelen met zich meebrengt. Hierdoor kan de vloer dus niet kromtrekken.

De voordelen van Next Step vloeren

  • Dezelfde designs als Next Step traptreden en overzettreden
  • Topkwaliteit
  • Slijtvast, onderhoudsarm en antislip
  • Duurzaam
  • Eenvoudig zelf te leggen

Zelf je traprenovatie uitvoeren?

Losse traprenovatie onderdelen, zoals overzettreden en stootborden, bestel je eenvoudig via Trappenmaat. Ben je zelf een handige klusser? Of ken je een vakman die je kan helpen? Kies dan het gewenste design en selecteer het aantal benodigde traprenovatie onderdelen.

De vloer leggen

Wanneer je een vloer bij ons bestelt leggen wij deze voor je. Wanneer je ook een traprenovatie door ons laat doen kan dezelfde monteur jouw vloer ook leggen, en ook los daarvan kan de vloer door ons gelegd worden. Maar wist je dat het materiaal ook heel makkelijk zelf te leggen is? Via de webshop Trappenmaat bestel je alles wat je hiervoor nodig hebt; de ondervloer, de vloer zelf en bijpassende plinten.

Voorbeelden

We hebben al vaker een trap gerenoveerd en een bijpassende vloer aangelegd. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Afbeelding - Country Oak [4164] en Black [0901] - Trap- en vloerrenovatie in Drachten

Country Oak [4164] en Black [0901] - Trap- en vloerrenovatie in Drachten

Een traprenovatie in Drachten die wij nog niet vaak gezien hebben. Een compleet plaatje waarbij de treden, stootborden en vloer onder handen werden genomen door onze Next Step monteurs. Om de trap helemaal af te maken is er ook nog gekozen voor de toevoeging van ledverlichting in de treden. Een eindresultaat die ons nog lang zal bijblijven.

Bekijk voorbeeld
Afbeelding - Sunday Oak [4080] - Trap- en vloerrenovatie in Beverwijk

Sunday Oak [4080] - Trap- en vloerrenovatie in Beverwijk

Haal de natuur en rust in huis met het design Sunday Oak [4080] van Next Step. Een gezin in Beverwijk heeft gekozen om zowel de trap- als de vloer te renoveren met een design van Next Step. Het lijnenspel van Sunday Oak geeft iedere trede én elke vloer een levendige look.

Bekijk voorbeeld
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit