fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
PURE KWALITEITEIGEN HOLLANDSE PRODUCTIE
AANDACHT VOOR DETAIL, DE MENS EN MILIEU

Over Next Step

“Wij geloven in een tweede kans en blazen daarom uw trap graag een nieuw leven in. Waarbij we altijd kiezen voor een duurzame relatie met ons personeel, onze klanten en het milieu. Vol overtuiging en enthousiasme werken wij steeds aan de volgende stap, de volgende innovatie, de Next Step!”

Onze kernwaarden:

  • Pure kwaliteit
  • Innovatief
  • Duurzaam voor mens en milieu
  • Klantgericht

Bedrijfsvideo Next Step Traprenovatie

Onlangs waren we te zien bij het RTL5 programma Online Gespot. Bekijk hieronder de uitzending, waarin we uitleggen wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

‘Wij weten alles van trappen’

Bij Next Step weten we alles van trappen. Aangezien wij niet alleen trappen renoveren, maar wij maken ook compleet nieuwe trappen maken.

Door deze unieke combinatie kunnen wij u in elke situatie het beste advies geven. Bovendien weten wij precies hoe een trap in elkaar zit. Hierdoor kunnen wij uw trap renoveren zonder de constructie van uw trap aan te tasten. Wij maken graag van uw huidige trap de overtreffende trap.

Altijd de mooiste decoren

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende decors die door een team van designers uitgezocht zijn aansluitend de trends van dit moment. Vervolgens zijn deze kleuren voorzien van onze unieke antislip en slijtvaste Next Step toplaag. Deze toplaag is uniek en niet vergelijkbaar met die van onze concurrentie.

Onze kleurencollectie zorgt er voor dat uw traprenovatie volledig naar eigen smaak uit te voeren is. Wilt u een natuurlijk houtdecor of juist de robuuste uitstraling van beton? Met Next Step kan het allemaal. Dus laat u inspireren door onze kleurencollectie. En kies de kleur die het beste bij u past.

Pure duurzame kwaliteit

Een lange levensduur en zorgeloos gebruik maken van uw Next Step trap daar is het ons om te doen. Wanneer het nu gaat om de extra slijtvastheid van onze traptreden, de prachtige decor collectie of de ambachtelijke kwaliteit van onze trapleuningen. Daarom werken wij alleen met de allerbeste duurzame materialen.

100% Hollands
100% Kwaliteit

Met oog voor detail. En de mens en onze omgeving.

Meer informatie?Download onze folder
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd