98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

PURE KWALITEIT

EIGEN HOLLANDSE PRODUCTIE
AANDACHT VOOR DETAIL, DE MENS EN MILIEU

Over Next Step

“Wij geloven in een tweede kans en blazen daarom jouw trap graag een nieuw leven in. Waarbij we altijd kiezen voor een duurzame relatie met ons personeel, onze klanten en het milieu. Vol overtuiging en enthousiasme werken wij steeds aan de volgende stap, de volgende innovatie, de Next Step!”

Onze kernwaarden:

  • Pure kwaliteit
  • Innovatief
  • Duurzaam voor mens en milieu
  • Klantgericht

Bedrijfsvideo Next Step Traprenovatie

Onlangs waren we te zien bij het RTL5 programma Online Gespot. Bekijk hieronder de uitzending, waarin we uitleggen wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

‘Wij weten alles van trappen’

Bij Next Step weten we alles van trappen. Aangezien wij niet alleen trappen renoveren, maar wij maken ook compleet nieuwe trappen maken.

Door deze unieke combinatie kunnen wij jou in elke situatie het beste advies geven. Bovendien weten wij precies hoe een trap in elkaar zit. Hierdoor kunnen wij jouw trap renoveren zonder de constructie van jouw trap aan te tasten. Wij maken graag van jouw huidige trap de overtreffende trap.

Altijd de mooiste decoren

Bij ons heb jij de keuze uit een groot aantal verschillende decors die door een team van designers uitgezocht zijn aansluitend de trends van dit moment. Vervolgens zijn deze kleuren voorzien van onze unieke antislip en slijtvaste Next Step toplaag. Deze toplaag is uniek en niet vergelijkbaar met die van onze concurrentie.

Onze kleurencollectie zorgt er voor dat jouw traprenovatie volledig naar eigen smaak uit te voeren is. Wil je een natuurlijk houtdecor of juist de robuuste uitstraling van beton? Met Next Step kan het allemaal. Dus laat je inspireren door onze kleurencollectie. En kies de kleur die het beste bij jou past.

Pure duurzame kwaliteit

Een lange levensduur en zorgeloos gebruik maken van jouw Next Step trap daar is het ons om te doen. Wanneer het nu gaat om de extra slijtvastheid van onze traptreden, de prachtige decor collectie of de ambachtelijke kwaliteit van onze trapleuningen. Daarom werken wij alleen met de allerbeste duurzame materialen.

Afbeelding - 100% Hollands<br data-lazy-src=

100% Hollands
100% Kwaliteit

Met oog voor detail. En de mens en onze omgeving.

Meer informatie?Download onze folder
98% tevredenheid
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit