• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Over ons

Op een verantwoorde wijze hoogwaardige traprenovaties opleveren

Over Next Step Traprenovatie

Of het nu gaat om het veranderen van de uitstraling van de trap in een particuliere woning of om een maatwerkoplossing voor een zakelijk pand; bij Next Step traprenovatie ben je aan het juiste adres. Dankzij onze eigen opgedane kennis én die van De Vries Trappen, waar het product Next Step bedacht is, met meer dan 100 jaar ervaring op zak kunnen wij jou in elke situatie voorzien van een passend advies. Onze gedreven verkoopadviseurs en monteurs gaan niet eerder naar huis dan dat jij tevreden bent met het resultaat.

Afbeelding - Waarom Next Step?

Waarom Next Step?

Wanneer je voor Next Step Traprenovatie kiest, profiteer je van vele voordelen!

Ontdek meer
Afbeelding - Onze werkwijze

Onze werkwijze

We werken met een eigen werkwijze waarmee we het jou zo makkelijk mogelijk maken.

Ontdek meer
Afbeelding - Ons materiaal

Ons materiaal

Kies voor overzettreden, stootborden en ander materiaal van de hoogste kwaliteit.

Ontdek meer
Afbeelding - Het Next Step Traprenovatie team

Het Next Step Traprenovatie team

Maak kennis met het team van Next Step Traprenovatie.

Ontdek meer
Afbeelding - Onze missie

Onze missie

Op een verantwoorde wijze een hoogwaardige traprenovatie opleveren.

Afbeelding - Onze visie

Onze visie

Next Step Traprenovatie wil zich blijven onderscheiden, door een uniek product en uitstekende service te bieden aan klanten. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de vraag van onze klanten, maar ook met die van de maatschappij in het algemeen. Met het oog op de toekomst wil Next Step Traprenovatie een verdere bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van het milieu en de samenleving. In zowel onze materiaalkeuze als het productieproces en alles daaromheen houden wij hier rekening mee. Next Step Traprenovatie kan voor dit alles bouwen op een team van betrokken vakmensen die werken vanuit de kernwaarden klantgerichtheid, flexibiliteit, respect, leverbetrouwbaarheid en kwaliteitsbewustzijn.

Eerlijk en transparant

Wij willen je niet onnodig op hoge kosten jagen, vandaar ook onze vaste prijsgarantie. Natuurlijk kunnen wij alles leveren, maar niets is verplicht. We steken liever wat extra tijd in een passend advies waarmee jij geholpen bent, dan dat we de hoogst mogelijke verkoop willen behalen. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten; ruim 98% is zeer tevreden over ons.

Gedreven, hecht team

Onze verkopers en monteurs willen jou graag van het beste resultaat voorzien en ook blijven leren hoe ze de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarom gaan onze verkopers bijvoorbeeld één keer in de maand met de monteurs mee om zo kennis op te doen over wat zij verkopen en te zien wat de dingen zijn waar je tegenaan kunt lopen. Ondanks het dynamische karakter van ons bedrijf waarin iedereen veel op pad is, is het team mede dankzij dit soort activiteiten heel hecht. Dat vinden we ook erg belangrijk en deze cultuur willen we zien te behouden naarmate het bedrijf verder groeit.

Duurzaam

Next Step Traprenovatie is erg milieubewust. Wij gebruiken alleen kwalitatieve materialen die voorzien zijn van een FSC®-keurmerk. In het hele productieproces van onze Next Step overzettreden proberen we zo duurzaam mogelijk om te gaan met grondstoffen en afval. Zowel de melaminehars en fenolhars die nodig zijn voor onze HPL-toplaag zijn natuurlijke producten en dragen bij aan de duurzame productiewijze van de overzet treden.

Afval wordt zo veel mogelijk hergebruikt en bij voorkeur versturen we al onze correspondentie digitaal om papier te besparen. Brochures en flyers die wel geprint worden laten we CO2-neutraal produceren en drukken op 100% gerecycled papier. Een traprenovatie is bij ons dus niet alleen mooi maar ook duurzaam.

Meer informatie?Download onze folder
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit