• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step Traprenovatie & De Vries Trappen

Next Step Traprenovatie is ontstaan uit De Vries Trappen, een trappenfabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat.

Relatie tussen Next Step Traprenovatie & De Vries Trappen

Next Step Traprenovatie is trots onderdeel van De Vries Trappen, een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van trappen. De Vries Trappen begon vier generaties geleden als trappenboer en is uitgegroeid tot een van de bekendste trappenbedrijven in Nederland. Met een combinatie van geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap zorgen zij ervoor dat elke trap van de hoogste kwaliteit is.

Expertise en kwaliteit

Bij De Vries Trappen houden ze alles in eigen hand: van het ontwerp tot de productie in hun eigen fabriek en de montage bij jou thuis. Deze werkwijze garandeert dat ze altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Hun jarenlange ervaring en passie voor trappen zorgen ervoor dat ze voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een groot bouwproject of een unieke trap voor jouw woning, De Vries Trappen biedt tal van mogelijkheden.

Innovatie bij Next Step Traprenovatie

Next Step Traprenovatie is ontstaan uit de behoefte om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden voor het renoveren van bestaande trappen. In 2014 ging De Vries Trappen op zoek naar een alternatief voor tropisch hardhout en vond dit in High Pressure Laminate (HPL). Dit oersterke materiaal bleek ideaal voor traprenovaties.

Na jaren van experimenteren en finetunen werd de productiemethode voor HPL-treden ontwikkeld en was Next Step geboren.

Next Step afbeelding - 1

Duurzaamheid en vakmanschap

Met Next Step Traprenovatie brengen wij de kennis en ervaring van De Vries Trappen naar jouw traprenovatieproject. We renoveren oude en versleten trappen met overzettreden van HPL, stootborden, trapleuningen en optioneel trapverlichting. Bij Next Step Traprenovatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We maken bewuste keuzes in materiaal en productie om bij te dragen aan een betere planeet.

Betrouwbaarheid en service

Onze klanten profiteren van persoonlijke service, vaste contactpersonen en korte lijnen met onze specialisten. Of je nu een particulier bent die zijn woning wil opknappen of een zakelijke klant met een groot project, wij zorgen voor volledige ontzorging en maatwerkoplossingen.

Ons team van betrokken vakmensen werkt vanuit kernwaarden zoals klantgerichtheid, flexibiliteit, respect, leverbetrouwbaarheid en kwaliteitsbewustzijn.

Next Step afbeelding - 1

Ontdek de voordelen van Next Step Traprenovatie

  • Al vanaf twee weken geleverd
  • Vaste prijsgarantie
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Focus op duurzaamheid
  • Antislip HPL-materiaal
  • Meestal al binnen één dag uitgevoerd
  • 20 jaar garantie

Met Next Step Traprenovatie kies je voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Kies voor hoogwaardig HPL-materiaal, eveneens beschikbaar als volledige Next Step treden in overleg. Ook De Vries Trappen maakt gebruik van dit materiaal bij ruwbouw. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise, mede vanuit ons moederbedrijf De Vries Trappen, voor een traprenovatie die jouw verwachtingen overtreft.

Hulp nodig bij jouw project?Afspraak maken
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit